Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 ian 2011 21:40 de Rolando

ce sa fie interesant acolo??ca femeile scot niste sunete de parca ar fi schingiuite?(asta ma observat eu singura data cand m-am uitat):blink:

Re: Din nou virgina?

din 6 ian 2011 21:37 de Sunshine87

Niciodata nu vei mai putea redeveni virgina, odata ce himenul ti s-a rupt, e imposibil.Numai daca iti faci operatie.La primul contact sexual vaginul se va dilata in functie cat de excitata esti.

Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex

din 6 ian 2011 21:20 de one_0685

daca as avea chef doar sa mi-o trag evident ca as vrea de la prima intalnire...insa daca as vrea o relatie serioasa in nici un caz pt ca, ca fata trebuie sa fi destul de c***a sa faci asta din prima, si se intampla sa nu am in obicei sa am prietena ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 ian 2011 20:23 de DRE

Daca tie nu-ti plac nu inseamna ca pentru unele persoane nu sunt interesante:-`:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 18:28 de DaNNY_DiViNO

Nu ai ce face. Insa in momentul in care o sa ai o iubita si o relatie, o poti satisface in multe feluri, preludiul fiind cel mai important. Fi expert la acest lucru si apoi lucrurile merg lejer de la sine :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 18:19 de Rolando

aici iti poate raspunde unu care a trecut prin asa ceva ....si ma indoiesc ca ar fii vr'unu pe aici

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 18:17 de nebun

eu is constient ca marimea conteaza adik in cazul meu da 13 cm amarati . ,dar eu am intrebat altceva . De crescut sa zicem ca o sa mai cresca maxim 1 cm,dar slabe sanse. Si ala daca o sa fie, [b]dar eu vreau sa stiu daca o sa mai fie cum a fost ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 18:14 de DaNNY_DiViNO

corect.. trebuie sa spui omului in fata adevarul, oricat de dulce sau dureros ar fi.. daca are o problema, trebuie sa ia la cunostinta si sa corecteze.. un feedback este mereu bine primit.

Re: Din nou virgina?

din 6 ian 2011 18:09 de Bozgoru

practic e imposbil... incearca sa te masturbezi si vezi daca "revine" dilatarea...

Re: Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 17:55 de Bozgoru

terminati mah cu raspunsul asta retardat..."ca conteaza ce faci cu ea".... parca e spusa de mame copiilor lor urati cu spume: " lasa draga ca tu esti cel mai frumos"

Re: Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 17:47 de emmyl19

am si eu o intreabre. Nu stiu daca o adresez unde trebuie si pentru asta imi cer scuze inc azul in care gresesc. A folosit cineva celebra sticluta SUIFAN pentru amanarea ejacularii?

Re: Re: Trendul replicilor de pe Youtube

din 6 ian 2011 17:35 de Rolando

a devenit enervant,peste tot sa aud aceleasi expresii repetate osesiv prefer Coreea de Nord :ok:

Cum este femeia "buna" in pat ?

din 6 ian 2011 17:30 de DaNNY_DiViNO

Poate niciunul din fostii tai iubiti nu s-a plans de tine, insa cum poti stii cu adevarat daca esti sau nu buna la pat? Poate esti o adevarata experta sau poate mai ai inca multe de invatat. Ia-ta cateva indicii ca esti pe drumul cel bun: [b]Ai o ...

Re: Problema penis !

din 6 ian 2011 16:52 de drooz

sincer marimea nu conteaza ... daca stii ce sa faci cu ea e bine ;) nu te mai descuraja asa o sa fie bine :-p ai sa vezi

Problema penis !

din 6 ian 2011 16:46 de nebun

In urma cu ceva timp cred ca 2 luni sa zic asa . Am facut o perioada de 10-15 zile maxim si cam cate 10 min pe zi , exercitii de alungire ,prin tehnica mulgere . Rezultat ?! Acum in stare fleasca e putin mai mare , fata de inainte . Problema ...

Re: Trendul replicilor de pe Youtube

din 6 ian 2011 15:24 de McLove

Nu! Nu! Si... nu! Pentru unii e haios, pentru altii nu e, si pe altii ii doare undeva. Care e problema daca unii gasesc ceva haios in asta? Doriti sa cenzurati aceste lucruri? Va puteti muta in Cuba.

Re: Re: Re: Re: Re: :d

din 6 ian 2011 15:22 de Rolando

Am vazut la tv acum cateva zile o stire in care se spunea ca produsele(non alimentare) cumparate se pot returna daca utilizatorul nu este multumit de ele (bineintles, pentru a le returna trebuie pastrat ambalajul original intact si produsul sa fie in ...

Re: Re: Trendul replicilor de pe Youtube

din 6 ian 2011 15:04 de Rolando

Mai trist este faptul ca,din cate am inteles,cel care apare in clipul cu: "nu stiu dastea" are deficiente mentale.......in situatia aceasta devi si mai penibil daca il imiti pe respectivul.Omul are diverse probleme(de la natura) si tu faci din asta ...

Compatibilitatea sexuala

din 6 ian 2011 14:12 de davader_10

Am tot citit si auzit despre incompatibilitatea sexuala.Multi barbati zic ca se despart de fete deorece nu sunt incompatibil din punct de vedere sexual.Voi ce intelegeti prin aceasta incompatibilitate?....Ca eu cred ca cei care spun asta nu sunt ...

Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt bai

din 6 ian 2011 12:22 de AaLlEeXx

mie mi-ar place, daca as primi o craciunita, dornica de multe treburi! In cazul tau, du-te la el, si faceti dragoste..m-i se pare cel mai misto cadou!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 460 din 3731
«   1 ... 457   458   459   460   461   462   463 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare