Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O noua inventie

din 21 ian 2011 21:07 de Alexutssa

Cred ca era vorba de un articol din ziar despre un lacat pus pe penisul partenerului daca "nu este cuminte" :lol:

Umflaturi pe penis

din 21 ian 2011 21:07 de LoVely_baBy

Halo :D Am o intrebare care ma macina si nu prea reusesc sa-i dau de cap.Prietenul meu are pe la mijlocul penisului o mica umflatura.El spune k o inceput sa ii creasca acum 2 ani.In acest moment e cam ca o jumatate de cireasa .Nu-l doare, nu are ...

Re: Re: re

din 21 ian 2011 20:44 de Carolina10

spirea sincer, in locul tau eu nu as mai primi-o inapoi , indiferent de explikatia care ti-o da. daca chiar te iubea statea cu tine sa invatzati aman2 din greseli, nu sa se duca s-o invezte altul..:mellow:.. pararea mea:blink:... akuma faci cum crezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa faci o fata sa te placa

din 21 ian 2011 20:38 de d4NNy3lL

Nu o cunosc de mult am vb cu ea cam hmm ... 1 luna si apoi am intrb daca are prieten prima intrebare a fost aia si cred ca mai bne nu o intrebam :)) , dar acum nu mai conteaza pana la urma am reusit , am invitat`o la o plimbare prin mall , am baut un ...

Re: Re: Re: SEXUL ORAL

din 21 ian 2011 20:09 de ursaru

Si chiar de ar fi virgina,de ce nu ar putea sa faca sex oral?:`

Re: Re: SEXUL ORAL

din 21 ian 2011 19:22 de Rolando

ma gandesc ca ce ai spus tu aici sa fie valabil doar pentru situatia in care fata este virgina si nu mai facut oral .....daca fata este mai experimentata se schimba datele problemei si ce ai spus tu nu ar mai fii valabil....cel putin asa gandesc ...

Re: Re: ORGASM

din 21 ian 2011 16:49 de ios

lamuriri: 1) reusesti sa ai orgasm singura? daca da e o problema de intimitate cu partenerul. Daca in 10 min singura ai orgasm si in 15 cu partenerul nu, fara ca el sa faca chestii complet aiurea, e o problema de intimitate. Ai putea incerca sa ...

Re: SEXUL ORAL

din 21 ian 2011 15:41 de costin123

Vreau si eu sa aduc o adaugare refertoare la sexul oral.In multe cazuri am auzit de fete care fac sex oral fara sa primeasca acelasi lucru la schimb. De ce se multumesc fetele cu acasta situatie?Ce este mai placut pentru o femeie: sa faca sex oral ...

Re: Re: Cum sa fac .. :D ?

din 21 ian 2011 14:26 de DaNNY_DiViNO

asa e cand cauti fete, la femei e cu totul altceva..

Re: Re: Re: I-am dat voie sa faca sex cu altele...

din 21 ian 2011 14:19 de andra22

pai eu i-am propus el nu a vrut...poate pt ca eram destul d constienta ca nu va accepta...stiam ce am langa mine...daca nu ma iubea zicea¨da

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginu

din 21 ian 2011 13:41 de Machiavelli

Da,urata asta :ok:

Re: Cum sa fac .. :D ?

din 21 ian 2011 12:40 de fluturash_drag

Spune ceva de genul,pina acum nu am intilnit nici o fata serioasa,toate imi pareau la fel,sper ca cu tine sa fie ceva deosebit,in asa fel vezi si cum reactioneaza ea,daca e fata serioasa sau nu

Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 21 ian 2011 12:34 de fluturash_drag

Este foarte greu sa te desparti de persoana pe care ai iubito,daca a fost dragoste cu siguranta nu tii usor,iti trebuie mult timp sa treaca ca sa poti incepe o relatie cu altcineva,sau daca o incepi oricum te gindesti mereu la ea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #O sti pe

din 21 ian 2011 07:45 de Bozgoru

daca are sub 20 de ani.. se intelege... deci cati ani are?

din 20 ian 2011 23:45 de Sunshine87

Pai poti sa ii spui sincer ca vrei ceva serios, si ca iti doresti o relatie de lunga durata, sa te lase sa-i demonstrezi ca chiar o placi si ca nu ai intentii rele..sau poti sa o mai lasi cateva zile, sa va cunoasteti mai bine, sa iesiti de ...

din 20 ian 2011 22:32 de DaNNY_DiViNO

Daca nu ai balls sa o spui pe fatza, desi femeile apreciaza sinceritatea, o poti spune pe ocolisuri cu apropouri de genu ca ai suferit ca fosta-ta nu a luat in serios ultima relatie si te-a mintit si urasti asta. doooh

Cum sa fac .. :D ?

din 20 ian 2011 22:28 de CoolPyr0

Buna tuturor! Maine am intalnire cu o fata pe care o plac, i-am spus pe mess daca ar vrea sa fim impreuna si mi-a spus mai pe ocolite ca sa ne vedem inainte sa vorbim! Sunt cu totul de acord cu aceasta idee insa vreau niste lucruri de la ea cum ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginul ne

din 20 ian 2011 20:56 de Madutza_mik

Nu sunt de acord cu tine... Fostul meu prieten a fost plecat din tara, cateva luni, iar eu nu am avut relatii intime cu nimeni in timpul asta. Cand s-a intors si am facut dragoste, m-a intrebat daca l-am inselat (idiot!), pentru ca eu eram f ...

Re: Fostul mi-a stricat relatia!

din 20 ian 2011 20:23 de DRE

Mda...din cate spui tu aici fostul tau prieten e cam las.E tipul "smecherului de cartier" care daca nu e inconjurat de tovarasi se caca pe el.Nu te mai incurca cu dastia.Prietenul tau a reactionat normal, in locul lui as fi facut la fel.De ce ...

Re: Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia!

din 20 ian 2011 19:16 de ThT

Zici?prietene.. dupa ce iti da cazier pentru vreo 6 luni, o amenda foarte frumoasa si pierzi timp pe la politie cu declaratii,crede-ma ca a2a oara te gandesti de 2 ori inainte sa o faci.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 439 din 3731
«   1 ... 436   437   438   439   440   441   442 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare