Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:49 de panicatul
pai si asta ce inseamna? :wacko: ca tot mai trebuie folosita si o alta metoda in perioada asta daca in ultimul timp a tot baut cola? :wacko: aoleu suntem asa de nelamuriti :unsure:
#Cum functioneaza anticonceptionalele? din 5 feb 2011 22:42 de DaNNY_DiViNO
Anticonceptionalele orale contin niste substante sintetice asemanatoare hormonilor naturali pe care ii produce ovarul, estrogenul si progesteronul. Datorita combinatiei de hormoni, aceste medicamente poarta numele de contraceptive orale combinate ...
Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:41 de DaNNY_DiViNO
Pepsi si Cola iti toaca calciul, iti intinde nervii, poate cauza diabet, insomnii, pietre si nisip la rinichi si gastrita.
Se mai spune ca Coca Cola are si propietati anticonceptionale si asta inseamna ca ar putea duce in timp si la ...
Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:01 de panicatul
nu e, nu e ca am mers la privat la puls..dar vreau sa stiu daca exista alimente care sa ia din efectul lor:( gen sucurile alea :huh:
Re: milligest din 5 feb 2011 21:53 de DoILookSexy
Din moment ce i-au fost prescrise de doctor fii sigur ca sunt bune... asta doar daca acel doctor nu e un ratat.
Re: Re: Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgin din 5 feb 2011 21:26 de CrezyB
Sunt putine,dar exista
Si daca ai 14 ani nu cred k asta ar fi problema ta acum...parerea mea,in plus totul vine de la sine!
: Feluri dragute de a spune Te Iubesc? din 5 feb 2011 21:18 de CrezyB
uite:P
101 moduri de a spune "Te iubesc"
1. Cel mai simplu si la-ndemana, spune-i-o din toata inima. Sopteste-i la ureche, atunci cand se asteapta mai putin. Are un efect electrizant.
2. De ziua lui, poti da comanda de tort pe care sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de drept din 5 feb 2011 20:37 de J
Daca te intereseaza o parere de "patit",facultatea trebuie s-o alegi dupa cat de buna e,conteaza foarte mult cine iti preda,prestigiul,etc.Evident ca daca ai dorinta inveti oriunde, insa daca dai peste profesori incompetenti,sanse mari sunt sa ...
Re: Re: Re: Cine e de vina? din 5 feb 2011 18:40 de dorinda
Dar cati centimetri are? Ca daca-i mica, va chinuiti degeaba.
Re: Analize de sange BTS din 5 feb 2011 15:57 de stazi
M-am lamurit intre timp. Puteti inchide topicul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te din 5 feb 2011 15:49 de DaNNY_DiViNO
N-am nici o treaba cu touchscreen-ul, merge perfect in orice conditii.. probabil pentru ca am soft-ul updatat la zi. Mai repara din probleme.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Academia de politie din 5 feb 2011 15:38 de aly_vw
pai de ce sa fie problema daca le scot cu laser?Am sunat la campina sa intreb in legatura cu tatuajele si mi-au spus asa.in primu rand sa-mi scot tatuajele chiar daca ramane semn nu are treaba.de ce sa fie problema ?pe antebrat am 3 litere.eu cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginare din 5 feb 2011 15:26 de DoILookSexy
Daca era sa ii curga ii curgea in momentul penetrarii, gandeste si tu.. si ti-am zis, e si varianta sa te fii mintit, sa nu fii fost virgina. bafta:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de drept din 5 feb 2011 15:09 de DoILookSexy
Da, la Simion daca e sa fie la Sibiu..
insa eu as vrea la Brasov, e pe primul loc, imi place prea mult orasul..
ps. eu sunt din Valcea.
Re: Dezvirginare din 5 feb 2011 15:08 de Hromar
vrea sami raspunda cineva?
Dezvirginare din 5 feb 2011 15:01 de Hromar
am facut sex cu prietena mea , ea avind 17 si eu 19, mia zis cai pentru prima oara, in tot procesul am intilnit greutati, dar un singur detaliu la care ma asteptam cel mai tare este ca nu am vazut nici gram de singe, cu toate ca am fost cit se poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: telefo din 5 feb 2011 14:49 de Incepator
Eu am un Nokia 6303 clasic ca telefon business si personal un Nokia 5800 XpressMusic.
Foarte ok 5800, full touch, wireless, GPS integrat, 3.2 mbpx, jocuri 3D marfa :,[/quote
5800 e frumos..dar are un touch...praf!
M-am jucat pe cateva...dar eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de drept din 5 feb 2011 14:22 de J
Daca intentionezi sa dai la magistratura dupa facultate,mai bine mergi la Bucuresti.Asa vei fi sigur ca pregatirea va fi la nivel,cel putin.Examenul de admitere la INM e foarte strict.
La Sibiu vrei la Simion Barnutiu,nu?
Re: #Tehnici de marire a penisului din 5 feb 2011 12:16 de girls2
Le-ai dat de lucru la baieti:)
Re: Re: Bula de aer in sange din 5 feb 2011 11:12 de victoria_ok
Ok ms :flowers:
Pagina 420 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |