Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dorm si nu imi ajunge somnul

din 2 ian 2011 17:59 de J

Cum te alimentezi?Uneori asa problema poate fi provocata de deficienta vitaminelor grupei B(mai ales B6 si B12) sau iti lipseste fierul.Daca mananci neregulat si mai ales tot felul de prostii, cauza poate fi asta. Cu miscarea e acelasi lucru.Nu ...

Re: Dorm si nu imi ajunge somnul

din 2 ian 2011 17:58 de ThT

Incearca 3-4 seri sa te pui mai devreme in pat,chiar daca nu poti sa adormi.Dupa cateva zile te vei invata si vei putea adormi si mai devreme.:)

Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 2 ian 2011 17:56 de simosimina

gelozia este inamicul nr. 1 al unei relatii..... De ce sa stai sa te gandesti cum ii era cu alta?!?!?! De ce sa stai sa te gandesti "unde e????, cu cine e???" ...nu crezi ca ar fi cazul sa-ti traiesti viata in prezent??? Sa ai incredere?! Daca ...

Re: Cum pot afla daca sufar vreo boala,fara analiz

din 2 ian 2011 17:54 de simosimina

eu zic sa te duci la doctor... Daca erai Nostradamus sa-ti prezici propriul viitor...atunci mai intelegeam :)) ...cat despre ala...sarac cu duhul =)))))))))))))

Re: Trendul replicilor de pe Youtube

din 2 ian 2011 17:53 de simosimina

gradul de inteligenta al romanilor scade pe zi ce terce...si nu ma mira asemenea limbaj din partea majoritatii :)))))))))) Cat despre cele 2 filmulete....cel cu "nu stiu" este inapoiat mintal la propriu...deci nu prea e de ras, iar cel cu ...

Cum pot scapa de gelozie?

din 2 ian 2011 17:46 de Andreea90

Intotdeauna raman singura din cauza geloziei. La fiecare relatie sunt geloasa ma gandesc tot timpul ca daca pe fosta prietena o iubea mai mult? de ce inca mai vorbeste cu fosta? la toate relatiile care le-am avut pana acum am facut la fel nu stiu dar ...

din 2 ian 2011 17:43 de Bozgoru

acu depinde cat de retard este prietenul tau.... daca de la o scara de la 1 la 10 e retard doar de nota 6..( doar faptul ca s-a dus la curve desi are iubita).... sau daca e retard de nota 10.... ducandu-se la curve daca are iubita si fara sa se ...

Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma

din 2 ian 2011 17:43 de simosimina

ruptura iremediabila s-a produs in momentul in care ai inselat-o. Sunt convinsa ca nu isi va mai dori sa se impace cu tine, pentru ca celalalt baiat (cu toate ca nu il iubeste asa mult, cum spui tu...) o face sa se simta bine si ii capata ...

Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma

din 2 ian 2011 17:38 de Bozgoru

n-ai ce face... sunt prea multe... : 1. faptul ca ai inselat-o.. ceea ce rezulta ca nu o iubesti chiar asa precum spui... 2. faptul ca si ea este cu altcineva si s-a si culcat cu persoana respectiva.. 3. varsta.... relatiile incepute pe perioada ...

Dorm si nu imi ajunge somnul

din 2 ian 2011 17:35 de Ambry

De obicei ma culc pe la 11 noaptea iar dimineata ma trezesc la ora 7 ca sunt la scoala si tot timpul sunt somnoroasa si ma doare capul. Am incercat sa dorm mai devreme de ora 11 dar nu pot pt ca nu am somn sau chiar daca ma bag in pat atipesc ...

din 2 ian 2011 17:34 de madagascar

Daca ai intretinut realatii sexuale cu el si s-a protejat sansele de a lua vreo boala sunt minime . Daca nu , este posibil ca el sa fi luat o boala de la "niste c**ve " . Acel virus din cate stiu eu , nu il afecteaza pe el ( el doar transmite ...

Cum pot afla daca sufar vreo boala,fara analize?

din 2 ian 2011 17:29 de ralluca

Mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu iar in ultima vreme am auzit de la cineva ca el s-ar fi culcat intr-o seara cu niste c**ve de la produs,m-am despartit imediat de el dupa ce am aflat asta. L-am intrebat daca a facut asta si a ...

Re: Atentionare

din 2 ian 2011 16:40 de J

Exact!Daca stiti ca nu avem simpatie reciproca,nu scrieti aici,oricum nimic destept nu ati spus))) Ветер опять стучит в мой дом Одиночество лезет в каждую щель И на простой ...

Re: Re: Re: Penis mic

din 2 ian 2011 15:26 de Rolando

:lol::lol::lol: unde te crezi aici??pe siteurile de torrent sa te pedepseasca pentru dublu post?

Atentionare

din 2 ian 2011 04:57 de ExoticDream

Va rog sa nu va mai certati in jurnale, aceasta este singura zona de pe forum in care userul are dreptul la intimitate, daca isi exprima dorinta asta. Indiferent cat de mult va tenteaza sa criticati o idee sau alta, daca proprietarul jurnalului nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 ian 2011 01:43 de VELU13

Relatiile la distanta sunt uneori o mare pierdere de timp deoarece una din persoanele implicate in relatie mereu nu mai rezista distantei si renunta.Insa daca intre cele doua persoane este o iubire sincera nu vad de ce nu ar avea un final fericit o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blond/

din 2 ian 2011 01:30 de VELU13

Nu conteaza daca e blonda sau bruneta , important e sa aiba acel "ceva" care sa atraga la ea

Re: Re: Penis mic

din 2 ian 2011 00:31 de madagascar

Sorry homie dar nu mai stiu cum se numeste filmul ala...cred ca l-am cautat prin vreo 50 de torrente... Rolando daca informatia ta este corecta si in acelas timp poti dovedi ceea ce spui tu , ar trebui luate masurile in vigoare pentru double ...

Re: Penis mic

din 2 ian 2011 00:10 de Rolando

daca nu ma insel, tu ai mai deschis acum ceva timp un topic cu acelasi titlu si aceeasi problema :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 23:59 de madagascar

Give me some time...Daca stie cineva care a vazut filmul ... Sunt doi prieteni , unul idolul la femei ( nu Fernando :)) ) iar celalalt mai timid .Iar primul incearca sa il combine pe al doielea cu niste gagici , era vorba si despre o mormantare , iar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 469 din 3731
«   1 ... 466   467   468   469   470   471   472 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare