Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: #Asasinii Economici ai Romaniei din 7 feb 2011 08:57 de DaNNY_DiViNO
Depinde de cat atent esti. Daca iei aceiasi informatie in contexte diferite din surse diferite, atunci e posibil sa fie valida. Daca difera de la una la alta, depinde de cunostintele tale, care are credibilitate sau nu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: m am saturat s din 7 feb 2011 01:48 de ExoticDream
De ce esti atat de secretos? Vrei sa ne dai mp la toti? Mai bine scrii aici... sa invatam si noi!
B)B)B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin din 7 feb 2011 01:44 de ExoticDream
Ne bucuram ca ai trecut cu bine peste hopul adevarului si te asteptam cu vesti!
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: #Asasinii Economici ai Romaniei din 7 feb 2011 01:26 de valentine
Pm, am citit si eu o gramada de New World Order, masoni, iluminati, rotschild si care draci or mai fi, dar nu stiu cat de ok e sa luam o informatie, facuta publica, care cica ar trebui sa fie secreta, drept buna...
Adica, daca stam sa gandim din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis din 7 feb 2011 01:10 de viorel89
Deci in momentul in care mai se trezeste unu cu aceiasi problema, care ii e lene sa caute pe google sau pe site, cum ai vrea sa raspund? Si mie mi-e lene sa mai raspund normal, a 50-a oara, din cand in cand. :,
aici iti dau dreptate si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis din 7 feb 2011 00:56 de DaNNY_DiViNO
Daca omu cauta pe google, afla in 2 minute ca sunt doar niste puncte de grasime, multa lume are, nu prezinta disconfort, nu cauzeaza probleme, ies fire de par prin ele, nu reprezinta o boala, e normal. In plus, pe acest minunat forum au mai fost 50 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis din 7 feb 2011 00:42 de DaNNY_DiViNO
dacat de greu e sa intri 2 minute pe google si sa cauti informatii despre problema care o ai decat sa scrii pe un forum ceva de genul "am multe puncte si vreo 2-3 is albe iese ceva lichid din ele dar din altele imi ies fire de par" si sa te ...
Re: Re: Re: Re: Par pe penis din 7 feb 2011 00:36 de viorel89
i-am raspuns pe privat si i-am dat cateva sfaturi atat cat stiu si eu daca nu ma crezi intreabal si te vei convinge.nu snt nici un justitiar cum zici u man dar ca si mine knd am apelat aseara la ei tot cu mistourile erau in loc de incurajare si ...
Re: Re: Re: Par pe penis din 7 feb 2011 00:33 de DaNNY_DiViNO
cand am zis ca o sa ii iasa par, nu am facut misto
Re: Par pe penis din 7 feb 2011 00:32 de Machiavelli
Nu ai omule nimic...te sperii de bombe,mai rau ca mama care are aproape 50 de ani (se subintelege)...Daca tot ai nelamuriri consulta un medic sa iti elimini toate grijile ;)
Re: Re: Re: Par pe penis din 7 feb 2011 00:30 de Machiavelli
Si tu te crezi justitiarul Chuck Norris?
Hai bey vere intra in topic si raspunde subiectului deschis...daca dadeai si un raspuns tipului cu problema aveai tot respectul meu :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Academ din 7 feb 2011 00:16 de aly_vw
acum ramane sa-mi scot tatuajele si sa vad daca poate sa-mi faca ceva sa-mi astupe urechea..probabil cu laserul.Se pare ca nu este nimeni care si'a scos tatuajele sa ne spuna si noua cum a fost si care a fost pretul...si am vazut parca ceva cu nota ...
Re: Re: Re: Muzica speciala pentru persoanele mere din 7 feb 2011 00:09 de Rolando
bine ma ...sunt cum vrei tu....dar tu pentru mine reprezinti un c***t pansat,o leguma,tu esti terminat fizic si psihic de la varsta asta.....si crede-ma ca nu vreau sa iti calc pe urme :ok:
Re: Re: Re: Re: Muzica speciala pentru persoanele din 6 feb 2011 23:57 de weed_adicted
iarba nu creaza dependenta :D doar narcoticele...eu de iarba si legale ma pot lasa cand vreau defapt legalele sunt un fel de inlocuitor mai ieftin care te tine mai mult :D dar de tigari nu ma pot lasa dupa 3 ani de fumat zilnic
Re: Re: Re: Muzica speciala pentru persoanele mere din 6 feb 2011 23:52 de valentine
A fuma iarba acum, e un trend cum mai inainte era trendul sa fi ultras:. Daca n-ar fi fost "cool", 3 sferturi din cei care fumeaza acum nu ar mai face-o. Grow up si nu va mai luati dupa turma:.
Acum 8 ani, erau ultras doar cativa. Dupa 2 ani, toti ...
Re: Re: Muzica speciala pentru persoanele mereu ve din 6 feb 2011 23:49 de weed_adicted
Rolando esti un virgin care nu fumezi , nu bei ...si multe altele dar totusi vrei sa socializezi pe un forum despre sex .... Esti un adolescent fara copilarie care nu stie sa se distreze :)) ...ti-e frica sa fumezi o tigare... nu mai te baga in toate ...
Re: Re: Par pe penis din 6 feb 2011 23:47 de viorel89
danny din cate vad omul a cerut o parere ca nu stie ce se intampla daca nu esti in masura sa ai raspunzi asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de om :cat:
#Asasinii Economici ai Romaniei din 6 feb 2011 23:13 de DaNNY_DiViNO
“Asasinii economici sunt profesionisti extrem de bine platiti care escrocheaza de miliarde de dolari, tari din intrega lume. Ei redirectioneaza bani de la Banca Mondiala, de la agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si de la alte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Muzica speciala pentru persoan din 6 feb 2011 22:59 de weed_adicted
scuza-ma dar tu nu esti un baiat special ( vesel ) :)) ce cauti aici ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: m am saturat s din 6 feb 2011 22:51 de ThT
astept pm:))
Pagina 417 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |