Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina

din 13 aug 2009 17:41 de valentine

Acum de ce sa ne ascundem atat dupa deget, chiar si ca barbat, cu alti ochi vezi o femeie la volanul unei masini misto (bine, pacat ca majoritatea sunt cumparate "cu gura" de catre ele) si altfel ai vedea aceeasi tipa daca ar fi in metrou... Trebuie ...

Re: Ce traiesc e un infern!

din 13 aug 2009 10:54 de pacpac

imi cer scuze ca iti zic,dar mama ta e o dobitoaca.Adica cretina aia da cu fiare dupa tne,cu polonic incis ...si mama ta tot pe tine te cearta?in locul ei o dadeam pe retardata de sorta cu barbat cu tot afara din casa sa dea in cine vrea ea cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce tra

din 13 aug 2009 00:21 de Firentze

Ma inteleg bine cu mama,dar cand vine vorba de sora-mea deja totul e distrus intre noi...si nu concep ideea sa fiu "prietena"cu tata si el mi-a facut mult rau...dar sunt parintii mei...tot ce vreau e sa ies la liman,sa pot invata bine incontinuare,sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc

din 12 aug 2009 23:29 de sweety16

Mai nu...daca o ajuta pe ea trebuie sa te ajute si pe tine.Si sa sti ca nu e asa usor sa te intretii singura.La 17 ani nu mai esti chiar un copil si poti sa-i ceri si tu respect.N-o lasa sa te ia de fraiera at cand o ignori.Uneori a ignora pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 22:05 de Firentze

Uneori exagerez si eu(nu pot sa spun ca sunt tocmai un ingeras),dar are 30 de ani si uneori se poarta ca un copil!A avut grija de mine cand eram mica,ii datorez respect,dar si respectul asta zic eu ca are o limita!

Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 22:05 de Firentze

Uneori exagerez si eu(nu pot sa spun ca sunt tocmai un ingeras),dar are 30 de ani si uneori se poarta ca un copil!A avut grija de mine cand eram mica,ii datorez respect,dar si respectul asta zic eu ca are o limita!

Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 22:00 de sweetgirl16

nu conteaza ca e mai mare decat tine cu 13 ani,asta nu ii da dreptul sa se poarte asa cu tine,daca era copil se vedea de ce nu intelege dar asa...:(trebuie sa mergi mai departeO:)

Re: Buna

din 12 aug 2009 19:15 de sweetgirl16

asa zic majoritatea baietilor "vai draga te iubesc si esti totul pt mine"dar dupa ce treci prin patul lor...):( mai trebuie sa te gandesti la anumite lucruri ca nu totul e asa de simplu precum pare.De ce?pentru simplul fapt ca majoritatea baietilor ...

Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 19:03 de sweetgirl16

Te inteleg perfect ca si eu am probleme cu sora mea si sincera sa fiu ma scoate din minti chiar daca e mai mare cu 4 ani decat mine,insa mama nu e asa,ma inteleg perfect cu ea si chiar ma mandresc ca am o asa mama.Sfatul meu :ignor-o!nu ii da ...

Re: Ajutati-ma cu un sfat...

din 12 aug 2009 18:36 de baby

eu nu-s de acord cu relatiile "serioase" cica pe care le au astia de 12-13-14 ani:` pai bai....abia inveti sa iti stergi mucii si vrei sa faci sex:` nu stii nici cum se face,nici ce riscuri sunt...dar o faci pt un ANIMAL care "te ...

Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex

din 12 aug 2009 16:18 de om bun

saraca de tine , nu cu parul ai probleme

din 12 aug 2009 16:00 de AlyssaKid

buna. orice baiat care iubeste o fata intelege si asteapta cat este nevoie.nici o fata nu trebuie luata cu forta.daca esti pregatita fa-o. daca nu...spune-i sa mai astepte. vorbeste cu el...comunicarea e foarte importanta

Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 14:19 de Firentze

Buna ziua!Sper sa nu va stresez cu problema mea prea tare,dar am nevoie de niste sfaturi... .Cu tata nu ma inteleg prea bine adica suntem aproape ca doi straini,doar cand avem nevoie de ceva unul de la altul vorbim... am doua surori si una sta cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar

din 12 aug 2009 13:49 de mona86

Poate ca ai dreptate...dar e prea devreme sa renunt la speranta..nu pot..inca nu pot

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri

din 12 aug 2009 13:43 de valentine

Speranta la care faci tu referire este echivalentul sinuciderii. Nu te lasa sa mergi mai departe, sa iti construiesti propriul drum, singura si pe care el nu are acces. Daca va vrea sa se intoarca, nu se va lovi de indiferenta ta, pentru ca va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 12 aug 2009 13:38 de mona86

Indiferenta?..nu intotdeauna..De ce trebuie sa ne gandim ca daca s-a terminat acum,s-a terminat pentru totdeauna?..In cazul meu,dupa 7 ani e normal sa cred ca "se intoarce"...inca imi place sa cred asta..Toti tindem sa credem asta la inceput,e ceva ...

SEX LA 12 ANI

din 12 aug 2009 13:22 de S7unt

nu cred ca era cazu' sa iti incepi viata sexuala ca nu era sfarsitul lumii toate la timpul lor.........acest pas important pe care lai facut, momentan nu cred ca realizezi consecinte atrage dupa sine aceasta fapta sa nu crezi ca ai facut o fapta cu ...

Re: Ajutati-ma cu un sfat...

din 12 aug 2009 13:13 de DarkAngel

Avand in vedere varsta pe care o ai iti pot spune sigur ca psihic si emotional nu esti pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala. Fizic nu am de unde sa stiu cat esti de dezvoltata. Dar medicii ginecologi au descoperit in urma unor cercetari ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 12 aug 2009 09:52 de the_gogu

o poveste foarte asemanatoare mi s-a intamplat acum 4 luni...tot dupa aproape 2 ani veneam eu bine duispus de la scoala ca eu chiulisem la ultmele 3 ore:rolleyes: si cum am ajuns acasa ma suna ea, eu nedumerit fiinca ea stia ca sunt la scoala...imi ...

din 12 aug 2009 02:58 de costin91

Parerea mea este ca esti cam mica sa-ti incepi viata sexuala.Consider ca ar trebui sa te mai gandesti chiar daca el isi doreste sa faceti sex, pentru ca tu trebuie sa-ti doresti la fel de mult si sunt de luat in calcul si consecintele sexului in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 394 din 1098
«   1 ... 391   392   393   394   395   396   397 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare