Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 23 feb 2003 23:16 de DrSexpert

Am scris destul off-topic asa ca daca vrei putem continua pe mesaje personale.

Sex oral...hmmmm

din 23 feb 2003 17:47 de blondyna

De ce unii cred ca daca unul din parteneri vrea sa faca sex oral celalalt are motive sa se simta jignit? Nu este ceva normal...? De ce multi dintre noi au anumite conceptii impotriva "lui"?

Re: Re: Marimea penisului.

din 23 feb 2003 16:58 de Guest

Conteaza marimea dar daca habar nu ai ce sa faci cu ea? Asa ca degeaba ai un organ mare daca fata e ingusta.Ce faci atunci? :) :) :)

Re:

din 23 feb 2003 16:56 de Guest

Cred ca e mai bine fara...nu sunt mirosuri,nu transpiri e mai igienic. Eu imi rad parul intotdeuna...e mai sanatos :)...si in plus mai sexy daca porti o fusta scurta sau o pereche de jeansi. ;)

din 23 feb 2003 12:13 de sabba

Bai baieti, de ce credeti ca problema asta trebuie tratata in mod special. Chestia asta tine de la peroana la persoana. Daca este o persoana care se respecta si se ingrijeste fiti siguri ca niciodata nu va fi deranjata de cum ii sta " ...

Re: iubire

din 23 feb 2003 12:00 de sabba

Sa-ti spun un secret: Tandri si iubitori sunt toti barbatii atata timp cat sunt indragostiti de femeia de langa ei. Deci criteriul asta al tau ca sta de atata timp cu tine inseamna ca te iubeste nu prea e valid. Parerea mea este sa testezi bine ...

din 23 feb 2003 11:47 de sabba

Am si eu o curiozitate personala: Cati ani ai? Daca nu vrei sa-mi raspunzi nu-i problema!

Re: Intrebare

din 23 feb 2003 00:04 de DrSexpert

Cu cat scrii mai multe mesaje cu atat iti creste rangul, iar cand treci de 25, poti sa-ti pui avatar.

Re: cum e cu sarutul

din 22 feb 2003 15:26 de Blondutza

Lasa-te dus de val...adica in momentul ala nu te gandi daca e bine sau nu pur si simplu fa-o ca nu ai ce sa pierzi;)

Re: Prima data

din 22 feb 2003 15:01 de sabba

Nu a fost traumatizant deloc! mie chiar mi s-a parut amuzant! Si atunci si acum! Si oricum sunt genul de femeie care nu se traumatizeaza usor!:)):)):)):)) Ce importanta are daca am cont sau nu?

Re: Re: Raspuns

din 22 feb 2003 01:31 de Guest

misto raspunsul. bravo

Re: Re: Sex cu o prostituata

din 21 feb 2003 08:57 de alex din cal

Da,si se si merita la pretu asta o fetita de liceu nu-ti da nici un sarut,dar o noapte de amor.Mie imi plac alea tinere ca se vaita rau,nu stiu daca e trucat sau nu,dar daca vrei s-o faci meriTA.

Re: ?!?!?!

din 19 feb 2003 23:50 de DrSexpert

Poate sa fie de vina tracul ... Relaxeaza-te si mai incearca o data, eventual dupa o perioada in care nu te-ai masturbat cel putin o saptamana - si daca se poate nu cu o prostituata, nu de-alta dar nu e tocmai modul ideal de a-ti incepe viata ...

Re: Re: fara titlu

din 19 feb 2003 23:38 de DrSexpert

Sunt sanse (ce-i drept mici) sa ramai insarcinata chiar daca prietenul tau ejaculeaza 100% afara deoarece in timpul actului sexual penisul secreta cateva picaturi ce contin si spermatozoizi.

Re: Re: important

din 19 feb 2003 20:44 de Guest

ma puteti indruma spre cateva surse care pot sa ma lamureasca in detalii in aceasta chestiune? am inteles ca exista anumite teste care pot stabilii daca o persoana a avut contact sexual(consimtit sau nu) in trecut. Merci

Re: fara titlu

din 19 feb 2003 20:38 de sabba

Asta depinde 100% de partenerul tau! Daca este in stare sa ejaculeze afara in totalitate procentul de siguranta este tot 100%. Dar daca apuca sa ejaculeze si inauntru si termina afara, atunci 100% vei ramane insarcinata. Parerea mea este ...

Re: Re: tot eu

din 19 feb 2003 20:33 de sabba

Ei, bravo! Daca e trecut ceva timp normal ca nu-si va da seama. Isi da seama doar in cazul in care tu stiu ca ai cazut in ceva si atunci, normal, ar trebui sa fie prezente anumite leziuni. Isi mai da seama daca tu de atunci ai o viata sexuala ...

Re: Ce trebuie sa fac???

din 19 feb 2003 20:00 de Guest

vad ca tota lumea ti-a dat o gramada de sugesti acuma tu alegi pe care ti se par mai bine .... dar mana la urama cum socoteala de casa nu su potriveste cu cea din targ vei vedea la locul potrivit ce o sa faci si stai linistita ca nu a murit nimeni ...

Re: Intrebare...

din 19 feb 2003 19:56 de Guest

nu prea ai cum sa iti dai seama la un baiat daca e virgin sau nu nu te poti lua dupa experienta . vei afa numai daca ai incredere in al si iti va raspunde sincer ....papa

Re: Raspuns

din 19 feb 2003 01:28 de Guest

Perfect normala. Daca esti tanara corpul e in schimbare,daca esti mai "in varsta" tot e normal.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3726 din 3731
«   1 ... 3723   3724   3725   3726   3727   3728   3729   3730   3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare