Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginul nefo;o

din 3 ian 2011 18:59 de fluturash_drag

Nu sunt deacord cu voi,fata daca nu face pe o perioada indelungata sex cu nime se stringe vaginul,e mai strampt,se simte ca nu sa dus cu nimeni,in schimb daca se duce,penetreaza foarte usor si iti dai seama

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 ian 2011 18:37 de SORIN28

Ca tot te plangeai ca nu face nici un moderator nimic...ce alegi: pleci singurica sau te dau eu afara? Site-ul pentru pitipoance analfabete este cu multe clase mai jos. Eu te invit sa te calmezi si sa te masturbezi mai des ca eviti sa mai fii ...

Re: 16 ani

din 3 ian 2011 17:56 de oana16

e f usor sa spui "ba apuca'te de slabit" si bla bla...insa doar cine trece prin asta stie cat de greu e..si eu acum 1 an aveam 78 de kg, nici nu ieseam din casa de rusine..dar acum am ajuns la 63 si nici nu'tzi dai seama cat de bine te potzi ...

Re: Nu mai vrea sa fie cu mine?

din 3 ian 2011 17:47 de oana16

hmm...si eu am patit'o :)) adik la mine a fost putzin altfel..adevaru' e ca noi nici nu prea comunicam..a fost naspa...pe viitor sa te feresti de baietzi care nu isi dau interesu;))

Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss?

din 3 ian 2011 17:09 de oliviaci

Buna, Am folosit-o (pe par nevopsit deloc) acum vreo luna, crezand ca este chiar semi-profesionala. M-am vopsit pana acum cativa ani, am incercat tot ceea ce era pe piata mai bunicel atunci.... si nu mi s-a intamplat sa iau o porcarie ca si ...

din 3 ian 2011 17:03 de Eu_Andreea

In primul rand nu m-am luat de el doar am zis ca este o minciuna si daca ai pleca tu si sorin ar fi mai bine locul asta asa ca taci:lol: Si in al doilea rand am 18 ani

Re: Re: Re: Medicii care îl trateaza pe Serban Hu

din 3 ian 2011 15:24 de McLove

Pai, daca ar fi asa, cei apropiati ar avea de suferit, ea, noi intr-o oarecare masura, etc. El e o persoana publica, e cunoscut, are multi fani... Nu am nimic cu el, ii doresc tot binele, cum le doresc tuturor. Si la el, cine crezi ca s-a ...

din 3 ian 2011 15:11 de McLove

Aberatii?! Tu ai zis ca ma pui la punct, ca esti fata, si eu am crezut ca-mi faci un oral. Hey, i'm just sayin'... Chiar e nevoie sa-ti spun ce inseamna BJ, HJ, BDSM? :lol: Deci, toti care folosesc guma asta, vorbesc ca mine... e bine! ...

Re: Re: Re: Medicii care îl trateaza pe Serban Hu

din 3 ian 2011 15:06 de compot

E o diferenta mare intre tine si Serban Huidu, parerea mea. De aceea m-ar fi durut pe mine unde zici tu, dac-ai fi cazut la schi. La fel si de simosimina si dorinda. ON: Sanatate si fericire pentru carcotas.

din 3 ian 2011 15:04 de McLove

Ti-au crescut sanii? Inteleg, te prinzi greu... ciclu ti-a venit? :rolleyes: Draga/dragule... daca eu sunt prost, inseamna ca parintii tai, dupa educatia care ti-au dat-o, sunt niste gaini. :. Incearca sa inveti pentru scoala aia, ca miercuri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fr

din 3 ian 2011 14:23 de McLove

BJ?! :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frustr

din 3 ian 2011 14:21 de Eu_Andreea

Bai McLove mai bine taci ca te pun la punct chiar daca sunt fata :mellow:! Poti sa crezi ce oi vrea tu despre mine ca sincera sa fiu ma doare fix in cot ca ma crezi baiat

Re: Re: Re: Re: vaginul nefo;osit

din 3 ian 2011 13:56 de DaNNY_DiViNO

la ce raspuns te astepti ? tu daca ai fi plecat 11 luni si nefutut, cum ar trebui sa fie putulica ta cand te intorci ? mai mica ? mai stramba ? sa fie verde oare ? sau normala ? Cine vrei sa iti raspunda din moment ce este o intrebare prosteasca ?

Re: Re: orgasm la fete

din 3 ian 2011 13:38 de cretzu56

intradevar ai mare dreptate acest sentiment e pe cale de disparitie dar din fericire inca mai sunt persoane care se lasa conduse de acest sentiment...sunt putine dar mai sunt inca...totul depinde de gandirea fiecaruia,de cum a fost invatat de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frustrati pe f

din 3 ian 2011 13:36 de Eu_Andreea

Mda acum mi-am dat seama de ce ai scris Cum zici tu domnisorule. Sa te fac eu pe tine fata sa vedem daca iti mai convine mai McLove si nu, nu sunt pishcot asa ca scutestema de comentariile tale banale

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frustrati pe forum...

din 3 ian 2011 13:04 de McLove

Lasa-l... :lol: Cum zici tu domnisorule... asa o sa fac. Inca o intrebare: esti Piscopac?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frustrati pe forum...

din 3 ian 2011 12:30 de DRE

Mai bine taci daca nu stii de ce a scris asa :,;)

Re: Re: Re: Re: Frustrati pe forum...

din 3 ian 2011 11:35 de Eu_Andreea

Ce v-am zis un frustrat:` McLove hai sa nu implicam mamele in discuta asta ca iese urat credema. Daca te mai iei o singura date de familia mea nu ai decat sa te duci la gara sa scrii pe o cutie ,,idiot va rugam expediati in Rusia'' sa te bagi in ...

Iritatie dupa un "sex nebun"...

din 3 ian 2011 10:32 de simonasimona

buna:) nu am prea multa experienta sexuala:-? si...voaim sa va intreb.. v-a aparut vreodata dupa o partida mai nebuna asa de sex ;;) ...un fel de iritatii (la baza vaginului...oricum in exterior...poate din cauza sensibilitatii pielii?)...care dupa ...

Re: 16 ani

din 3 ian 2011 08:07 de DaNNY_DiViNO

Cam asta e problema ta, nu esti multumita de tine si felul cum arati. Daca vrei sa se schimbe ceva, tu trebuie sa schimbi. Da, 20 kg e mult. Nu, nu e greu sa slabesti daca ai ambitie. Ambitie sa mananci mai moderat, sa faci un pic de miscare si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 467 din 3731
«   1 ... 464   465   466   467   468   469   470 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare