Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani din 3 ian 2011 03:16 de manoush
stiu o fata de 20 de ani care are mustata, e de-a dreptul respingatoare. pt mine, cel putin. are prieten, care are 40 de ani. probabil se uita numai la faptul ca ea are 20.
Re: Re: Re: Re: 16 ani din 3 ian 2011 03:14 de ThT
Daca ai vointa slabesti.Toti si-ar dori sa slabeasca cat doresc stand in fata tv-ului si mancand cartofi prajiti.
@ J ,ce am scris mai sus e inca nimic.:lol: Stiu o tipa care avea mustata pana anul asta mai ceva ca el ...
Re: 16 ani din 3 ian 2011 02:56 de ThT
A avea succes la baieti tine de mai multe aspecte.Conteaza foarte mult daca esti ingrijita,felul de a te imbraca,greutate,felul de a te purta cu ceilalti,sa fii pensata si sa nu ai sprancele ca bufnita,sa nu ai par pe maini ca maimuta:lol: etc. (mai ...
Re: 16 ani din 3 ian 2011 02:53 de J
20 de kilograme e mult,iti dai si tu seama de asta,altfel nu ai mai fi scris.
Nu cred ca e bine sa te bazezi pe parerea prietenelor,de cele mai multe ori ti se spun lucruri din invidie sau invers,ca sa te compatimeasca.
Sfatul meu e sa te apuci ...
Re: Re: Nu stiu unde sa fac revelionul din 3 ian 2011 02:53 de andreiu21
Sper ca ai petrecut cat de cat bine, Cristyana...
Eu era sa raman intr-o situatie de genul celeia descrise de tine de revelion, pe deasupra sa fi ramas si cu parintii acasa:x, dar din fericire am fost chemat in ultima clipa la un party unde a fost ...
Re: Medicii care îl trateaza pe Huidu, multumiti din 3 ian 2011 02:50 de ExoticDream
Ne bucuram pentru carcotas, vom avea grija sa schiem cu atentie pe partiile austriece si ne intrebam daca ideea era sa mai faci un pic de reclama la site-urile alea de jocuri?!?
16 ani din 3 ian 2011 02:35 de manoush
Cred ca a mai fost tratata problema asta, dar simt nevoia sa ma descarc. Ma rog, e cam mult spus. Am 16 ani, nu am avut prieten niciodata si nu am avut parte de un sarut niciodata(numai daca alea de la gradinita nu se pun:D. glumesc). Habar nu am de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2011 01:35 de Rolando
era frumos sa iti puna vreo 3-4 petarde clasa a-IV-a la usa,pe care sa le declanseze simultan :lol:
Re: Re: Re: putin ajutor din 3 ian 2011 00:30 de Caliente
Degeaba isi ia Q7 daca IQ`ul lui este mai mic de 7.
@ BearStile : Cam cate kg ai ? (numele este sugestiv)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2011 00:05 de ThT
Ai citit macar despre ce e topicul asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 ian 2011 23:59 de fluturash_drag
Esti sigur?Oricum cred ca daca nu mia scris direct mie,atunci oricum este ceva care are legatura cu mine
Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la din 2 ian 2011 23:20 de DaNNY_DiViNO
Pai ori e aventura ori e relatie ?
Daca stii sa ii mentii interesul si ea sa iti mentina tie interesul, nu mai este nevoie de altcineva in relatie. :flowers:
Nu am avut probleme de genul, am avut problema asta cu persoanele care m-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strau din 2 ian 2011 22:38 de BBU
Ai zis bine da invers
La seductie bani si la relatie nu, banii is bullshit desi nu poti fi boschetar (oa cine este nici nu-si permite sa gandeasca la acest nivel).
Dar puterea nu daca stii sa agati nu ai nevoie de nici un ban si nici un ...
Re: Re: Medicii care îl trateaza pe Serban Huidu, din 2 ian 2011 22:27 de DaNNY_DiViNO
Cui ii pasa ? Daca picam eu in cap la ski si eram in coma, durea pe toata lumea in pula de mine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 ian 2011 22:26 de dorinda
Da, l-am vazut. Are niste replici de-mi vine sa-l bat pe pustiul ala, prea se da rotund. Dar in rest merge. Daca esti destept, asta nu inseamna ca nu poti fi naiv. Iar copilasul ala, asa este. Bravo lui pentru Facebook, dar in viata de zi cu ...
Re: Re: Re: Ce a ajuns Romania! din 2 ian 2011 22:25 de ThT
Eu ma refeream doar la jocurile video.:rolleyes:
Re: Re: Ce a ajuns Romania! din 2 ian 2011 22:24 de DaNNY_DiViNO
Daca s-ar scoate bani din masturbare excesiva si prostie am fi cea mai bogata tara :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 ian 2011 22:23 de dorinda
M-am facut ca ploua. Daca si-au luat teapa cu soneria, n-au insistat prea mult cu batutul in usa. Oricum, soneria aia ma scotea din minti. Si ma mai si speria.
Re: Cum pot scapa de gelozie? din 2 ian 2011 21:42 de DaNNY_DiViNO
Sa te maturizezi, asa poti scapa de gelozie. Totul pleaca de la tine, din mintea si capsorul tau. Daca nu vrei tu sa iti impui sa schimbi ceva, nu se schimba nimic.
Ce a ajuns Romania! din 2 ian 2011 21:40 de Eu_Andreea
Ei bine tin sa va aduc la cunostiinta ce a ajuns din draga noastra Romanie.
Ei bine sa incepem , copii cu varste cuprinse intre 9-15 ani care fac sex de tot felu in scari de bloc ,fumeaza,se drogheaza etc. Adultii care ii indeamna sa omoare ...
Pagina 468 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
137 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |