Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Eu - intre iubitul meu si prietenul prietenei

din 15 ian 2011 02:28 de ExoticDream

Imi este greu sa ma abtin din a critica dur acest comportament total imoral de care ai dat dovada fata de toata lumea si ma alatur colegilor mei care te sfatuiesc sa renunti la amandoi. Prietena ta va afla oricum si ea in momentul in care ...

Re: La cat sa incep si eu adevarata viata?:D

din 15 ian 2011 01:00 de BBU

Si de ce nu te cred, nu exista sex oral fara pasarica, nu-mi pun mintea cu voi astia care sunteti facuti pentru viitorul acestei tari. PS: D.p.d.v. psihologic oralul este un stagiu mai avansat al sexului decat vaginal... Nivelul 3 evident ...

Re: Dezvirginare

din 15 ian 2011 00:30 de DaNNY_DiViNO

Ask za doctor. Nu avem de unde sa stim in ce stare e putza ta, daca a trecut buba sau nu. Dute la un control si iti va zice Herr Doktor daca Da sau Nu. Parerea mea e ca da, poti avea contacte sexuale, a trecut 4 luni totusi ;)

Re: Operatia de apendicita si virginitatea

din 15 ian 2011 00:05 de DaNNY_DiViNO

eu sunt ala praf nu ? :,

Re: Eu intreb ceva si tu raspunzi in mod

din 14 ian 2011 23:24 de Sunshine87

In caz ca nu ai observat eu ti-am rasp mai sus la topicul tau, la fel si ceilalti.Nu te judeca nimeni, si nu iti spune nimeni ca solutia e "kamasutra", doar ca fiindca ai deviat de la subiectul cu prietena ta si am vazut si celelalte mesaje ale ...

Eu intreb ceva si tu raspunzi in mod "bolnav"

din 14 ian 2011 23:06 de iulian_mng

Nu e lauda de sine! Doar prezentari de bune si rele pt a fi cun de voi necunoscutii; Eu intreb ceva si tu raspunzi in mod "bolnav"; ai dreptate intr-un fel; numai ca pin'la urma dintr-o discutie normala (am zis eu) vad ca discut cu "lumea bolnava". ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 ian 2011 22:08 de Sunshine87

Nust daca slabitul ajuta la problema ta, dar de slabit stiu sigur ca trebuie sa slabesti...125 kg la 1,76..e mult, e f.mult..Dar trebuie sa slabesti dupa ce mergi la un nutritionist nu asa de capul tau, ca risti sa te imbolnavesti.Ca sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 21:57 de Sunshine87

Tipule...imi cer scuze, dar sincer cred ca ai o problema din tot ce ai scris tu aici pe forum..O problema la nivel cerebral, emotional, si cred ca mai multi sunt de acord cu mine.Am inteles ca traiesti intr-o lume a ta, cuprinsa de vraja, ...

Banc Show!

din 14 ian 2011 21:52 de SORIN28

O tipa macinata de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: “Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ….!” Raspunsul nu intarzie: “Iubita mea. Ma cac. Ce ...

Re: Re: Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 21:25 de Sunshine87

Singura solutie sa iti "speli pacatele", e sa ii lasi pe amandoi si sa te departezi de aceste persoane ca sa nu le mai faci mai mult rau.Chiar daca iti va fi greu, asta e sg solutie pentru tine, mai devreme sau mai tz tot se va afla.

Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 21:24 de Rolando

aici se potriveste si un vers de la parazitii: "Tii femeia de mana, da ti-o f*t altii, esti de treaba !" ....in special prietenul tau ar trebui sa il asculte si sa traga concluzia.....

din 14 ian 2011 20:48 de DRE

Incearca sa o termini cu amandoi.Cu pritenul tau deoarece relatia oricum este compromisa,Odata si odata oricum va afla si totul se va duce de rapa.Celalalt oricum nu e interesat de o relatie serioasa cu tine, te vrea doar pentru sex.Nu cred ca ii ...

Re: Re: Re: Re: fac o mare gresala ...va rog un sf

din 14 ian 2011 20:44 de DRE

Poate a gresit, dar asta nu inseamna ca merita sa fie batuta.Mi se pare cel mai josnic lucru, eu nu as accepta asta niciodata.Ori ar da o tura pe la puscarie, ori isi incaseaza o bataie sora cu moartea doua zi.

din 14 ian 2011 20:20 de Rolando

O meriti din plin.O bataie pe care sa o ti minte,sa ramai cu ceva din aceasta intamplare,altadata sa nu o mai repeti :ok: inseamna ca ai ceva probleme daca nu vrei sa faci ceva dar faci....mie mi-ar fii frica si sa stau in preajma ta in aceste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 ian 2011 20:03 de Eu_Andreea

Pai ba da sunt toate din romania majoritatea din Bucuresti pentru ca scrie in romana peste tot si numai romanul are caruta si trabanturi . Mai bine era pe vremea lui Stefan cel Mare decat acum. Acum daca ai probleme nu te ajuta nici dracu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 19:44 de baby

Daca vorbesti asa mult si la prima intalnire si dai atatea detalii despre tine....si lectii etc etc....apai no....fug toate Nu a zis nimeni sa te bucuri de sexul ala de 2 minute cu o necunoscuta. Doar sa te bucuri de sexul cu persoana ...

Re: Joaca

din 14 ian 2011 19:02 de yony

am o intrebare... daca tot va cunoasteti asa, va cunoasteti bine corpul, partile intime, atunci de ce nu mergeti pana la capat? e tot una... oricum psihic nu mai esti virgina, si daca ai sangerat, nu mai cred ca esti virgina nici fizic... cati ani ...

Re: Re: Umflatura in zona genitala

din 14 ian 2011 18:20 de terente322

da , pai , ma rad . dar lama e curata . da , am facut sex cu una care vine de la tara :))) de intepat ?:)) nu cred ca am avut vreun ac sau ceva pe langa ***** ...

Re: Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 18:08 de baby

Tipu parca dreseaza catei:` Cand una :| cand alta

Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 18:00 de Rolando

nu sunt adeptul violentei,dar in cazul prezentat de tine aici, tu meriti,inainte de despartire o portie buna de bataie de la iubit(asa cum il numesti tu si de care ti-ai batut joc)......treaba asta mi-a amintit si de un clip de pe youtube: ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 446 din 3731
«   1 ... 443   444   445   446   447   448   449 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare