Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Prea

din 13 mar 2011 15:03 de simosimina

ce spui tu...e o tampenie totala...cum poti sa spui ca daca te-ai culcat cu un tip cu penisul mai gros, ai ajuns sa ai vaginul larg:)))) daca il ai larg, inseamna ca asa este conformatia lui.... si gata. Ti-a spus baiatul acela ca esti larga, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prea

din 13 mar 2011 15:00 de ThT

Cred ca-ti scapa faptul ca vaginul tau nu se largeste cand faci sex cu o persoana,indiferent de organul lui,ci se muleaza dupa marime. In al2lea rand,nu prea inteleg cum poti sa zici ca fostul o avea mare daca tu inainte de el nu ai mai vazut alt ...

Re: Virginitate

din 13 mar 2011 14:53 de ThT

:mellow: Singura modalitate sa-ti dai seama e in pat.Vei vedea cum se comporta.Vei observa deasemenea daca e stresat si altele..

Re: Re: #Cat de des faceti sex?

din 13 mar 2011 14:41 de xonder994

:)O facem de fiecare data cand avem ocazia.Desigur mai greu cu banii pentru prezervative,dar in rest...oricum ocaziile se ivesc de obicei cam de 4 ori pe saptamana =).Totu`i bine si frumos.Daca ar fi dupa mine am face sex de 2 ori pe zi....si ea ar ...

Virginitate

din 13 mar 2011 12:54 de marilena93

Cum pot sa aflu daca prietenul meu e virgin sau nu. Sunt impreuna de ceva timp cu el si as vrea sa trecem la ceva mai serios. Eu nu mai sunt vigina si el sustine ca nici el nu mai e, dar prieteni lui imi zic ca inca mai e. Cum pot sa aflu daca mai ...

Re: Re: Re: Re: Virgina, insarcinata dupa petting?

din 13 mar 2011 12:09 de koolsavas

Mersi

Re: Re: Re: Virgina, insarcinata dupa petting?

din 13 mar 2011 12:05 de blondy_girl

cata prostie incape in capul tau? sunt oameni care au intr-adevar probleme si intrebari serioase. daca vreun spermatozoid nu fecundeaza fecundeaza ovulul, femeia nu ramane insarcinata...in ce conditii femeia ramane insarcinata? facand sex ...

Re: Re: Re: Re: Preferati un virgin sau un experim

din 13 mar 2011 12:00 de DaNNY_DiViNO

eh ia ghici.. cand nu ai experienta, poate in 80% din cazuri nici nu sti sa iti alegi partenera cu care sa faci ceea ce ti-ar place.. si atunci vezi oameni sa si pe forum... oare sunt insarcinata? oare ma inseala? de ce ne certam? de ce nu ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina, insarcina

din 13 mar 2011 11:45 de koolsavas

nu prea e de acord,si sincer inca sunt panicat. Exista vreun pericol sa se intample vreo prostie?:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina, insarcinata d

din 13 mar 2011 10:01 de Maya87

Da, dar spune-i sa-si faca si un test de sarcina daca tot nu stati linistiti:,

Re: Prietena are amic care o place (intrebare pt f

din 13 mar 2011 10:00 de Jerjeto

Daca ai incredere in ea nu stiu de ce iti mai faci probleme ...pot exista si astfel de situatii mai ales la o asa distanta nu stii ce ti poate trece prin cap sa faci atata timp cat tu nu esti langa ea.Daca va iubiti si va respectati nu are rost sa ti ...

Re: Re: Re: Re: Prea

din 13 mar 2011 09:50 de Maya87

Pai "a fi cu un tip sau cu altul"... am mai avut prieteni, dar nu am facut sex cu toti ;), doar cu cel care a meritat sa zic asa, dar nu asta era problema..Problema era ca daca tipul ala o are prea mica si i se pare ca eu o am larga ? Pt ca tipu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina, insarcinata dupa

din 13 mar 2011 09:45 de koolsavas

Sa stau linistit? :(

Re: Re: Re: Re: Re: Virgina, insarcinata dupa pett

din 13 mar 2011 09:34 de Maya87

Nu are cum sa ramana daca a fost in a 2-a zi dupa ciclu :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubest

din 13 mar 2011 02:12 de ExoticDream

S-a plictisit, vrea ceva nou..... Din nefericire, asa cum se prezinta situatia, ceea ce considera ca-i lipseste nu este doar variatia sexuala, pentru asta ar fi fost suficient sa incerce lucruri noi impreuna cu partenera sa (care nu i-ar refuza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubest

din 13 mar 2011 02:04 de roxanel

tocmai, ca nu are ganduri de despartire. am mai vorbit cu el si i-am zis sa isi ia gandul de la asa ceva, adica sex in grup si alte prostii. m-a asigurat ca nu s-a atins de alta in ultimii 4 ani...si ca el o sa incerce sa nu se atinga nici de ...

Re: Re: Re: Re: Re: mai poate fi impacare???

din 13 mar 2011 01:55 de ExoticDream

Cum adica din cauza ta? Daca ar fi fost o fata sincera, ti-ar fi reprosat gelozia excesiva si, fie tu ai fi incercat sa faci ceva in sensul diminuarii ei, fie ea ar fi renuntat la relatie. In orice caz, nu avea ce cauta in bratele altui baiat! ...

Re: Sotul meu ma inseala ?

din 13 mar 2011 01:30 de ExoticDream

Nu stiu daca te inseala sau nu, insa cu siguranta nu te trateaza cu respect! Cum sa lipsesti ore in sir de acasa, inclusiv noptile, si sa nu ai bunul simt sa iti anunti macar partenerul de viata?!? Chiar sa nu-ti pese deloc ca celalalt isi va ...

Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc

din 13 mar 2011 01:12 de ExoticDream

Anumite lucruri sunt cam incurcate... Tu ai pretentia ca dupa 3 luni el sa te iubeasca in conditiile in care tu nu simti fata de el decat un fel de prietenie? Daca nici acum nu crezi ca vei putea sa-l iubesti, cum de ai acceptat atat de ...

Re: Re: Re: Preferati un virgin sau un experimenta

din 13 mar 2011 00:49 de ExoticDream

Nici una, nici alta. De ce nu ne-am orienta catre calea de mijloc, adica un mix din cele doua variante! Cum? Simplu: un barbat care a castigat mult ravnita si cautata experienta in cadrul unor relatii serioase, de lunga durata (1-2, nu 100)! De ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 377 din 3731
«   1 ... 374   375   376   377   378   379   380 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare