Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: m am saturat s-ale

din 6 feb 2011 22:49 de drooz

nu iti pot da prea multe detalii pe aci ;) dar imagineazati:)) sau daca vrei iti pot trimite un pm

Re: Re: Re: Re: Muzica speciala pentru persoanele

din 6 feb 2011 22:16 de Rolando

da,melodia imi place si mie chiar daca nu e genul meu,suna bine asa la prima ascultare :D

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

din 6 feb 2011 21:51 de viorel89

a ramas putin blocata timp de 10 min dupa care mi'a zis ca trecem noi si peste hopul asta si ca ma va ajuta sa trec si peste asta si ca nu isi dorea sa facem sex daca la asta ma gandeam ci dragoste pentru ca asa se procedeaza intr-o relatie.va ...

Re: El 17, eu 14.... cum sa-l abordez?

din 6 feb 2011 20:43 de Flamanzia

Pai asa eram si eu cu un baiat :~*:~* , ba chiar mi-am permis sa-l pup pe botic fara sa fim impreuna :love::love: si a inteles ce vreau si am fost 1 an si ceva impreuna :,

Re: Dezvirginare

din 6 feb 2011 20:34 de ExoticDream

[b]Subiectul va fi mutat maine la sectiunea "Adolescenta"![/b] (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

din 6 feb 2011 20:30 de ExoticDream

Foarte bine ai facut. Care a fost reactia ei? Daca te va intelege, vei avea parte de sex ca la carte! :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

din 6 feb 2011 20:24 de ExoticDream

Eu nu inteleg o chestie: prietena asta a ta are zile si ore fixe la care isi programeaza partidele de sex?!? Ciudata rau! Nu era destul sa precizeze saptamana, hai ziua, dar pana si ora?!? Imi dau seama ca, dat fiind trendul sexual, te-ai ...

Re: : Feluri dragute de a spune Te Iubesc?

din 6 feb 2011 20:13 de Flamanzia

Wow, asta da comment ! :flowers: Ms mult :-*:flowers::flowers:

Re: nu stiu ce sa cred

din 6 feb 2011 20:13 de Rolando

cred ca il respecti foarte mult din moment ce vorbesti despre el cu "dansu" :D

Re: #Tehnici de marire a penisului

din 6 feb 2011 19:55 de BBU

Stai tu linistit ca nu functioneaza ce ai zis tu mai sus, intinderile mai exact Long Scholgurile nu merg sunt de comert, ca sa faci tesut gandeste logic cat trebuie sa tragi...pielea nu se multiplica prin intindere. Jelq se apropie de adevar ...

El 17, eu 14.... cum sa-l abordez?

din 6 feb 2011 19:43 de Maddym

buna...imi pare rau daca scriu cu greseli,dar...de ceva timp imi place de un baiat.avem multi prieteni comuni si cind nimerim in aceeasi companie,el vb doar cu mn si nu atrage atentie altor fete.pe net imi scrie fff rar,cind ma vede imi zimbeste.cel ...

Re: Re: Re: Re: Menstruatie cam

din 6 feb 2011 17:56 de sorinuxa

Adevarul este ca am umblat cam despuiata in ultima vreme .Sper sa nu fie nimic grav:X:X

Re: Re: Re: Menstruatie cam

din 6 feb 2011 17:41 de baby

In general iarna cantitatea de sange eliminata si mie mi se pare ca ar fi cam mare. Daca se repeta mergi la un ginecolog....si nu umbla cu buricul gol. Pune haine pe tine ca daca racesti....ai sa ajungi ca mine:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: #40% dintre adolescentii de 15 ani, se

din 6 feb 2011 17:39 de baby

Si daca sunt analfabeti mai schimba cineva asta?:` Nu! Asa mor...

Re: : Re: Sunt virgin

din 6 feb 2011 17:01 de viorel89

danny daca tu pateai ce am patit eu cu fosta prietena cred ca reactionai la fel ca mine adica cu frica sa nu se repete ce sa intamplat. si de vrut vreau sa o fac nu ma ca nu vreau dar dupa cum am zis si mai sus cu problema aia imi e teama sa nu se ...

Re: Re: Menstruatie cam

din 6 feb 2011 16:44 de DaNNY_DiViNO

Tulburari hormonale. Exista un echilibru intre hormonii feminini estrogen si progesteron care determina ingrosarea mucoasei uterine pana la un anumit nivel, astfel incat sangerarea menstruala sa fie limitata (atunci cand mucoasa uterina se ...

: Re: Sunt virgin

din 6 feb 2011 16:11 de viorel89

nu vreau sa aplelez la pastile sau ceva de genul de vrut vreau dar cum v-am mai spus imi e frica sa nu se intample cum sa intamplat cu fosta.si am mai citit si cate ceva pe net ca daca esti virgin sa folosesti prezervativul e adevarat?sau nu trebuie ...

Re: Sunt virgin

din 6 feb 2011 15:42 de BBU

Pai cauta pe net sexual positions, techniques prolonged orgasm etc. si o sa vezi cand citesti ceva din domeniul asta ce dai clasa altora desi nu ai experienta.

Re: Dezvirginare

din 6 feb 2011 15:38 de BBU

Depinde si de himen ca-s mai multe genuri unele care sunt ciuruite inchid tot vaginul, altele sunt in lateral si se atrofiaza prin elasticitate etc. In general cele care sangereaza sunt gele care au himenul care astupa gaura ori ciuruit ori cu o ...

Re: Menstruatie cam

din 6 feb 2011 15:19 de Randunik

pai din cauza ca esti racita,daca spui ca in alte luni nu ai avut probleme de astea

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 418 din 3731
«   1 ... 415   416   417   418   419   420   421 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare