Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 14:41 de DoILookSexy
Sa nu te duci cu pusca plina, sper ca intelegi. Bea inainte putin whiskey si un red bull, o sa te ajute. Bafta:ok:
Si inca ceva, sa nu incerci sa iti pregatesti de-acasa discursul, incearca sa gandesti pozitiv, lasa-te "dus de val" :ok::-`
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 14:36 de Rolando
sper sa treci si maine pe aici...indiferent de ce se va intampla intre voi doi...chiar sunt curios cum te vei comporta si cum va reactiona prietena ta :D
Re: Re: Re: Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 14:32 de viorel89
multumesc pentru sfaturi dar cum ea nu stie ca nu mai snt virgin si acum ai zic ca sunt sigur se alege praful de tot pentru ca nu suporta minciuna.in fine stiu ca a fost vina mea ca nu iam spus pana acum.o sa revin maine daca nu o sa ma fac de ras si ...
Re: Re: Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 14:32 de DoILookSexy
Hai ca te invat eu cum faci :lol:
Iei o moneda si o intrebi ce alege, cap sau pajura !
Daca ea castiga o intrebi ce vrea sa fie : sclav sau sef iar daca e sa castigi tu alegi sa fii sclav :lol: adica ea sa faca ce vrea cu tine, dar sa nu stai si tu ...
Re: Re: Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 14:26 de DoILookSexy
Si nici nu o sa reusesti daca deja te gandesti ca nu o sa poti, auzi, cica iti e frica :lol: wtf ai 21 de ani c`mon :ok:
Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 14:03 de DoILookSexy
:lol: 21 de ani ? ok, trecem peste asta..
Dupa capul tau o relatie se rezuma doar la plimbari, tinut de mana, pupat ? :blink:
La varsta asta, cam are si ea nevoie, daca nu poti sa o satisfaci las-o frate, las-o cu altul care poate.
Imi pare ...
Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 13:32 de victoria_ok
Salutare ma numesc viorel am 21 de ani si sunt virgin.Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora,ea stiind ca eu nu mai sunt virgin si ca are pretentii sa ma descurc la pat fiind mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Academia de po din 6 feb 2011 12:10 de aly_vw
la aia ma gandeam si eu dar totusi trebuie sa stii cui...din pacate habar nu am.cel putin pana acum.:wacko: daca as avea la cine as da..:pirate:
Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 03:50 de dorinda
Prietena ta umbla dupa orice altceva numai relatii serioase nu.
Re: #Cum functioneaza anticonceptionalele? din 6 feb 2011 03:47 de simosimina
of Dany boy, te-ai chinuit să pui asta pe site...să bibilești până și aspectul...și parcă văd că postează [b]iar[/b] vreo ”fetiță” întrebări legate de ele!
:lol:
Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 03:39 de simosimina
Prietena ta ți-a spus că dacă nu te vei descurca în pat se va despărți de tine??? loool
Scuză-mi ironia, însă lumea asta în care trăim văd că dă înapoi pe zi ce trece!!!
Nu am cum să te sfătuiesc în această privință, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de drep din 6 feb 2011 02:44 de ExoticDream
Ai omis sa dai niste raspunsuri pe topicul despre referate, inca te mai astept(am) acolo...
;););)
Re: Re: Dezvirginare din 6 feb 2011 02:29 de Hromar
mai ziceam daca era si la mine primul contact, dar am o experienta bogata cu multe alte fete, dar intratit de greu o relatie sexuala inca u am intilnit, va rog pe toti sa ma ajutati, sunt atre disperat, vreau sa vad realitatea, deloc nu pot suporta ...
Re: Re: Re: Dezvirginare din 6 feb 2011 02:25 de Hromar
totusi peste citeva ora am facut iar sex, si atunci a demonstrat iarasi dureri, nu asa strasnice dar totusi. numaica ma framinta tare acest lukru, nu ma pot impaca cu gindul ca sa fi fost dezvirginata mai devreme si sa ma fi mintit pe mine. daca dau ...
Sunt virgin din 6 feb 2011 02:24 de viorel89
Salutare ma numesc viorel am 21 de ani si sunt virgin.Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora,ea stiind ca eu nu mai sunt virgin si ca are pretentii sa ma descurc la pat fiind mai ...
Re: Dezvirginare din 6 feb 2011 02:13 de sorinuxa
Stai calm e posibil ca fata sa nu fi mintit .Nici mie la primul contact nu mi-a curs sange desi eram virgina:)La o penetrare cu 2-3 degetele a inceput sa curga dar asta a fost pe la al 4-lea contact daca imi aduc bine aminte:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 23:06 de DoILookSexy
Stai calm ca nu ramane, faceti sex cat vreti.
Va sugerz sa nu beti suc, eu am renuntat definitiv dupa niste analize.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 23:00 de panicatul
pai nu moare dar poate sa ramana?
Adica sunt fete pe aici care chiar daca lua anticonceptioanale si au baut sucuri dastea au fost ok? nu a venit barza? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:56 de DaNNY_DiViNO
In general nu e buna Cola. Pentru ca Anticonceptionalele sa aiba efect marit, nu prea trebuie consumata cola si alte porcarii. Dar si daca bea, nu moare. Alegerea fiecaruia. Eu am renuntat.
Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:50 de panicatul
da, stiu ca nu sunt bune..dar toata lumea mai bea un pahar doua..:D dar vreau sa stiu daca au vreo legatuca cu AC
Pagina 419 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |