Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu grosimea penisului

din 24 ian 2011 12:01 de fluturash_drag

:lol:Mai gaseste el citeva fete/femei sa castige cite ceva nuti fa griji:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)

din 24 ian 2011 00:10 de Aristocrata

Dumnezeule mare...si-a batut joc de sanatatea ta...ti-a dat o boala destul de grava de care nu mai scapi toata viata ta...imi pare rau de tine dar prietenul tau e un inconstient Dar de ce mai stai cu el?Trebuia sa-l lasi..si sa nu te intereseze de ...

Re: Re: Mustata

din 23 ian 2011 23:46 de Firentze

Nu fetele nu se barbieresc se epileaza, in caz ca sunt brunete si au tenul alb asa ca mine:P Am fost la doctor in legatura cu pitiriazisul mi-a dat o groaza de tratamente si degeaba cat de curand o sa ma duc iar... si sper ca ce e pe fata sa ...

Re: Mustata

din 23 ian 2011 23:30 de McLove

Fetele se barbieresc? Lucru asta e... deranjant! :mellow: PS: exista doctor (dermatolog, daca nu ma insel e o boala de biele) .

Re: Re: Re: Re: Re: :)

din 23 ian 2011 22:15 de Sunshine87

Da m-am gandit si eu la asta, si daca isi face un alt prieten ce..au fost oameni casatoriti si si-au refacut viata dupa divort..Gura lumii nu o poate inchide nimeni nicioadata, oricum ai da-o tot te arata lumea cu degetul..asa ca..ea nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: :)

din 23 ian 2011 21:42 de Rolando

naspa cu un asa "iubit" langa tine :(

Re: Re: Re: Re: :)

din 23 ian 2011 21:39 de Rolando

a specificat ca e si dintr-un oras mic...probabil se gandeste sa nu se auda apoi vorbe despre ea ca este usuratica,daca isi schimba partenerul,cred ca la asta a facut referire....de fapt ii este frica de "gura lumii":ok:

Re: Re: Re: :)

din 23 ian 2011 21:15 de Sunshine87

Pai daca esti constienta de toate aceste chestii vezi de viata ta daca vezi ca nu se schimba..Ce e cu gandirea asta? "Mi-e frica sa imi fac alt prieten". nu exista asa ceva..daca crezi ca nu merita, nu te mai uita inapoi.In legatura cu ...

Re: Re: :)

din 23 ian 2011 20:49 de LoVely_baBy

Imatur..DA!! Are 26 de ani, din cate incep sa inteleg cam vreo 10 fete a avut la activ sau mai multe.Sincera sa fiu incepe sa-mi fie frica de cate alte boli pot primi de la el mai ales ca e genul de baiat care e obsedat sa faca sex in fiecare zi ...

Re: secretul penisului

din 23 ian 2011 19:13 de fluturash_drag

Problema este ca daca nu esti dotat bine,si nu o satisfaci,risti sa fii tradat

Re: Fostul mi-a stricat relatia!

din 23 ian 2011 19:09 de fluturash_drag

Se intimpla deseori asa lucruri,dar tu nu atrage atentia,poate a facut intentionat,ca sati strice relatie,uneori lasi persoana dar nu esti cu inima impacata si iti pare rau,si nuti ramine altceva de facut decit sai faci rau

Re: Re: Re: Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia!

din 23 ian 2011 17:26 de Aristocrata

Nu exagereaza deloc, pe aici pe "lumea" asta sunt destui baietasi care fac orice pentru o fata, dar acea fata le da cu sutu` in ... si asa mai departe :` Nu trebuie sa fi gen Einstein ca sa iti dai seama ca unora baieti le lipseste bibilica, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pitiriazis

din 23 ian 2011 15:53 de Sunshine87

Pitiriazisul versicolor este o boala de piele foarte capricioasa, care recidiveaza sau daca faci un anume tratament fara pauze opune rezistenta la tratament. Cum ti s-a mai zis si mai sus, tine foarte mult de alimentatie si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pitiriazis

din 23 ian 2011 15:51 de Sunshine87

Pitiriazisul versicolor este o boala de piele foarte capricioasa, care recidiveaza sau daca faci un anume tratament fara pauze opune rezistenta la tratament. Cum ti s-a mai zis si mai sus, tine foarte mult de alimentatie si de ...

Re: Re: Re: Scurgere maronie dupa sex neprotejat!

din 23 ian 2011 15:21 de Sunshine87

Pai daca nu iei anticonceptionale..ar trebuia sa mergi la un alt medic, sa faci niste analize, un examen colposcopic.Si o raceala daca e..trebuie tratata. In privinta menstruatiei poate e o dereglare la nivel hormonal, sau de la raceala, ...

Re: Da sau nu?

din 23 ian 2011 15:06 de Sunshine87

Pai e simplu..faci ce simti tu, daca vrei iesi, daca nu ii spui simplu ca nu vrei si sa nu mai insiste ca insista degeaba.Daca iti doresti sa iesi, sau esti curioasa poti sa o faci, te duci la intalnire, vezi cum e persoana respectiva, vezi ...

Re: secretul penisului

din 23 ian 2011 14:01 de dorinda

Pe langa greseli gramaticale, te mai contrazici si singur....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vopsea :)

din 23 ian 2011 13:41 de Aristocrata

Niciodata nu imi cade parul cand ma spal pe cap,si daca imi cade, imi cade maxim 2-3 fire de par, si care este diferenta intre a te vopsila salon si a te vopsi acasa?

Re: Re: Re: Re: Re: Da sau nu?

din 23 ian 2011 12:04 de Alexutssa

Ii poti spune ca iti doresti doar o relatie de amicitie cu el ;)

Secretul penisului

din 23 ian 2011 11:55 de comodo

prea multi baieti/barbati sunt stresati din cauza asta,asa ca am hotorat sa imi dau si eu cu parerea.Am trecut si eu prin depresii,crezand ca nu sunt destul de "bun",ca nu sunt destul de mare etc Poate dupa ce citesti te vei simtii mai bine,poate ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 436 din 3731
«   1 ... 433   434   435   436   437   438   439 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare