Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme

din 16 mar 2011 17:41 de ThT

Eu sunt singurul care ii spune ca e narcisista?:lol: Cu atitudinea asta de "miss" cine crezi ca nu si-ar bate joc de tine?Ai 17 ani,nu deveni deja o carpa.Tu chiar crezi ca daca cineva iti spune la cateva zile/saptamani ca te iubeste..chiar ...

Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grav

din 16 mar 2011 17:30 de Bozgoru

eu cunosc bine genul tau de fata... am genul tau de fata in anturaj.. e genul de fata usuratica care habar nu are ce vrea de la viata.. si normal ca ala care va fii langa ea si el stie ce fel de fata este... sunt sigur 100% ca tu nu te comporti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se poat

din 16 mar 2011 16:12 de roxanel

EXACT!!! mare dreptate ai.

Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 16 mar 2011 16:02 de roxanel

la 11-12 ani alergam baietii cu matura in curtea scolii, le puneam piedici cand alergau in clasa de isi luau niste cazaturi pe cinste... :lol::lol::lol::lol: ce ma mai distram pe seama lor :D eu zic sa nu te grabesti, ai destul timp pt ...

Re: Bubite rozalii pe penis .

din 16 mar 2011 15:15 de SorinExperT

Nu sunt negi..dar de ce nu vorbesti cu tatal tau?sau si mai bine sa mergi la doctor?

Bubite rozalii pe penis .

din 16 mar 2011 14:53 de SSS

Salut am 13 ani si de ceva timp (cam vre-un an jumate) mi-au aparut niste bubite rozalii pe penis . Mi-a fost rusine sa ii zic mamei si de doctor nu mai zic... Am crezut ca imi vor trece ,dar nimic nu s-a intamplat , ba mai mult s-au inmultit sunt ...

Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul

din 16 mar 2011 14:16 de blondy_girl

cand omul nu are probleme...trebuie neaparat sa isi creeze una...ca doar asa e mintea omului..mnu?

Re: Re: Re: Re: Re: Sangerari vagin

din 16 mar 2011 13:42 de simosimina

specifica de unde i-a curs sange...din vagin, sau din uretra! Daca este din uretra inseamna ca are infectie urinara mai nasoala, iar daca este din vagin ar fi bine sa se duca la un control daca se mai repeta. Dureri in timpul actului sexual are?

Re: Re: Re: Re: Sangerari vagin

din 16 mar 2011 11:38 de silfix

Nu , nu a avut iritari sau altceva .... Eu am o relatie cu ea de 1 an si 7 luni am facut pe la 11 luni de cand am cunoscuto in astea 8 luni am facuto de f multe ori si nu i-a curs niciodata sange !Acum 3 saptamanii dupa ce am facut a fost la ...

De ce trebuie sa plateasca o alta persoana?

din 16 mar 2011 09:56 de IONUTZ85

Va salut,si da revin cu o alta problema,sper ca nu va deranjez dar aici pt mine unul e cel mai potrivit loc de a discuta despre orice problema:ok:mai oameni buni unii dintre voi da ma"cunoasteti"d p forum,ce dracu ar trebui sa fac ca nici eu nu mai ...

din 16 mar 2011 00:01 de simosimina

draga Visepierdute...sa stii ca frumusetea nu este totul in viata... stii cum e vorba aia...frumusetea e trecatoare... trecand peste asta, acele fete "urate" nu ar trebui invidiate...pur si simplu si-au gasit "dragostea".. Tu te-ai gandit ...

Re: Sotul meu ma inseala ?

din 15 mar 2011 23:55 de simosimina

dupa ce ca inventeaza, miroase a parfum de femeie si nu ii cunostii presupusii "prieteni"...mai ai dubii??? E normal ca te inseala... Probabil ca persoana cu care te inseala are si ea munca ziua...si nu poate decat seara - noaptea - sa stea cu ...

Re: Re: Moare penisul in timpul actului sexual

din 15 mar 2011 23:51 de adyrro1612

nu cred ca esperienta e devina, pana sa patesc asta am experimentat multe fete, mici mari slabe grase, si nu sa plans niciuna, ba din contra, dar tot timpul ma gandesc cu frica ca daca se intampla iar:(

Moare penisul in timpul actului sexual

din 15 mar 2011 23:09 de adyrro1612

Am 21 de ani.Deci am o problema care ma macina de vreo luna, incep o partida de sex totul e ok, si la 3-4 minute de la penetrare imi vine sa-mi dau drumu sau moare, stau 2-8 minute ma joc sau stau se ridica iar si continui partida si imi dau drumu ...

din 15 mar 2011 21:31 de DRE

Din pacate un aspect fizic de invidiat si rasfatul peste masura al parintilor nu te vor ajuta mereu.Incearca sa fii tu cea care isi bate joc, sau cauta-ti un baiat cuminte, dala stii tu care e in al 9-lea cer doar pentru ca te tine de mana.Nu mai ...

din 15 mar 2011 20:12 de dorinda

In aventuri nu vei avea parte de dragoste. Este doar atractie sexuala. Faptul ca ai avut parte de atatea esecuri denota faptul ca n-ai prea multa minte, te-ai invatat rasfatata si ai iluzia ca toata lumea te iubeste, desi de multe ori nu este ...

Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grave?

din 15 mar 2011 19:30 de Visepierdute

Cu toate ca imi este rusine va spun ce am ajuns sa fac din cauza baietilor o sa incep sa va povestec: Sunt o fata frumoasa desteapta la scoala am numai note mari dar pacat... Prea multi si-au batut joc de mine .Primul baiat s-a culcat cu mine si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 15 mar 2011 17:14 de BBU

De acord cu tine dar aici era vorba de sfat de la o persoana care nu se va lipi de tine de exemplu. Atunci exista sansa mare sa spuna adevarul chit ca in momentul actiunii fetele vor arata o alta fata, in dictionarul seductiei se numeste "the ...

Re: Intrebare urgenta (prima data)

din 15 mar 2011 01:56 de DarkAngel

daca prezervativul nu a fost rupt nu ai de ce sa iti faci griji fetele pot avea anumite secretii ce seamana cu sperma uneori.

AVERTISMENT!

din 15 mar 2011 01:36 de ExoticDream

Nu stiu cum as putea exprima in cuvinte cat mai clare si pe intelesul tau un lucru pe care ti l-am mai spus de vreo zece ori cel putin: [b][i]Pe forumul seXpert NU ESTE PERMISA POSTAREA DE IDuri DE MESSENGER, ADRESE DE MAIL SAU ALTE DATE ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 374 din 3731
«   1 ... 371   372   373   374   375   376   377 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare