Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 feb 2011 01:01 de ExoticDream
Du-te pentru ca nu ai ce pierde, vei afla (poate!) ce a fost in capul ei.
Eu tot ma mai intreb daca ea simte ceva pentru tine fiindca prea era decisa sa faceti sex luni la ora X! Cati ani are? Dupa cum se comporta pare sa fi avut cativa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Economici ai din 8 feb 2011 00:55 de dorinda
Nu ma deranjeaza, pur si simplu am intrebat ce vrei sa rezolvi cu el? Ca postarea de asemenea informatii pe site n-o sa duca la ceva realizabil. Poate doar putina informare pentru cei cativa membri activi de pe forum si atat.
Crezi ca eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia... din 8 feb 2011 00:51 de dorinda
Ar fi foarte bine sa inchida toate Weed Shop-urile. E jale ce-i in ele. Au ajuns destule persoane la spital. Ce mi-e iarba, tigari sau bautura? Daca-i peste masura, tot drog se poate numi.
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 8 feb 2011 00:46 de dorinda
Ala-i umflat cu steroizi. Pun pariu ca daca-l tai are acelasi gust ca si carnea de pui din supermarket.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia... din 7 feb 2011 23:22 de DRE
Opaa nu exagera :)) Nu suntem drogati :, Doar ne place verdele...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia... din 7 feb 2011 23:16 de weed_adicted
mah eu nu inteleg daca nu fumati trebuie sa postati aici ca sunteti cuminti nu fumati tigari si nu o sa va drogati niciodata? pe cine draq crezi rolando ca intereseaza ce nu o sa ajungi tu ? esti intr-un topic de drogati si nu te vrem ...
Re: Re: Re: Re: Re: O femeie a fost sfasiata de ca din 7 feb 2011 23:09 de Machiavelli
Nu,eu am un labrador la care daca tipi mai tare si e singur isi baga coada intre picioare si o intrece pe Gabriela Szabo ... Doar cand e cu mine are sange in el...
ce caine ai???
Culturi de col in timpul sarcinii din 7 feb 2011 23:01 de oanaaa
buna seara!!!plssssss a facut cineva in timpul sarcinii cultura col???daca da,cum se face???adica mergi la ginecolog si ce-ti face???plssssssssssssss raspunsuri.astept
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 feb 2011 21:45 de Firentze
Da, dar avem o situatie cam aiurea...mai ales ca tata a decedat, iar acum se implineste jumatate de an, pomana, chestii de genul asta...
Re: Re: Re: Re: Sunt din 7 feb 2011 21:43 de DaNNY_DiViNO
La felul ei de a fi, ar trebui sa te doara-n pula :ok: Daca vroia sa fie cu tine, nu era asa. Te intelegea si iti era alaturi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 feb 2011 21:18 de DRE
Nu are de ce sa-ti fie jena :mellow::unsure: Continua tratamentul asa cum ti-a fost prescris.bineinteles ca nu e acelasi lucru daca renunti la crema si solutie.Nu conteaza pretul si faptul ca trebuie sa-i ceri bani mamei tale, conteaza sa scapi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 feb 2011 21:13 de Firentze
Cu noul tratament observ ca incep sa dispara, dar o sa raman in curand fara crema si la fel si solutia si sunt al naibii de scumpe... mi-e jena sa-i mai cer mamei bani pentru inca un tub si o sticluta minuscula... . Are oare ceva daca merg ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt din 7 feb 2011 21:04 de DaNNY_DiViNO
ooo..stai ca nu e nici prima nici ultima care e in stare de asa ceva. Chestia e sa nu te umilesti mai mult decat trebuie. Daca apari plangand si milogindu-te in fata ei, nu o sa faci decat sa te ingropi mai rau.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin din 7 feb 2011 20:49 de viorel89
da nu e un capat de tara dar nush daca o sa mai fiu in stare sa ai zic si urmatoarei ceea ce i'am zis ei si nush ce reactie va avea knd ai voi spune.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin din 7 feb 2011 20:37 de DoILookSexy
Trimite-i un mesaj in care sa ii scrii ca esti pregatit, ca vrei sa faceti sex ! Daca nu iti raspunde se joaca cu putza altuia. Bafta :,:,:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin din 7 feb 2011 20:32 de viorel89
sincer azi ma ocolit toata ziua la mesaje nu mai mi'a raspuns iar cand am sunat'o a zis ca nu are timp sa ne intalnim si ca are treaba.nush daca mai am puterea sa ai zic asa ceva si la alta fata......:(
Re: Re: Re: Re: O femeie a fost sfasiata de caini din 7 feb 2011 19:49 de SORIN28
Corect, la fel simt si eu.
Nu stiu ce caine ai tu dar in al meu sigur nu arunci ca...e nasol, fara sa intervin eu(ca nu mai apuc daca e liber) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia... din 7 feb 2011 17:53 de DoILookSexy
@ weed_adicted : chiar crezi ca esti mai interesant daca fumezi ? incearca sa fumezi de placere.
@ Machiavelli : nu te-am jignit in niciun fel, nici macar nu te-am bagat in seama, asa ca te rog sa faci si tu la fel cu mine si termina cu glumele ...
Re: Re: Re: Re: Muzica speciala pentru persoanele din 7 feb 2011 15:50 de weed_adicted
daca nu vrei ce cauti in topicul asta ?
Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata? din 7 feb 2011 12:10 de Randunik
da ai dreptate,am inteles eu gresit...testul de face dupa 2 saptamani de la contact
Pagina 416 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |