Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Singur cuc la 20 de ani... din 19 feb 2011 23:56 de giulianoit
Re: Re: Re: Re: jocuri de tip tycoon din 19 feb 2011 20:13 de Rolando
tu intri de pe telefon?
intre timp am facut rost de torrentul jocului :D
Re: Re: Re: jocuri de tip tycoon din 19 feb 2011 19:55 de girls2
N-am pc asa ca nici cont.Daca aveam te ajutam cu siguranta.PS:nu-ti merge mesageria
Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena ! din 19 feb 2011 19:00 de Alexutssa
Baiatul a recunoscut ca a iubit-o,cu ce te-a deranjat asa mult ? Daca el a inceput o relatie cu tine si totusi sunteti de 5 luni impreuna nu ai de ce sa fi geloasa,probabil nu o mai iubeste . Iti convenea sa te minta ca nu a iubit-o ? Sa cauti un ...
Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena ! din 19 feb 2011 18:58 de ThT
Esti o proasta!(nu,nu-mi retrag cuvintele)
Daca tot ai gasit solutia de ce ai mai postat?Cred ca esti tare mandra de ea.:lol:Te-ai gandit cu siguranta mult..
Sala NU afecteaza cresterea normala a penisu din 19 feb 2011 18:48 de p3tru
Cea mai mare problema existenta pe toate forum-urile de pe net este aceea ca sunt anumite persoane care desi nu au habar de problema dezbatuta isi dau cu parerea chiar daca nu s-au documentat prealabil din surse ce pot fi certificate!!! Habar nu au ...
Re: Efecte ale masturbarii la Baieti din 19 feb 2011 17:59 de Bozgoru
marsh mah d-aci... idioteniile care le spui .. efetele negative cu care bati tu campii din ceea ce spui se datoreaza ejacularii.. nu masturbarii... adica daca eu fac sex de 7 ori pe saptamana.. o sa patesc ce ai zis tu mai sus.? total penibil.. ...
Jocuri de tip tycoon din 19 feb 2011 14:03 de Rolando
Care imi poate spune si mie cateva nume de jocuri tip tycoon,ceva bazat pe transporturi,asemanator cu Transport Giant Gold,dar mai nou....de prin 2009-2010 daca se poate.:-`
Imagini din ...
Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta? din 19 feb 2011 13:59 de k
La mine e invers, daca nu e incredere nu e nimic.
Poate sa mearga, depinde de fiecare. Distanta ori fac ca sentimentele sa devina mai puternice ori...la revedere
Re: Re: Re: Re: Caz penal... din 19 feb 2011 10:17 de DaNNY_DiViNO
doar daca depune plangere ea sau parintii ei
Re: Re: Re: Cine e de vina? din 19 feb 2011 06:44 de shell
buna Mimica ....
sunt baiat si am intalnit in trecut aceeasi problema...
1. La voi exista preludiu? inaintea inceperii actului sexual exista preludiu? daca da cat de mult dureaza?
2. El se foloseste de zonele in care te exciti cel mai ...
Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali (+TEST!) din 19 feb 2011 06:33 de shell
Adevaratul numar al partenerilor apare atunci cand faci ca orice experienta sexuala sa fie una placuta.
Re: Re: Re: Sangerari vagin din 19 feb 2011 06:27 de shell
sa o intrebi daca sa simtit bine ... poate sa iritat cumva de la penetrare din cauza ca nu era lubrifiata cum trebuie...
cand zici "acum dupa cateva luni de la acel moment" te referi la al doilea contact sexual cu ea de cand sia pierdut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, c din 19 feb 2011 06:02 de shell
liudka001 ... zine cate ceva despre cel pe care vrei sal seduci...fiecare om are viata lui si in functie de cum sia traito sunt lucruri care ne place si care nu ... daca stim ce il face fericit cat si trist pe partener te poti folosi de amandoua ...
Menstruatie, ovulatie google search :) din 19 feb 2011 05:14 de shell
Draga Any .... e imposibil sa ramai insarcinata in primele 5 zile de la disparitia menstruatiei...
Daca zici ca totul sa intamplat dupa 8 zile de la venirea menstruatiei....e imposibil...gandeste logic
Pe 1 a inceput menstruatia ce ...
Coruptie de minori / Drepturile Barbatilor din 19 feb 2011 04:41 de shell
Am o intrebare pentru voi fetele...
Majoritatea dintre voi cred ca baietii sunt superiori fetelor si ca voi tot timpul sunteti injosite...adevarat?
Si majoritatea baietilor zic, ca toate fetele sunt cur*ve
Eu cred ca totul pleaca de ...
Re: Re: Re: Caz penal... din 19 feb 2011 03:35 de shell
Sunt deacord cu Nekunoskuta ... din cate am citit baiatul nu are cum sa pateasca ceva scapand fara acuzatii si plin de libertate daca fata declara ca a facut totul de bunavoie si ca nu a fost fortata de nimeni in special de baiat...
daca nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba din 19 feb 2011 01:46 de ExoticDream
Dupa parerea mea, o fata care este experta in gatit pana la 25 de ani fie a avut o situatie dificila acasa (si a fost nevoita sa faca mancare pentru cei din jur sau pentru ea - in caz ca a stat la camin in facultate, de exemplu), fie este mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 din 18 feb 2011 20:35 de altfel123
e plecata in olanda....am avut o discutie zilele trecute cu ea...in care am intrebat o sa mi zica sincer daca vrea sa mai fie cu mine in continuare si a zis ca da ca ma iubeste ca sa ma calmez ca totul e ok....na chestia e ca nu ma pot calma...ma ...
Re: Sani mai mari peste noapte? din 18 feb 2011 20:35 de victoria_ok
Ma intreb ce nivel de inteligenta ai?:lol::lol::lol::lol:
Pagina 404 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |