Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 22 ian 2011 18:51 de J

finally cineva a zis ceva bun. Eu am citit tot ce trebuia de citit dupa programul scolar si pot sa spun cu mana pe inima ca NU m-a ajutat ce am citit, NU mi-a placut si mai ales consider ca pentrul mine orele petrecute lecturand literatura aia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 22 ian 2011 18:38 de ThT

Nu inteleg ce e cu atata tam-tam in topicul asta.Inafara de McLove,ceilalti chiar nu stiu pentru ce a-ti mai postat.Ca sa dovediti ce?De la niste referate pe care le-am cerut pentru ca nu prea aveam chef sa le citesc pentru ca intotdeauna ma apuca un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 22 ian 2011 18:12 de J

Nu mi-ai raspuns la intrebare. Eu am trait,tocmai de asta mi-am si permis sa te contrazic.Eu sunt cea care vorbeste din experienta proprie pe cand tu doar din auzite si inca mai faci si presupuneri. Deja o intorci))Nu mereu cea mai buna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 22 ian 2011 17:13 de ExoticDream

A propos.... tu ai trait personal o astfel de experienta? Probabil ca nu, asa ca vorbim oarecum de pe aceleasi pozitii... sau aproape intrucat eu m-am interesat in detaliu in privinta admiterii la CalTech, am fosti colegi de clasa din liceu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac .. :D ?

din 22 ian 2011 16:14 de CoolPyr0

Stai linistit, ca nu e fata de care ai zis tu mai sus, prima data. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac .. :D ?

din 22 ian 2011 15:56 de DaNNY_DiViNO

Pai acuma trebuie sa o intrebi ce masina isi doreste, pe ce insula exotica vrea sa faca plaja, ce gentuta isi doreste si apoi restul face ea :, Daca nu-i d-aia, atunci nu trebuie decat sa iesiti, sa te comporti normal si ca un barbat, sa va ...

Re: Re: Re: Vopsea :)

din 22 ian 2011 14:38 de Sunshine87

Nuuuu te fa "negru"..Am ani de zile de cand ma vopsesc bruneta, sunt exact cam ce ai zis si tu, am parul saten inchis, si firul subtire, si nu e prea des..Am vrut sa scap de negru si nu am putut, imi doresc ca nust ce sa schimb culoarea sa fiu ...

Re: Vopsea :)

din 22 ian 2011 14:10 de Alexutssa

Scapi , dar greu . Nu inteleg, de ce vrei sa te vopsesti bruneta iar apoi sa revii la culoarea naturala ? Daca vrei sa te vopsesti bruneta iar apoi sa renunti se va vedea foarte urat pentru ca parul nu va avea aceeasi culoare in toate zonele .. ...

Re: ORGASM

din 22 ian 2011 11:25 de simosimina

nu te mai gandi la asta cand faci sex... orgasm clitoridian ai avut? incearca sa te masturbezi sa vezi daca ai. Nu se poate explica ce simti in momentul acela.....

Re: I-am dat bani de avort unei prietene!

din 22 ian 2011 11:23 de simosimina

pai eu cred ca ar trebui sa se "simta", avand in vedere ca stie ca practica ai "furat" banii parintilor... Acum tu o cunosti mai bine si stii cat de "simtita" sau nu este... Daca ti.e prietena buna ar trebui sa iti dea banii....cum face rost ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginu

din 22 ian 2011 11:07 de baby

Asa e...daca te mai exciti si foarte tare dupa o perioada de pauza intra usor:`

Re: Re: Vrei sa dormi bine? Atunci stai seara pe i

din 22 ian 2011 11:00 de baby

Faci sex! :lol:Lasi rebusul, cititul si ecuatiile Arzi calorii pe intuneric:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 22 ian 2011 03:04 de J

Inveti la vreo universitate/colegiu din cele numite sau ai trait acolo in campus sa vezi cum e?Altfel nu-mi dau seama cum ai putea vorbi in cunostinta de cauza))) Ideea mea era ca astia sunt majoritatea celor care invata acolo,tu ai inteles ...

Alunecand pe sinusoidele minunatei lumi noi....

din 22 ian 2011 01:48 de ExoticDream

"Filosofam" acum cateva nopti despre [i]tehnologizarea[/i] sufletului omenesc, plecarea sensibilitatii in fata nimicitoarei ratiuni, inlocuirea treptata a umanului cu robotul/masina.... Intamplarea face sa descopar printre paginile biografiei unui ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa fac .. :D ?

din 22 ian 2011 01:15 de ExoticDream

Nu mai cauta aiurea idei cu care "s-o dai pe spate", nu toate chestiile pe care le-ai citi pe net sau ti le-ar sugera unii si altii se potrivesc fetei, situatiei si tie, cel mai bine este sa te comporti in functie de context. Acum cativa ani era ...

Re: Vrei sa dormi bine? Atunci stai seara pe intun

din 22 ian 2011 00:52 de ExoticDream

Avem voie la calculator/televizor? Hai ca vara mai merge, avand in vedere ora la care apune astrul cu pricina, insa ce ne facem iarna? Intre ora 16-17 si momentul in care aterizam in pat cam ce activitati am putea performa fara sa folosim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate

din 22 ian 2011 00:43 de ExoticDream

Si eu tot in cunostinta de cauza vorbesc. Nu spun ca la Oxford sau Cambridge n-ar ajunge si copii de VIPuri, cu note peste 8 obtinute la scoala pe cai necurate (stiu ca exista si "burse" platite 100% de parinti), insa la MIT si Princeton, de ...

Re: :)

din 21 ian 2011 22:10 de Sunshine87

:wacko:..Prietenul tau e inconstient sau se face..Ori te minte..Tind sa cred ca daca ar fi intradevar speriat ar face ceva.Ce is cu prostiile astea..ca mor peste cativa ani..da nu merg la medic..Cred ca e un lipom de grasime sub piele, care ...

Re: :)

din 21 ian 2011 21:37 de victoria_ok

Prietenul tau e un tampit. Fara suparare! Lasa-l deci sa moara de "tumoare" daca el stie ca o are!

Re: Re: Re: SEXUL ORAL

din 21 ian 2011 21:11 de Sunshine87

Eu doar am spus ca depinde de la cuplu la cuplu..crede.ma ca sun multi care inca privesc acest lucru ciudat..sau pur si simplu nu ii intereseaza..Bineinteles ca nu toata lumea..eu ma refeream ca mai este destula lume care nu il practica..sau daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 438 din 3731
«   1 ... 435   436   437   438   439   440   441 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare