Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 02:18 de dorinda

Probabil nu a vrut sa fie singura sa sarbatori. Mai sunt persoane de genul. Chiar am vazut anunturi la matrimoniale unde el/ea cauta partener/a fara obligatii pentru a petrece vacanta la mare. Iar cu dragostea asta nu crezi ca te-ai cam grabit? ...

Topic de ajutor pentru temele de scoala

din 14 ian 2011 02:04 de ExoticDream

Deschid acest topic si il fac lipicios provizoriu, in ideea ca in varianta noua a forumului vom avea o sectiune separata cu aceasta tematica. Dorim ca in comunitatea noastra virtuala sa va simtiti ca acasa si, intrucat cei mai multi dintre voi sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intreb

din 14 ian 2011 01:34 de SORIN28

Ai grija cu tensiunea sa nu-ti pocneasca vreo vena. Candva mi-am primit aceeasi observatie care ti-o fac tie acum: nici macar injuraturile nu stii a le scrie corect. :ok: Iar de amenintari sunt satul.:devil:

Re: Relatie

din 14 ian 2011 01:32 de ExoticDream

Inainte de toate, nu stiu cat de mult te pot ajuta opiniile noastre, trebuie sa-ti marturisesc ca multi dintre cei care activeaza aici mai au cativa ani buni pana sa ajunga la varsta ta.... Eu, sincera sa fiu, nu am priceput cronologia: vorbim ...

Re: Re: Re: Relatie

din 14 ian 2011 00:52 de valentine

Uite aici ai gresit. Ai crezut ca ea e "speciala". Dar defapt vroia si ea, cum vrea orice femeie, sa fi barbat si sa pui "jucaria" pe ea (cu o singura exceptie, sa nu fi fost virgina - doar in cazul asta ar mai fi avut o imagine de ansamblu ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa faci o fata sa te placa?

din 14 ian 2011 00:23 de nickname

Ti-a zis ca are prieten ca sa scape de tine. Nu stie sigur daca vrea sa fiti impreuna = varianta mai frumoasa de a spune NU! Nu mai incercati sa va combinati cu prietena cea mai buna. Pe langa faptu ca e al nabii de greu, o sa regretati mai ...

Dezvirginare

din 14 ian 2011 00:02 de Pericol20

Acum vreo 4 luni am facut o operatie de parafimoza .... mai am doar putin preput ... cand mi-a facut mi-a spus ca ata era foarte mica si groasa si a trebuie sa taie din ea ..... Daca acum vreau sa am un contact sexual .... v-a mai curge sange ? ...

Re: Re: Relatie

din 13 ian 2011 20:04 de iulian_mng

Aaaa,nu cred; parea salbatica;S-a considerat respect reciproc. Pbb prejudecati,lipsa de experienta (noi astia cu studii si cariere?!!!). Si, cand crezi ca dragostea e pe vine,tii cont la-nceput de Cunoastere. Mai e ceva in plus: nici-unul dintre noi ...

Re: Re: Re: Cum sa faci o fata sa te placa?

din 13 ian 2011 19:30 de Caliente

Wow ! " stai mai mult de o zi cu o fata " esti tare amice.

Re: Re: Re: Re: Re: Fostul imi face viata amara!

din 13 ian 2011 14:31 de Sunshine87

Nu e o scena demna de "filmele americane", am o prietena care la fel a facut, numai ca ea e casatorita, acum e in divort.Din momentul ce se depune o plangere penala impotriva lui, daca ei i se intampla ceva, chiar si fara martori, el este ...

Re: Re: Re: Re: Fostul imi face viata amara!

din 13 ian 2011 14:14 de valentine

Prea multe filme americane vizionate strica. Si in plus, e vorba de ordin judecatoresc pt asa ceva, nu de o simpla plangere. Desi am mari dubii ca ar exista o astfel de restrictie la noi...:zorro: Cat despre problema raportata initial, ...

din 13 ian 2011 14:07 de Sunshine87

Da incearca sa aduni niste probe si apoi te duci, incearca sa faci asta cat mai repede ca sa nu il mai duca mintea aia bolnava si la altceva.Pentru putin.N emai tii la curent cu ce se intampala, si cu ce ai reusit sa faci

Re: Re: Re: Fostul imi face viata amara!

din 13 ian 2011 13:49 de dorinda

Tipul ala ori e obsedat, ori nu stie sa piarda. Ceea ce este cert este faptul ca are nevoie de un consult psihiatric. Daca te vei hotari sa faci plangere, macar du-te la alta sectie, nu acolo unde lucreaza tatal lui. Poti sa angajezi pe ...

din 13 ian 2011 13:43 de anturika

Da am parinti, dar nu vreau sa-i bag si pe ei in asta, le-am spus in mare de ce intampla si ei au spus sa-l las in pace si daca tot continua sa fac plangere la politie dar cu probe, sa reusesc sa-l filmez, sa pot depune o plangere sustinuta de ceva ...

Re: Re: Re: Fostul imi face viata amara!

din 13 ian 2011 13:34 de Sunshine87

Si ce daca tacsu e in politie, tu du-te si fa-ti treaba ta, daca u faci o plangere impotriva lui nu ii va mai da voie sa se apropie la 200 m de tine, sau cam asa ceva.E buna si ideea de a vb cu tatal lui.Poti sa ii spui frumos, si sa ii ...

Re: Re: Fostul imi face viata amara!

din 13 ian 2011 13:13 de anturika

La lucrul asta m-am gandit si eu , dar pentru o plangere am nevoie de probe nu cred ca o pot face pur si simplu , nu am fost inspirata de cateori ma urmarit si mi-a blocat calea sa-l filmez, ca sa am si eu o baza, dar daca se va putea face o plangere ...

Re: Fostul imi face viata amara!

din 13 ian 2011 12:49 de Sunshine87

:-`Probabil si-a dat seama de ce a pierdut, asa se intampla in majoritatea cazurilor, nu se impaca cu ideea ca au gresit si ca s-au comportat ca niste ipocriti. Iar u daca stii ca ti-a facut rau, lasa-l in pace, adica incearca si u sa uiti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Imi e frica sa-i spun ca il pl

din 12 ian 2011 23:02 de Maya87

ms k imi raspunzi :* macar am si eu cu cine discuta :D ..pai acuma ii spuneam in gluma sa imi faca un masaj si a zis ca nu poate.. si iam spus ca ii e sila d mine sa inteleg..si a zis ca da asa e ;;) [habar nu am daca era in gluma sau nu ] si dupa a ...

Re: Re: Re: Re: Imi e frica sa-i spun ca il plac :

din 12 ian 2011 22:52 de DRE

Nu stiu, nu mi s-a mai intamplat sa fiu cu un tip si sa nu ma mai bage in seama, dar cred ca fizica e doar un pretext.Cred ca ar trebui momentan sa nu-l mai suni nici tu, sa-l ignori, iar cand va da un semn de viata sa faci un pic pe suparata.

Re: Re: Re: Imi e frica sa-i spun ca il plac :|

din 12 ian 2011 21:43 de Maya87

Vesti...cam proaste O.o[cititi doar daca va intereseaza]...dupa cum v-am spus,i-am zis ca imi place de el si el a raspuns cu aceeasi moneda :D ..si cand am iesit afara cu el ne-am comportat ca si cand am fi fost impreuna si am continuat sa vorbim ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 448 din 3731
«   1 ... 445   446   447   448   449   450   451 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare