Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Da sau nu? din 23 ian 2011 10:21 de Guesswho20
Nu stiu care din noi sta mai mult pe forum.Plus ca ideea era alta nu ceea de stat in casa sau ceva.:rolleyes:.
Oricum apreciez.
Ca sa nu mai zic de faza cu ciudata.Lol.:`
N-o sa ma dau aici mare ca am sute de prieteni,dar stati linistiti ca ...
Re: Re: Re: Da sau nu? din 23 ian 2011 08:13 de DaNNY_DiViNO
Problema ei. Daca vroia sa faca ceva sa schimbe asta, facea de mult.. Dar asa stand pe forum si cerand sfaturi gen: "sa ies din casa sau nu? sa imi fac iubit sau nu?" mi se par niste copilarii.. Ea trebuie sa gandeasca altfel si sa se schimbe, ...
Re: Re: Da sau nu? din 23 ian 2011 08:03 de girls2
Si uite asa ar sa ajunga sa o priveasca lumea peste cativa ani drept o ciudata,fara vreun cerc de prieteni(banuiesc ca prea multi nu are daca nu socializeaza),cu care nu se merita sa-ti pierzi timpul
Re: Da sau nu? din 23 ian 2011 07:51 de DaNNY_DiViNO
Pai daca tot faci tot posibilul sa NU fi cu cineva, atunci iti recomandam sa stai acasa :flowers:
Re: Re: Re: re din 23 ian 2011 03:14 de pufitza
...ai dreptate...totusi cum sa se duca sa se duca la ala...o **** si dupa vine la tn sa continue relatia...nu zic nimic de rau..dar nici ea nu a facut bine...macar acum esti cu ea?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 01:35 de DRE
Nu vad de ce sunt prostesti :)) dar in fine.Daca nu poti sa raspunzi, asta e.Poate daia si eviti si o dai in altele.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 01:31 de J
Ai pus niste intrebari atat de prostesti incat numai o persoana care te intelege ti-ar putea raspunde.
Cine ma cunoaste sau ma va cunoaste in viitor stie cine sunt eu si ce am facut pana acum,mai mult nici nu are rost sa spun.
Daca tare te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 01:23 de DRE
Nu, nu reprezinta niciun impediment, insa nu vad de ce o persoana care a studiat intr-o asemeanea universitate s-ar intoarce sa stea in Rep Moldova.Nu vad de ce daca ai absovit acolo ai dansa ca animatoare.
Ii dadeai dreptate Lui ThT cand ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 01:08 de DRE
Eu nu am cum sa ma lamuresc singura in treaba asta iar neintelegerile mele se datoreaza posturilor tale.Gen esti studenta la o universitate cu un asemea prestigiu, ai fost animatoare, si parca spuneai pe forum ca lociuesti in Rep Moldova daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 00:57 de DRE
In mare parte sunt de acord cu ce ai zis tu in lengatura cu universitatile din strainatate, banii si pilele joaca un rol destul de important( evident, peste tot in lume), insa sunt si foarte multi elevi inteligenti care au intrat pe fortele ...
Re: Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 23 ian 2011 00:23 de DRE
Da frate alt mare smecher ce esti si tu...iti aduni turma dupa tine si rezolvi problema.Ca altfel esti 0.Cu prietenii in spate toti puteam sa ne facem singuri legea.Stati si bateti ca prostii pentru o fata, cand aia maine poimaine va da cu sutu' ...
Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 22 ian 2011 23:58 de SORIN28
Deci...dupa ce ca esti proasta mai esti si proasta.
Uite parerea unui "baiat" : Desi mi-am luat omor, la fata aia nu renuntam. Ca neuronii tai, lipsa, nu pot sa inteleaga, ca mai exista si iubire fara interes...este de inteles, nu cerem acolo unde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa faci o fata sa te p din 22 ian 2011 23:43 de SORIN28
Tu ai facut romana cu femeia de servici? [b]ANALFABETULE[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginu din 22 ian 2011 23:41 de SORIN28
Si cine te crede ca ai fost "cuminte" ? Eu nu cred! :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2011 23:24 de ThT
Am sters ca nu are rost sa ma mai cert.Daca ea e cu parerea asta,sa ramana cu a ei ca pe mine oricum nu ma afecteaza.A demonstrat ca se crede superioara cand ti-a zis "cu tine nu am ce vorbi ca esti doar o dansatoare".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Refera din 22 ian 2011 23:13 de J
Tu concret ai fost sau ai invatat in universitatile date?Tu anume,nu prietena,verisoara,catelul,pisica.Daca nu,atunci nu te pronunta.Eu am fost si ma consider in drept sa expun aici parerea mea din EXPERIENTA MEA.Daca o ai la randul tau, te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2011 22:53 de ExoticDream
Me too!
Nu as putea spune acelasi lucru. Chiar daca in facultate s-a pus accent pe teorie, folosesc in ceea ce fac acum unele lucruri invatate acolo si nu cred ca daca ar fi sa aterizez direct din liceu la locul de munca ar fi acelasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate din 22 ian 2011 22:45 de ExoticDream
De acord cu tine, insa aceasta alegere nu se prea poate face fara o baza minima de cunostinte, de "experiente", fara un minighid. Scoala ar trebui sa joace acest rol, adica sa te familiarizeze pe tine (vorbesc la modul general), elevul care nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate din 22 ian 2011 22:17 de ExoticDream
Ba ti-am raspuns la intrebare si daca nu am insistat a fost tocmai ca sa nu ne apucam fiecare sa intram in detalii (foarte personale) si sa se interpreteze drept "aere de superioritate". Ceea ce pot sa-ti spun este ca am avut si am relatii extrem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Refera din 22 ian 2011 19:22 de dorinda
Mie nu-mi pare rau ca mi-am pierdut timpul citind cartile din programa scolara. Am avut ocazia sa gasesc prin intermediul celor obligatorii niste carti care mi-au placut enorm. Chiar daca nu-mi folosesc in viata de zi cu zi, eu le consider hrana ...
Pagina 437 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |