Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Uneori simt ca voi exploda..

din 12 ian 2011 21:05 de DRE

Am ramas putin surprinsa la partea cu "ii astept cu masa pusa" daca as face eu asta ar zice mama ca am inebunit:lol: Incearca sa vorbesti cu ei despre asta, incearca sa porti o discutie cu ei despre asta.Ar trebui sa intelegeaga.Nici ai mei cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intreb

din 12 ian 2011 19:18 de DRE

Ai si tu putina dreptate insa nu poti sa-i ceri sa-ti vorbeasca frumos cand tu ii raspunzi asa :flowers: Las-o mai usor cu vocabularul asta;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 ian 2011 19:00 de Clau98

Deci.. Nu m`am vazut cu ea de cand suntem impreuna :) El, fostul prieten al ei, actualul cel mai bun prieten al meu, dupa ce s`a despartit de ea, actuala mea prietena, a mai intrebat 2 fete daca vor sa iasa cu el dar ambele l`au refuzat. ...

din 12 ian 2011 17:17 de nickname

Esti cu ea, dar nu te-ai vazut cu ea? Nu inteleg cum vine asta. N-am inteles nimic din ce ai vrut sa spui. La cine te referi? E frumos ce a facut cine? Cine a intrebat 2 fete? Fi si tu mai explicit. Sau nu vrei tu sa deschizi ochii, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La cat sa ince

din 12 ian 2011 14:00 de Sunshine87

Da asa e, le stiu..Dar parca tot mai frumos era cand eram eu copil..stii u toate jocurile alea ale copilariei de grup, si imi aduc aminte cu nostalgie de zilele in care mergeam la furat cirese, sau fugeam de acasa cate o zi si ma duceam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare

din 12 ian 2011 10:10 de oralx

Proasta e mata ratatule vb frumos pisamas pe tine de stramb vezi ca eu nu te*am jignit loosere esti cu pizda mare ca ai moderator ma spartule ?Inchide topicu asta frate si dute si culca-te ca visezi intr-o lume ce nu te cuprinde ! Numai posta ca ...

din 12 ian 2011 09:06 de Clau98

Mai mici ca mine nu :< Ok, am rezolvat, sunt cu ea, in weekend o sa ne vedem prima oara.. O sa scriu ce a iesit. Multumesc de sfaturi.. P.S: Crezi ca e frumos ce a facut? Aseara a intrebat 2 fete daca vor sa iasa pe undeva si amandoua l`au ...

Re: Problema grava, raspuns urgent!

din 12 ian 2011 05:49 de dorinda

Cand e vorba de sanatatea ta, ar trebuie sa-ti poti permite. Este vorba doar de o consultatie si un tratament, nu de o boala grava. Fa tot posibilul sa faci rost de bani.

Re: Ejaculare precoce. Lipsa erectie

din 12 ian 2011 05:47 de dorinda

A fost preludiul prea lung, cucu tau prea excitat, iar inevitabilul s-a produs. Data viitoare cand ti se mai intampla asta, pune-o si pe ea la treaba, ca doar nu esti mort sa nu ti se mai scoale deloc la stimuli.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La cat sa incep si

din 12 ian 2011 02:21 de Rolando

de pe vremea cand ai terminat tu cu jucariile si pana in prezent lucrurile au evoluat destul de mult...acum au aparut masinute teleghidate care merg pe tavan,papusi care cresc,masinute cu camere video incorporate care pot transfera imaginile pe ...

din 11 ian 2011 23:41 de nickname

Nu conteaza, ca s-au despartit sau nu. Tot nu e frumos. Daca el tine la ea, nu cred ca i-ar pica prea bine sa te vada pe tine sarutandu-te cu ea. Chiar daca zice ca nu-l intereseaza. Si in plus... ce-ti casuna fix pe fata asta? Altele nu mai ...

Re: Problema grava, raspuns urgent!

din 11 ian 2011 23:36 de Sunshine87

:unsure:..Pai e de rau, cum poti sa stai asa?Trebuie neaparat sa mergi la un medic, de familie, sa iti dea o trimitere, sau imprumuta bani de la cineva..chiar si la urgente ai putea sa mergi.Bolile de piele seamana f.f.f.f mult intre ele, si ...

Problema grava, raspuns urgent!

din 11 ian 2011 23:13 de Motorola

Deci prima data am avut o piele pe scrot care crapa si se tot lua, si imi provoca mancarimi, si daca o luam mici sangerari locale, s-a tot extins in zona genitala si acum am observat ca a inceput sa imi apara si pe fata pe obraji si pe gat in mici ...

din 11 ian 2011 22:50 de Clau98

Am vazut`o in fiecare zi, daca nu in realitate, atunci la web, vorbim foarte mult. El a spus ca nu se supara, pot face ce vreau. P.S: Daca citeai mai sus vedeai ca am scris ca s`au despartit

Re: Re: Pegging - o practica ok?

din 11 ian 2011 22:27 de robi_tm

am incercat ceva asemanator, cu degetul partenerei si mi-a placut; cred ca as incerca si cu o jucarie daca partenera ar vrea

Re: Re: Re: Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o vi

din 11 ian 2011 22:26 de nickname

Si asta e problema daca e virgina sau nu? Gen mai intai faceti sex si dupa aia faceti cunostinta si discutati? Nu are nici o importanta daca e virgina sau nu. Mai intai te combini cu ea dupa aia faceti sex (virgina sau nu) Daca nu e virgina, veti ...

Re: Probleme cu colegii de clasa

din 11 ian 2011 22:10 de Sunshine87

Pai ar trebui sa nu te mai gandesti la ce ti s-a intamplat, ci sa te concentrezi pe clasa pe care o ai acum.Incearca sa comunici, sau sa le atragi atentia ca esti bun la ceva, fotbal, nust ..o activitate, nu fi morocanos, fii deschis la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete

din 11 ian 2011 22:02 de oralx

Si chestia asta ar trb sa imi zica ceva :-? crezi ca ai impresionat pe cineva ca ii iei apararea unei mimoze?hai frate dai TOPIC CLOSED ca ma amuzati am inteles ce trebuie sa fac .... multumesc frumos celor care m-au ajutat si celor care nu au ...

Re: Re: Re: operatia de apendicita

din 11 ian 2011 21:51 de C275

era necesar doar sa raspunzi la intrebare, nu sa-ti bati joc:ok:

Re: Re: Re: operatia de apendicita

din 11 ian 2011 21:40 de Sunshine87

Atunci sigur influenteaza virginitatea:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!