Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: first time <3 din 14 mar 2011 23:10 de DaNNY_DiViNO
ce "barbat" adevarat!
Cunostinte sexuale: Zero
Incredere in el: Zero
Putere de convingere: Zero
Comunicare cu partenera: 3.5 (cumva sta cu el)
Inteligenta cat sa caute printre miile de articole de pe internet despre cum sa o faca prima ...
Re: Re: Re: Re: first time <3 din 14 mar 2011 22:28 de dorinda
Cand n-o sa-ti mai lasi id-ul pe forum poate o sa ai mai mult succes.
Daca ii este teama, oricum n-ai sanse prea mari sa o convingi pentru ca nu cred ca este pregatita. Daca ar fi fost, nu i-ar mai fi teama.
Re: Re: Re: first time <3 din 14 mar 2011 22:22 de ionutzxxx
salut imi poti da niste detali daca poti pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] despre cum sa o fac sa nu ii mai fie teama
Re: Re: Re: Re: Unde se pun prezervativele la feme din 14 mar 2011 22:20 de dorinda
Cred ca de aproape un an a rezolvat omul problema.
Re: Re: Re: Unde se pun prezervativele la femei? din 14 mar 2011 22:17 de ionutzxxx
Pai tot insista si zi ca nu are dc sa ii fie frica.daca vrei detali pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
...Restart my heart... din 14 mar 2011 20:08 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=zjGtTUfPcI4
Mai exact [b]Michael Jackson - Hollywood tonight [/b]... Cred ca or sa mi se aprinda castile in urechi la cat ascult melodia asta:love::love::love:
De cand nu mi-am mai insirat gandurile pe ...
Re: Re: Re: Sotul meu ma inseala ? din 14 mar 2011 19:11 de ThT
Nu l-a intrebat deja si a ramas tot cu aceeasi stare? Cel mai bine era sa-l urmareasca dar na..cum vrea.
Re: Re: Sotul meu ma inseala ? din 14 mar 2011 19:02 de victoria_ok
Copii de la gradinita :`
Nu-i mai bine sa-l intrebi direct ce se intampla? Daca va minti, il vei depista dupa reactie (cred eu):,
Re: Sotul meu ma inseala ? din 14 mar 2011 17:16 de camelie
ca sa vad daca este este capabil sa ma insele, mi-am luat o cartela de telefon si ma conversez prin mesaje. acum sa vedem pana unde merge. cert este ca nu a recunoscut ca este casatorit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 16:21 de Bozgoru
si tu vrei sa zici ca Bill Gates si Obama mananca numai produse fara nici un fel de chimicale? toti mancam aceelasi cacaturi.. bogat- sarac-presedinte-rege..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 16:13 de k
Subiectul era altul. Ca la varsta de 29 de ani dupa o relatie frumoasa , acum ii spui cuvinte dulci etc si apoi iti spune ca e insarcinata si incepe cu tot felul de injurii si ca dansul nu este pregatit. Asta inseamna ca barbatul respectiv nici macar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 14:17 de ThT
Nu mai tineti minte cazul acela de la bac cand toti elevii au scris acelasi nume pe subiect pentru ca li s-a parut prea greu sa judece ca trebuie sa-si scrie numele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 11:09 de judokanu1
pune-l la incercare sa vezi daca te iubeste...dar totusi 20 ani...cam mare pt tine...tu stii bafta:P
Re: Re: fara griji din 14 mar 2011 11:06 de judokanu1
daca o iubesti asteapto pana va vrea eah....:P...altfel va crede ca ai umblat cu ea atata timp numai ca sa o ai o noapte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creste din 14 mar 2011 08:02 de DaNNY_DiViNO
draci.. logic ca daca are noduli sau diabet nici macar nu se atinge de ea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 07:49 de dorinda
Nu fac astfel de urari. Doar ca in ziua de azi, cu atatea chimicale, oamenii au toate sansele sa pateasca asa ceva. Chiar nu-ti doresc sa faci cancer, doar ca ceea ce iei tu drept aberatii, este de fapt un mare adevar pe care unii refuza sa-l ...
Re: WORKSHOP TOTUL DESPRE SEX - rezervat femeilor: din 14 mar 2011 02:57 de Bozgoru
foarte frumos.. daca era gratis merita
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 02:45 de Bozgoru
le aprobau... ce crezi ca e forumu asta CIA? de unde draq sa stie adminu cine e in poze.. daca etsi tu.. sau e altu de pe net?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2011 02:35 de Bozgoru
ce cretinatati puteti sa aberati.. chimicalele din produse- isi au locul normal pt a prospera o afacere .. ecuatia afacerii pe baza de alimente este:
- productie mare.. cost de fabricare mic.... ce kkt veniti cu toate aberatiile astea aici..
Re: Re: Re: Re: Re: Preferati un virgin sau un exp din 14 mar 2011 01:34 de ExoticDream
Nu stii sa-ti alegi partenera in adolescenta, cand esti mic si nu te cunosti inca bine nici pe tine, dar'mite pe altii! Ca sa te luminezi in privinta ta si a celor din jur sunt suficiente IQul si cateva experiente din care sa inveti ceva, nu-i ...
Pagina 375 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |