Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Preferati un virgin sau un exp din 14 mar 2011 01:18 de ExoticDream
Experienta sexuala este una (si ea se poate dobandi fie facand [i]sex cantitativ[/i] cu 100 de partenere oarecare, fie [i]sex calitativ[/i] cu 1-2 partenere in relatii de cuplu serioase, insa cu multa deschidere catre experimentarea multor ...
Re: Re: first time <3 din 14 mar 2011 00:34 de dorinda
Pe mine nu m-a durut. Am simtit doar un disconfort dupa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 00:15 de dorinda
Are dreptate. N-ai vazut cutii de lapte fiert de 5 ori, mezeluri cu tot felul de chimicale, legume si fructe modificate genetic? Nu ti se pare ca in ultima vreme se cauta persoane cu ani buni de experienta si cu studii superioare pentru cele mai ...
Re: Gaura Vaginului din 14 mar 2011 00:06 de simosimina
bai a naibii gaura...s-a marit, auzi :)))
hai ca imi vine sa si rad.
Gaura nu se mareste asa...tam-nesam...probabil ca a fost mai "larga" din cauza ca s-a excitat mai mult...s-a udat maxim si tu cand ai bagat penisul a "alunecat" mai ...
Re: first time <3 din 14 mar 2011 00:02 de simosimina
pai daca iei antibebe...la ce mai folositi prezervativul??
Nu stiu cat de "frumoasa" o sa fie amintirea, cel putin pentru tine nu va fi...pentru ca te va durea :))
Sunt curioasa daca exista vreo fata care isi aminteste cu placere de prima data ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 00:01 de dorinda
Tu inca n-ai observat ca lumea e plina de idioti si de persoane dezinformate, care, desi au internet, le este lene sa caute. Cred ca daca ai trimite un pusti de 14-17 ani la biblioteca judeteana sa caute diverse informatii nici macar n-ar sti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mar 2011 23:19 de SORIN28
Tu esti prost sau te faci? Crezi ca eu degeaba am plecat de pe acest forum?
Iti pui mintea cu toti reradatii, cu toti analfabetii si tot tu cazi de naspa ca...sa nu cumva sa nu mai intre oamenii pe forum :ok:
Sa ma fut, pe alte forumuri, e o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mar 2011 23:08 de SORIN28
Mama ce prost esti. Sincer, de ce mai respiri?:ok:
Re: Re: Re: #Cat de des faceti sex? din 13 mar 2011 22:39 de dorinda
Vai! prezervativele costa o avere! Le gasesti si la promotie mai nou si tu te vaiti de bani? Macar zi-i sa ia anticonceptionale, asa nu te mai vaiti ca dai prea multi bani pe prezervative.
Re: Re: Re: #Cat de des faceti sex? din 13 mar 2011 22:36 de DoILookSexy
Daca si la prezervative te zgarcesti...
Re: Virginitate din 13 mar 2011 22:36 de dorinda
Fizic poate nu este, dar iti poti da seama dupa cum se comporta in pat. Virginii sunt tensionati, nu prea stiu ce si cum sa faca, sau, mai rau, li se inmoaie cucu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea din 13 mar 2011 22:33 de dorinda
Este periculoasa daca persoana respectiva are noduli, pentru ca operatia ii poate afecta.
Re: Gaura Vaginului din 13 mar 2011 22:32 de dorinda
Cum sa se mareasca? Cred ca ti s-a parut. Poate are vreun vibrator si l-a folosit inainte sa vii tu si de-aia ti s-a parut mai mare...
Gaura vaginului marita...de ce? din 13 mar 2011 22:04 de dimitrie20
Va salut pe toti,
Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati cu totii.
Ultima oara cand am facut sex cu prietena mea am observat in mod dubios ca gaura vaginului era marita fata de cea obisnuita. Vreau sa va intreb daca acest lucru poate fi ...
Re: first time <3 din 13 mar 2011 19:18 de dorinda
Esti sigura ca nu te grabesti?
De durut nu doare chiar atat de tare cum crezi. Daca o sa fii suficient de relaxata, excitata si mai folosesi si putin lubrifiant, plus o atmosfera romantica si un prieten foarte atent si dragut, ai toate sansele ...
Re: first time <3 din 13 mar 2011 18:53 de ThT
Cred ca daca iti faci timp sa rasfoiesti 20 minute forumul,vei afla raspunsurile la toate intrebarile tale si vei mai da peste cel putin 6-7 topicuri cu zeci de raspunsuri cu acelasi subiect,[b] First Time -sfaturi[/b].:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor. din 13 mar 2011 17:17 de pink10
pai sa o faca , dar cel mai bine ar fi sa vb cu un medic ... nu sa ia pastile si creme dupa cum aude ...
plus ca o marire de sani ( ma refer la operatie ) este si periculoasa ...
pastilele si cremele nu cred ca dau roade ... sunt facute ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iu din 13 mar 2011 17:07 de roxanel
Deci nu pot decat sa ma conformez...sa ma obisnuiesc cu ideea ca la un moment dat e posibil sa calce stramb. Imi placea sa cred ca el poate fi o exceptie, ca nu este ca majoritatea barbatilor... Dar se pare ca nu e asa...
Si cred ca nici nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor... din 13 mar 2011 16:54 de DaNNY_DiViNO
daca ea nu se simte bine in pielea ei si vrea sa faca o schimbare, de ce sa nu o faca ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor... din 13 mar 2011 16:50 de pink10
daca tii atat de mult sa iti creasca sanii , ia anticonceptionale ;)
eu iau de un an ( pentru alte cauze )si s-au marit considerabil , cu 2 numere aproape ...
daca nu , sanii mici sunt la fel de atragatori ca cei mari....:love:
numai lua ...
Pagina 376 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |