Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 16:58 de SORIN28

Termina tot ce ai de terminat cu ambii. De unul iti bati joc, celalalt doar face sex cu tine.:flowers:

Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 16:56 de your_sweet_model

Asa este probabil este o prostie , dar nu stiu cum sa fac nu stiu cum termin cu stiuatia asta.As termina acum daca as sti cum , nu stiu cum sa fac , cum sa vorbesc cu el ... poate o sa se supere si o sa incerce sa se ...

Re: Re: fac o mare gresala ...va rog un sfat

din 14 ian 2011 16:44 de your_sweet_model

da asa este nu stiu ce se intampla cu mine , nu stiu de ce tocmai prietenul , prietenei mele .. imi este frica intr-un fel sa nu divulge secretul daca as termina relatia , nu vreau sa il pierd pe prietenul meu si nici sa par in fata prietenei mele o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 ian 2011 16:17 de Bozgoru

asta e clar..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 16:11 de iulian_mng

Eu parca copilaresc si acum; singur la parinti. EA:zodia fecioara autentica;singura la parinti;lucreaza in CTA si insista sa stea acolo desi in chirie (Mangalia e m.m. monoton decat CTA); ar fi avut o rel platonica anterior (sursa: parintii ei); mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 15:46 de dorinda

Naiv, idealist si visator...esti cam melancolic, nu? Ce daca scrii poezii, pana si Einstein mai canta la vioara. Ar fi fost mult mai utile detalii despre relatie. Ce mai stii despre ea in afara de varsta? Am inteles care e treaba cu tine, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 15:19 de iulian_mng

Am fost un sentimentalist; am crezut mereu ca voi face dragoste cu femeia potrivita si m-am inselat; putina timiditate; cu ideologii; cu idealuri inalte; a trecut timpul peste asteptari si .. am ramas de "prost": nu ma sperie nici acum ca-s virgin ci ...

Re: Re: Re: cum gandesc barbatii?

din 14 ian 2011 14:59 de Sunshine87

Lasa-l un pic la distanta sa vezi ce-i poate capul, stii tu cum e cu "agatelile" astea pe la petreceri...Dar orice e posibil, poate ii place de tine, tu iti poti da seama cel mai bine ce intentii are, vei vedea in timp

Re: Re: Re: cum gandesc barbatii?

din 14 ian 2011 14:53 de dorinda

Vorba ta, la o petrecere merge o companie placuta. Probabil i-ai parut mai draguta si s-a gandit sa vada ce-i de capul tau sau poate chiar e serios, desi ma indoiesc...

Re: Re: cum gandesc barbatii?

din 14 ian 2011 14:35 de Ingana

Da sunt asociati pe diferite ..alte firme. Multumesc pentru raspunsurile voastre fetelor... Asta si vreau sa aflu defapt de la ei...de ce se comporta asa..pentru ca eu am niste variante.. * poate am fost mai frumusica decat altele si la o ...

Re: cum gandesc barbatii?

din 14 ian 2011 14:23 de dorinda

Cum vine asta, e asociatul sefului tau dar nu-ti este sef? Ciudat... Trateaza-l cu indiferenta. Daca vrea ceva de la tine, te va aborda. Dar vezi pentru ce te cauta, ceva serios sau doar distractie. Imi pare rau ca nu-s baiat, dar eu asa as ...

Re: cum gandesc barbatii?

din 14 ian 2011 14:20 de Sunshine87

Chiar daca nu sunt baiat, desi uneori as fi vrut sa fiu, am sa iti impartasesc si eu o parere de a mea...Probabil ametiti de aburii alcoolului de la petrecere i-a cam luat gura pe dinainte.Si cred ca stii si tu cum e..barbatul incearca si ...

Cum gandesc barbatii?

din 14 ian 2011 14:11 de Ingana

Buna! Am cunoscut la un chef un barbat,este ascociat cu seful meu....insa mie nu imi este sef. Ok, am vorbit multe dar in grup ...eram mai multe persoane. n-am dansat niciodata impreuna la petrecerea aceea dar nici n-am fugit din calea lui ca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 14:06 de Sunshine87

De ce nu incerci sa te impaci cu ideea ca ai fost pur si simplu o aventura, placere de moment si atat. O posibila evadare de a ei din viata asta uneori cu momente de-a dreptul plictisitoare pentru fiecare dintre noi.Poate are un sot, ...

din 14 ian 2011 13:54 de Sunshine87

Brrr...:unsure: Nu am sa inteleg niciodata oamenii care inseala, le pare rau, nu iubesc, dar nu se pot opri.De ce tocmai el?prietenul prietenei tale?Daca tot ai vrut placere sexuala ca vad ca doar asta exista din spusele tale de ce nu ai ...

din 14 ian 2011 13:50 de dorinda

Daca esti constienta ca faci o greseala, de ce continui? Rezolva toata treaba asta. Ori le dai papucii la amandoi, ori renunti la unul dintre ei. Cert este ca nici pe prietenul tau nu-l iubesti suficient, pentru ca daca ar fi fost dragoste, nu ...

Eu - intre iubitul meu si prietenul prietenei mele

din 14 ian 2011 13:33 de your_sweet_model

Buna ziua , sunt noua pe forum ..dar va urmaresc de mult postarile si am decis sa imi fac si eu cont .Nu stiu de unde sa incep ,am o relatie de aproape 2 ani , prietenul meu ma iubeste foarte mult si cred ca si eu inca il iubesc dar sincer nici eu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 ian 2011 11:40 de Rolando

daca Messi ar juca in Anglia sigur nu ar mai lua el balonul de aur...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La

din 14 ian 2011 11:21 de Rolando

Sunt marginalizate doar in anumite zone.Spre exemplu,eu stiu in apropierea mea 2 duzi(unu alb si unu negru) langa sosea de unde se poate manca in voie :D Cand eram mai mic,dupa ce ne saturam de dude imi amintesc ca jucam tenis de picior chiar sub ...

As if it has NEVER happened....

din 14 ian 2011 03:14 de ExoticDream

Oare in ce grad de robotizare sa fi ajuns omenirea dupa atata tehnologizare? Daca in urma cu cateva nopti scriam despre gesturi/actiuni induse de noul "stil" de viata, acum ma obsedeaza impactul psihologic si sentimental, care lasa in aer intrebarea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 447 din 3731
«   1 ... 444   445   446   447   448   449   450 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare