Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Absolut superb din 21 feb 2011 10:56 de DaNNY_DiViNO
Poate sa cante si cu voce de ciocaton, daca nu il finanteaza nimeni si nu investeste nimeni in el, degeaba chiarie.
Re: Re: Absolut superb din 21 feb 2011 04:26 de valentine
Defapt, din ce am citit in Click, cica poate foarte bine sa cante si cu voce de bariton. Deci e in regula. Tragic era daca putea sa cante doar cu vocea aia. Bine, tragic e deplasat spus, dar se intelege ideea:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2011 01:57 de DaNNY_DiViNO
Si iar n-are legatura sula cu prefectura.. :flowers:
Cum am mai zis, daca ii gateste, mai ales la varsta asta, bravo ei pentru intentie si efort si el ar trebui sa o aprecieze pentru gest. Inseamna ca vrea sa il impresioneze si sa il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2011 01:53 de DaNNY_DiViNO
Stai putin, eu in primul rand nu vorbeam de virgine. In nici un caz nu as incerca asa ceva cu o virgina. Si in al doilea rand nu as mai prefera o virgina ever.
Cazul cere experienta O:)
Iar daca tu asociezi sexul oral cu filmele xxx, inseamna ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 de ani... din 21 feb 2011 01:50 de DaNNY_DiViNO
cee ? :lol::lol:
daca ajunge in stadiul de prieten bun, acolo ramane si asa va fi vazut intotdeauna.. fara mister, fara aventura, fara dorinta.. doar prieten...
ai uitat ca in jocul asta mai exista si atractie, dorinta, pasiune, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2011 01:09 de ExoticDream
Iar m-ai inteles gresit: de unde ai tras tu concluzia ca "alti" oameni fac anumite lucruri pentru cei dragi "in scarba"?!? Eu am spus ca, si daca cina nu iese chiar delicioasa, ceea ce trebuie apreciat este intentia. In plus, abilitatile de mare ...
Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 de ani... din 20 feb 2011 23:25 de BBU
Uite care este treaba ai grija si in ce cluburi mergi, nu te duce in zonele de cocalari, sincer cu treaba cu sexu in club mai rar iar sa-ti zic ceva daca stii sa fi alpha si sa nu te gandesti la fete ca la niste animale de vanat si apoi de ..... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 22:48 de Mix4
da ai dreptate nu a fost vorba de dragoste si incredere a fost doar o "fantezie" pe net sa zic asa :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2011 21:06 de DaNNY_DiViNO
Cine a zis ceva de obligat partenera sa faca de mancare? Daca ea ar fi vrut sa gateasca pentru el, foarte bine. Unii oameni fac lucruri pentru pesoana de langa ei cu drag si cu placere, nu cu scarba.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sani mai m din 20 feb 2011 19:17 de k
Multumesc.Cale lunga pana a ajuns cineva sa dea un raspuns.
Re: Sani mai mari peste noapte? din 20 feb 2011 19:16 de k
Ce intrebare pun eu aici?
DACA ESTE VREO PROBLEMA.
Ce imi raspundeti voi?nimic.
Daca aveti Discovery e bine daca l-ati viziona, sunt tot felul de intamplari la care ati ramane wow.Exemplu: a ramas insarcinata si si-a dat seama cand a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sani mai mari din 20 feb 2011 19:13 de DaNNY_DiViNO
Daca a fost prima oara pentru ea, posibil de la excitatie intensa si o joaca mai "salbatica" sa se fi declansat niste schimbari prin ea, d-asta s-au inflamat sanii. S-a mai intamplat si la alte persoane.
Re: Re: Esec.Prietena virgina. din 20 feb 2011 18:54 de LonelyWolf
In timpul saptaminii mergem peste tot... simbata e singura zi cind putem sa stam in liniste la mine... de aia si simbata e ziua noastra...
Ea se excita... si imi spune mereu ca se simte genial... si totusi...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sani mai mari peste no din 20 feb 2011 18:42 de victoria_ok
Mie mi-ar fi rusine sa dau astfel de intrebare. Daca te informai macar un pic erai sa vezi care-i situatia cu "cresterea sanilor".
P.S. sa inteleg ca intreaga noapte ai "traso de tzatze" pe fata aia? De parca ai muls o vaca (nu m-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul de la prim din 20 feb 2011 18:17 de USTUROI
Ce dreaku aveti cu limbile... pana la urma e treaba lui dak a traso sau nu de limba:mellow:.....daca voi vreti sa stati toata ziua ca sa va raspunda asta daca sa sarutat cu ea sau nu va urez bafta
Si weed_adicted tata dute si te omoara ca ai niste ...
Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena ! din 20 feb 2011 17:41 de baby
E clar cat il iubesti daca il faci fraier:lol:
Re: Esec.Prietena virgina. din 20 feb 2011 17:19 de baby
Nu mai stati in casa:,
Iesiti afara,in club...oriunde.
Nu mai faceti asta.
Te cred ca te fierbe fata de nu te vezi:lol:
Si incearca sa o intrebi ce i-ar placea sa ii faci....si apoi spune-i cam ce ai vrea sa iti faca:rolleyes:
O mai si ...
Re: Coruptie de minori / Drepturile Barbatilor din 20 feb 2011 16:07 de baby
Cine a gandit toate astea clar a "suferit" candva:lol::lol:
Auzi tu!
Femeie acuzata de viol.:lol::lol:
Nu va mai incurcati ma fratilor cu minore daca va e frica....
Asta insemna sa iti asumi responsabilitatea pt faptele tale de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sani mai mari peste noapte din 20 feb 2011 15:45 de k
Sunt o gramada de persoane care au declarat asta...
Eu nu zic ca acum se intampla la toate persoanele de sex feminin.
Dar daca se intampla la mai multe persoane, exista si probabilitatea asta.Dar sunt cazuri in care asa s-a intamplat.
Am citit ...
Re: Re: Re: Sani mai mari peste noapte? din 20 feb 2011 15:12 de ThT
Astept si eu sa-mi arati de pe google legatura intre viata sexuala si cresterea sânilor.
Iti raspund cu un quote.
Pagina 402 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |