Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cateva opinii;):)

din 6 ian 2011 12:20 de AaLlEeXx

daca fata e virgina, trebuie sa o iei incet, frumos, ca prima data, pentru ea, sa fie ceva special daca nu e virgina...tot cam asa, dar, uita partea cu luatu incet! ..poti sa o f**i mai tare..si mai mult..dar, avand in vedere faptul ca tu esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 6 ian 2011 11:36 de Machiavelli

'Atacul nu vizeaza securitatea serverelor noastre, ci supraincarca site-ul cu solicitari false (Syn/UDP flood, ~10 mil PPS) facandu-l inaccesibil pentru utilizatorii obisnuiti. Nu cunoastem motivatia atacatorilor. Daca atacurile vor persista sau ...

Re: Re: Re: Re: la ginecolog cu prietena/iubita/so

din 6 ian 2011 02:22 de valentine

Nu stiu sigur, dar ginecologii nu parca trebuie sa pastreze confidentialitate absoluta asupra testelor? Adica, daca nevasta nu vrea ca barbatul sa stie ceva ce a gasit ginecologul, el conform eticii profesionale este obligat sa nu-i spuna. De aici si ...

Re: Amandoi la aceeasi facultate?

din 6 ian 2011 02:12 de ExoticDream

Nu prea inteleg cum "te-a asteptat", vrei sa spui ca a stat frumusel acasa un an intreg doar ca sa nu va desparta cativa kilometri? Ciudat.... Firesc mi s-ar fi parut sa dea la facultate, chiar daca ar fi fost un an mai dificil pentru voi din ...

Re: Re: Re: la ginecolog cu prietena/iubita/sotia?

din 6 ian 2011 01:51 de ExoticDream

Eu as prefera o femeie.... Chiar daca se zice ca barbatii sunt medici mai buni, eu cred ca totusi conteaza faptul ca respectiva doctorita este purtatoare de respectivele organe... :~*:~*:~*

Re: Re: Am ramas insarcinata sau am ciclul neregul

din 6 ian 2011 01:42 de seny

fati un test sau daca ai posib.dute la un ginecolog nu astepta

Re: Am ramas insarcinata sau am ciclul neregulat?

din 6 ian 2011 00:51 de Randunik

fa-ti un test de sarcina si vei afla

Re: Oare am fost prea sincera?

din 5 ian 2011 22:08 de Sunshine87

E foarte ok ca ai fost sincera, daca e un baiat dezghetat la minte si trecut prin viata cu suguranta va intelege, in plus sunt foarte multe persoane cu astfel de probleme, din pacate te numeri printre ele din cauza indiferentei, si a oamenilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 ian 2011 21:34 de DRE

Formele nu tin neaparat de nr de kg.Eu de ex am 50 de kg si am forme, pentru ca nu am burta si sunci in lateral cum au altele.Sunt fete grasute, care sunt plate.Bineinteles, eu cand spun forme nu ma refer la o burta de gravida si un fund imens ...

Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 5 ian 2011 21:30 de simosimina

nici la mine nu merge:(((((( de aseara

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 ian 2011 20:12 de girls2

Vroiam sa spun ca,daca a dat jos 15 kg, e super ok.Multi spunea-ti ca e prea putin dar mie mi se pare deocamdata suficient.Nici sa slabesti brusc vreo 25-30 de kilograme nu mi se pare bine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ep

din 5 ian 2011 19:57 de BBU

Pui exact ca pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=XRLFm5g4SIc Ce poti face sa o faci mai lipicioasa pui mai putin de 1/4 cupa lamaie (asta previne sa nu se solidifice insemnand gradul de prindere) pui 1/6 apa putin mai multa 1/3 asa si 2 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilar

din 5 ian 2011 19:46 de J

Ar fi foarte bine daca ai putea scrie reteta dupa care faci pasta si pasii, sa stim si noi. Probabil ai dreptate,cred ca pasta era prea rece. Si ce daca e scump?Eu am facut destule sedinte si sunt foarte multumita de rezultat.Numai ca e ...

Re: la aceeasi facultate?

din 5 ian 2011 18:57 de DRE

Nu stiu de ce dar am impresia ca vrea sa mergeti la aceeasi facultate, aceleasi cursuri, sa locuiti impreuna doar pentru a te putea supraveghea mai mult

Re: la aceeasi facultate?

din 5 ian 2011 18:49 de Bozgoru

mai chiar totul nu ar trebui sa-l faceti impreuna.. iar despre chestia cu gelozia ar trebui sa-i zici logic:"baiete.... nu conteaza daca lumea se da la mine daca eu nu le raspund... " daca nu intelege... e un animal.. :D

Amandoi la aceeasi facultate?

din 5 ian 2011 16:49 de Lleta

buna, sunt cu prietenul meu de 2 ani si termin anul asta liceul.El l-a terminat anul trecut dar m-a asteptat pe mine ca sa plecam amandoi din oras sa dam in acelasi timp la facultate.Nu demult, ne-am hotarat sa locuim impreuna, cu chirie, pentru ca ...

Re: Re: Re: pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 16:08 de SORIN28

Iar tu nu intelegi ca noi nu intelegem ce vrei tu sa spui. Pentru ce sa-si schimbe pasaportul? E expirat? Nu apare aceeasi adresa ca in C.I. ? Pentru ce sa-si schimbe adresa?:ok:

Re: Re: Re: pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 16:05 de Bozgoru

eu stiu ca doar actul de identitate conteaza.... pasaportul e valabil 5 ani sau cat e el.. si vei avea buletinul act ca demonstratie a noii adrese..

Re: Re: pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 15:47 de oanaaa

eu intrebam daca tre sa schimbe pasaportul sau ii modifica adresa.stie cineva??

Re: pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 15:32 de Machiavelli

Ti se intelege disperarea din cauza ca nu reusesc sa imi dau seama ce vrei cu exactitate...Unde face curse?In Europa?Eu stiam ca in majoritatea tarilor europene se merge cu buletinul...Daca merge in tarile NON-UE atunci trebuie sa mearga la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 461 din 3731
«   1 ... 458   459   460   461   462   463   464 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare