Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sani mai mari peste noapte? din 20 feb 2011 14:00 de ThT
Bai machiavelli,du'te da o tura de bloc decat sa o faci pe justitiarul.Daca nu citeam topic-ul nu as fii raspuns.Daca tie ti se pare normal ca cineva sa se apuce sa faca sex fiind atat de documentat incat dupa sa ne spuna ca de la acest ...
Re: Re: Re: Re: jocuri de tip tycoon din 20 feb 2011 12:02 de Rolando
acolo l-am meritat...pe filelist am facut fake upload,daca ai internet de la clicknet sti cat de greu se face upload asa ca am zis sa ma risc cu un program de facut upload....faza interesanta este ca eu am facut "manevra" asta in perioada ...
Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 de ani... din 20 feb 2011 07:31 de DaNNY_DiViNO
Foarte bine, e bine sa fi un domn, civilizat si respectuos. Iar caracterul pe care ti-l formezi o sa atraga acelasi gen de oameni langa tine. Asa e lumea, cu curve, cu labari, cu mincinosi si tradatori dar depinde si ce fel de persoane permiti sa ...
Re: Sarcina? din 20 feb 2011 02:16 de simosimina
ai schimbat cumva marca anticonceptionalelor?? sau ai avut vreo pauza ceva, recent?
Re: Sani mai mari peste noapte? din 20 feb 2011 02:11 de simosimina
sanii nu cresc de la sex...poate ii are umflati ca trebuie sa ii vina menstruatia....
repet ..sanii nu cresc de la sex sau atingeri ;)
Tu vrei sa faci sex si nu stii nimic despre asta???
mai citeste si tu una, alta...ca parca am asa o ...
Re: Re: Sani mai mari peste noapte? din 20 feb 2011 01:41 de Machiavelli
Atunci intreaba-te in sinea ta...Aici sunt joarse de membrii ce se dau experti in sex fiind lab*gii de meserie si se dau mari inteligenti...sunt concursuri in care poti demonstra ca te duce capul...Concluzia e simpla:poti ajuta omul sau nu?Stiu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 01:41 de Rolando
ma simt penibil sa astau sa ma cert cu tine....si cu pozele....daca voi insistati..poate o sa pun o poza....:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 01:33 de DRE
:)) Castigam pariul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 01:32 de weed_adicted
atunci nu mai avea tupeul sa vorbesti daca nu ai poze...uratule
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 01:30 de DRE
De ce nu pui si tu poze cu tine ? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 01:29 de Rolando
daca aratam ca tine nu aveam curaj sa vb despre bataie :`
Re: Coruptie de minori / Drepturile Barbatilor din 20 feb 2011 01:20 de Machiavelli
Ba ma lasi...mai bine nu mai faci sondaje de rahat...crezi ca eu sunt prost sa iti citesc tie o juma de ora un copy-paste?si ca schimbi 2 emoticoane acolo? hai besha achana de tembel retard
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi din 20 feb 2011 01:00 de DRE
Maraciuca e un drog legal... :)) Nu stiu ce au toti cu denumirea asta...
Si tu erai intr-o perioada atacat de mai multi si stii cum e :)) ca pe weed addicted il doare fix in p*** e partea a 2a.
Sincer acum prin atacurile care i le aduceti ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata de l din 20 feb 2011 00:50 de DRE
De ce va atacati mereu? Acum tu incepi :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata de liceu din 20 feb 2011 00:49 de Rolando
daca trebuie sa ii explici sensul cuvntului bisericuta inseamna ca traieste degeaba.....Fumulet,cum ai ajuns in clasa a 10a ma?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 00:46 de Machiavelli
Chiar daca tu preferi Real Madrid (ca si mine de altfel) stim cu totii ca altceva era daca nu era anulat golul 2 al Barcelonei al lui Messi...Daca in repriza a doua "tunarii" reuseau sa dea un gol sa remedieze din diferenta era ceva,dar nu aveau ...
Re: Re: Re: Singur cuc la 20 de ani... din 20 feb 2011 00:16 de giulianoit
si daca tot veni vorba de iesit in oras , prin cluburi chestii din astea...tin sa-ti spun ca am iesit de cateva ori ca nu vreau sa devin nici chiar ciudat. Ies in lume,si ce vad ? Peste tot dependeti numai de sex,sex,sex si iar sex. cat am fost in ...
Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena ! din 20 feb 2011 00:09 de DRE
Daca nu poti renunta la gelozia asta absurda noi nu avem ce sa-ti facem.cauta-i unu de clasa a 8a ca mai sunt unii care n-au avut inca prietene si stai cu aia...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata de liceu din 20 feb 2011 00:03 de DRE
Daca termini liceu si facultate ar trebui sa iti gasesti un loc de munca bun, astfel incat sa nu mai fie nevoie de combinatii.:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata de liceu din 20 feb 2011 00:01 de weed_adicted
pai si eu daca termin si liceu si facultate si mai fac si combinatii =)) ?
Pagina 403 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |