Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 20:18 de oana16

mie mi'a dat regim...l'am tinut cateva luni ce'i drept pt ca imi placea si mie ca se vad rezultate...si dupa m'am lasat...in plus m'am scarbit sa mananc gratar zi de zi...si mi'am facut propiul program..

Re: Re: Re: Am 13 ani si prietena mea vrea sex!

din 3 ian 2011 20:16 de diabolix

Inca esti prea mic incerca sa o "belesti" cate putin de cate ori ai ocazia e ceva normal la varsta ta iar prietenei tale zi sa se masturbeze cu gandul la tn.Poti incerca sa faci si sex dar o sa fie dureros mai ales daca prietena este virgina nu sa ...

Re: Re: Curbele:)

din 3 ian 2011 20:13 de diabolix

problema asta am avut-o si eu dar cu o "curba" foarte mica incerca sa tii penisu in chilot boxeri ce folosesti u in cealalta parte daca e curbat la dreapta pune-l in stanga pt ca se mai intampla sa pui mana la prietena ta unde nu trebuie sau sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 20:13 de DaNNY_DiViNO

de ce doar 2 saptamani ? te ti de ele atat cat e cazul.. daca ai tinut 2 saptamani regim iar apoi iar incepi cu McD KFC si Shaormica sigur nu ai rezolvat nimic :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 20:12 de Kari

Diabet poti sa faci chiar daca ai "silueta de balerina"!(X)

Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 20:11 de oana16

acum cativa ani am fost la nustrtionist....si ea mi'a pomenit de acele analize pt glanda...ca sa vada daca are rost sa'mi dea regim sau nu....dar si cu regimurile astea...te tzii 2 saptamani de ele si dup'aia gata :-j

Re: Dezvirginarea la barbati

din 3 ian 2011 20:01 de vulpoi

In ce consta dezvirginarea la barbati? uite aici: o bagi si ai inceput ''o viata noua''

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 3 ian 2011 19:59 de rechinu80

o sa o iau in ordine inversa:) punctul 3 iti dai seama ca a fost cel mai pus in practica...si cel mai evident... punctul 2...e mai greu de realizat din cauza distantei( 400km plus) si acum sincer nu stiu daca ar mai rezolva ceva in bine...caci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 19:57 de valentine

In general, asa este, dar sunt destule femei care pun pe ele si doar daca beau un pahar de apa. Acum depinde de fizicul fiecaruia. Uite, eu de exemplu, mananc mult, prost si dulciuri la greu si tot "silueta de balerina" am:D Problema in ...

Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 19:51 de manoush

cred ca atunci cand auziti de o fata ca e grasa, va imaginati ca mananca cantitati industriala. ei, nu-i chiar asa. nu mananc mult deloc, probabil nu mananc ce trebuie si cand trebuie. dar in fine, repet, asta nu-i forum de slabit.

Re: Re: Re: Re: Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:47 de DaNNY_DiViNO

prostii prostii si iar prostii... daca nu sta cu cracii in sus si el isi da drumu direct pe ea... cam greu... numai prin contact sexual se poate

Re: Re: Re: Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:45 de oana16

am mai citit pe net....si multi ziceau ca se pot "strecura" spermatozoizi pe unde curge menstra....altii ziceau k nu e posibil...bla bla..

Re: Re: Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:41 de DaNNY_DiViNO

pai de ce ar face asta ? da-i 2 capace sa-i tiuie.. nu are ce sa se intample atata timp cat e virgina, nu ajunge sperma inauntru si nici nu o inunda.. totusi spermatozoizii trebuie sa ajunga la ovul nu ? cum sa ajunga daca sunt prea departe ...

Re: Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:39 de oana16

a sorry :D ziceam sa atinga cu penisul... si nush dak are sperma pe el si dupa aia o atinge??:blink:

Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 19:38 de DaNNY_DiViNO

care glanda ? glanda "Imi place sa crap in mine in draci" ? aia e totul psihologic, daca tu vrei sa iti reduci portiile de mancare si ca prin urmare sa te ingrasi mai putin, o poti face. Daca vrei sa crapi in tine de 8 ori pe zi 8 portii ...

Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:35 de DaNNY_DiViNO

da, posibil sa faca un catel :ok: ejaculeaza unde ? cu ce o atinge ? detalii mami.. ca daca e ejaculeaza pe tavan si pune degetele pe putulica ei, nu are nici o treaba.. daca ejaculeaza si apoi se freaca cu penisul plin de sperma de ...

Re: Re: Re: Dezvirginarea la barbati

din 3 ian 2011 19:26 de diabolix

hai sa va zic ceva depinde si de partenera daca este una de practica cu toti zilnic nu o sa se rupa daca e una de face rar o sa se rupa iar daca este si ea virgina o sa fie naspa rau o sa te doara si pe tn dar si pe ea ingrozitor poate nici nu sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginul ne

din 3 ian 2011 19:16 de DaNNY_DiViNO

Zau pisi ? Poate capu tau se stramteaza ca un vagin in nici un caz. Un vagin are aceiasi dimensiune din fabrica toata viata, fie ca e mai larg, normal sau stramt. Lipsa de activitate sau prea multa activitate nu stramteaza sau largeste vaginul. ...

Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 19:14 de ThT

Se referea la probleme de sanatate ca nu suferi cu glanda tiroida(cu ea chiar si de ai avea,nu te-ai ingrasa cu mult peste medie).Este imposibil daca faci totul ca la carte sa nu dai niciun kg jos.Este vina ta pentru ca nu faci ceva in acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginul ne

din 3 ian 2011 19:04 de ThT

E mai "strampt"? Apropo,de unde stii?la profil scrie ca esti fata..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 466 din 3731
«   1 ... 463   464   465   466   467   468   469 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare