Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keylogger stuff # din 21 feb 2011 19:19 de baby
Chiar daca.
Tot e posibil sa ai surprize...neplacute
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena din 21 feb 2011 19:18 de baby
De fapt nu durerea e problema ci faptul ca e nesigura
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virg din 21 feb 2011 19:06 de USTUROI
Adevarat si asta dar e vina ei ca nu vrea lubrifiant si tot ea plange ca o doare da oricum incearca sa nu te opresti chiar daca o doare impingi tare si apoi incetul cu incetul durerea se transforma in placere:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virgina. din 21 feb 2011 19:00 de baby
Pai asa ziceam si eu ca doare ca nu stiu ce....daca o urci bine pe pereti nu o sa o mai doara asa tare.
In plus trebuie sa isi doreasca asta cu adevarat.
Si daca doare...asta e!
Sa vezi dupa aia ce se urca ea pe tine:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Sunt indragostit de o fata.. din 21 feb 2011 18:57 de baby
Cum e asta cu [b]sunt nebun dupa ea?[/b] :`
Si cum zici ca bietul baiat iti e prieten cand tu ataci pe la spate?
Re: Re: Complicat... din 21 feb 2011 18:55 de baby
Dupa ce m-am despartit si eu de unu cu care avusesem o relatie mai lunga la fel faceam.
Am cunoscut multi baieti misto....dar nu am vrut relatie:)
Am ramas amici si in ziua de azi:lol: oricat s-au straduit sa ma faca sa inteleg ca ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Keylogger stuff # din 21 feb 2011 18:47 de DoILookSexy
Ce binder imi recomanzi ? vezi ti-am dat un PM :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virg din 21 feb 2011 18:45 de USTUROI
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virgina. din 21 feb 2011 18:33 de USTUROI
Atunci sa accepte durerea asa cum e:unsure:daca nu vrea lubrifiant care remediaza durerea ca oricum o doare chiar lubrifiata atunci sa stea sa moara de durere daca e incapatanata...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2011 18:30 de USTUROI
Ai actionat asa de PROST dupa ce s-au despartit a doua oara nu cred ca trebuia sa ii iei locul prietenului tau se poate simtii prost in legatura cu asta si daca tot zici ca e cel mai bun prieten al tau nu prea se vede ca la ce i-ai facut stiu ca in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virgina. din 21 feb 2011 18:30 de LonelyWolf
Mica sugestie, ironia nu ajuta, sunt constient de ce se intimpla... adevarul e ca ea a spus ca vrea sa fie totul natural...nu vreau s-o fortez sa foloseasca ceva ce nu-i place
Re: Re: Re: Keylogger stuff # din 21 feb 2011 18:14 de Incepator
Hai sa te lamuresc.
Ardamax are remote install.
Isi face server ( pe care il bindezi cu un mp3 ) si il trimiti victimei.
Daca are antivirus il gaseste. Daca nu e stas!
Am lucrat cu el.
Frumos. Daca ai intrebari , sa spui.
Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgina/nevirg din 21 feb 2011 18:13 de USTUROI
Te duci la scoala termini clasa a 10-a si apoi sa te preocupe fetele si daca poti baga niste Limba si Literatura Romana ca la cat de bun esti o sa vinzi shaorma
Re: Re: Keylogger stuff # din 21 feb 2011 18:10 de DoILookSexy
Da il stiu, Proratul e cam la fel ca H-A-T.. si crede-ma ca e detectabil... chiar daca il vede backdoor tot Trojan e.
O sa incerc sa il iau sa vad cum e.
Merci !
Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virgina. din 21 feb 2011 18:09 de USTUROI
Pai daca zici ca sunteti virgini trebuie sa folositi si lubrifiant ca e normal sa o doara la primul act sexual doar nu vrei sa o gadile nu?
Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virgina. din 21 feb 2011 17:54 de USTUROI
Normal as zice contra da acum pana si weed_adicted are dreptate in ceea ce zice ,daca nu actionezi curand o sa creada ca nu o iubesti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2011 14:56 de shell
tu nu intelegi ca fata se strofoca sa ii faca pe plac dar el e greu de impresionat ?
Re: Keylogger stuff # din 21 feb 2011 14:17 de ThT
In primul rand,nu cred ca ai vreo sansa sa iti mearga treaba daca el are vreun antivirus.(chestiile astea mergeau acum 1 an si ceva,acum deja s-au securizat mult mai bine antivirusurile).
In al2lea rand,o data trimis acel server,dupa ce il va ...
Re: Complicat... din 21 feb 2011 13:31 de DaNNY_DiViNO
daca iti place de ea si vrei sa fi cu ea, incearca..
Re: Complicat... din 21 feb 2011 12:42 de DoILookSexy
Pai daca tu spui ca iti place de ea si vrei mai mult decat o relatie de prietenie, la ce ne mai intrebi pe noi ce sa faci ? nu crezi ca ti-ai dat singur raspunsul ?
Bafta :,:,:,
Pagina 401 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |