Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il iubesc asa mult !!: din 25 ian 2011 17:03 de DaNNY_DiViNO
...si daca fuge ? :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il iubesc asa mult !!:x din 25 ian 2011 17:03 de Rolando
il leaga ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il iubesc asa mult !!:x din 25 ian 2011 17:02 de KarlLa23
:))) lasa ca nu fuge
Re: Re: Re: Re: Re: Il iubesc asa mult !!:x din 25 ian 2011 17:00 de DaNNY_DiViNO
si ce faci daca fuge ?
Re: Re: Re: Deep-throat din 25 ian 2011 15:57 de McLove
Depinde... poate cuiva (unei fete) ii place, dar daca nu il poate practica?
E de inteles, daca bagi un deget si iti vine o senzatie de voma, dar... :rolleyes:
Re: Deep-throat din 25 ian 2011 15:24 de dorinda
Nu ma deranjeaza, dar avand in vedere ca ultima oara era sa-mi vars si matzele, ma abtin de la asa ceva.
Re: Re: Re: buna din 25 ian 2011 15:23 de Sunshine87
Da stiu f bine asta, dar m-am gandit ca nu e chiar normal sa ejaculeze intr-un min si chiar cand e langa o femeie..Adica tine f.mult de autocontrol, ai vazut ca i-am zis sa exerseze si sa nu mai aiba temeri..Dar e f. bine nici sa se culce pe ...
Re: Sarut in actiune din 25 ian 2011 15:12 de DaNNY_DiViNO
dooh.. de crezi ? tu ai instinctul sa o bagi toata si pana la capat, iar pe ea o doare si nu are orgasm.. mai trebuie explicatii ?
e clar, iti cere sa acorzi mai mult timp preludiului :ok: acuma depinde si ce inseamna preludiu la voi..:,
Re: Re: buna din 25 ian 2011 15:09 de DaNNY_DiViNO
N-are ce sa faca la medic. Totul tine de el si de autocontrol. Daca nu invata si nu practica asta, poate sa mearga si la 50 de doctori si tot degeaba. Nu e greu, e plin netul de articole despre autocontrol, satisfacerea partenerului, etc.
Re: Doar o vorba sa-ti mai spun... din 25 ian 2011 03:17 de J
Nu ai inteles,am trimis-o sa caute informatii in legatura cu mine pentru ca viata si studiile mele nu ar trebui sa o priveasca.Una e cand ma intrebi tu, cu care am discutat la tema data (si e ok sa-ti dau explicatii)si alta e cand ma intreaba DRE ...
Doar o vorba sa-ti mai spun... din 25 ian 2011 02:10 de ExoticDream
Pe de o parte pe Dre o trimiti sa afle de una singura care este situatia in facultatile prestigioase la care ai studiat tu, pe de alta informatiile pe care le detin eu vis-a-vis de astfel de institutii nu sunt suficient de bune si trebuie sa te ...
Sarut in actiune din 25 ian 2011 00:55 de silfix
Salutare in primul rand , am o prietena in varsta de 17 ani si ea si-a inceput viata sexuala cu mine ... ei bine ne simtim bine cand o facem avem vreo 6 luni de cand o tot facem .... dar de fiecare data cand o facem imi tot spune incet la inceput ca ...
Re: Media la purtare - facultate din 25 ian 2011 00:43 de ExoticDream
In ce oras ai vrea sa fie universitatea? Din cat am citit pana acum, de exemplu la Facultatea de Drept "Simion Barnutiu" din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu anul trecut s-a organizat concurs la 3 specializari:
- Drept
- ...
Deep-throat din 24 ian 2011 23:46 de davader_10
Sexul oral nu mai este de mult un subiect tabu!Acum se discuta despre deep-throat,un sex oral mai "salbatic"(daca il pot numi asa).Cred ca majoritatea stiu ce inseamna termenul de deep-throat.Pentru cei care nu stiu ce este am copiat o scurta ...
Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln din 24 ian 2011 22:36 de Psyche
uhm .. steve harvey isi expune foarte fain parere in "act like a lady,think like a man".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vopsea :) din 24 ian 2011 18:16 de DRE
Ehhh iti acopera mai bine firele de par peste tot, iar daca este o nuanta mai pretentioasa e mai bienm la salon pentru ca iti mai pun stabilizatori sau iti face reflxe de culoare.Depinde acum si de ce vrei tu sa te faci pana la urma.Eu cand ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): do din 24 ian 2011 16:46 de ursaru
nu`i nici o legatura,dar in ziua de azi daca i`o tragi la una prea repede,gen cateva zile..gata e curva fratee.
in fine ,eu am fost in situatia in care am facut sex de la prima intalnire si am avut o aventura de vreo 2 ani,deci..B)
Re: media la purtare-facultate din 24 ian 2011 13:36 de Sunshine87
Din cate stiu eu..stiam ca nu.Doar daca se admite pentru academia de politie nu poti intra daca ai sub 9..dar si acolo daca ai 9 intri.Media la purtare afecteaza media generala, daca ai media 8 de ex, si nu 10, automat media generala e mai ...
Re: Re: secretul penisului din 24 ian 2011 13:29 de Psyche
ce nu inteleg multe femei e ca "satisfacerea" aia nu trebuie sa vina numai din partea barbatului. si ma refer la faptul ca femeia,prea bine isi poate spori placerea in multe situatii singura.
articolul e foarte prost ca material informativ ...
Media la purtare - facultate din 24 ian 2011 13:23 de Psyche
conteaza media la purtare pentru admiterea la o facultate de drept? adica eu nu am habar,am auzit doar cateva zvonuri,tot caut informatii,nu gasesc.
daca stiti ceva(general vorbind,caci daca va zic si ce facultate de drept,scad sansele),v-as ...
Pagina 435 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
94 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |