Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: EU VREAU SA MA FUT CU VOI TOTI!!!!!!!!!!!!!!!!

din 3 ian 2011 22:25 de diabolix

hai lasa vrajeala sau esti nimfomana insa nu asta conteaza ci problemele adevarate in eu vreau sa ii zic baiatului de 13 ani ca nu are nici o sansa momentan insa daca mai asteapta sau daca fata este curva se poate

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 ian 2011 22:22 de diabolix

eu am un prieten care la 1:90 are 15-16 cm nu cred ca este de raw sper sa nu vada postu asta insa nu este ceva de raw v-a mai creste stai linistit Da chiar eu nu mi-am masurat-o ...

din 3 ian 2011 22:20 de diabolix

hai sa iti zic ceva nu conteaza marimea lor dar nici sa fii plata daca prietenul tau tine la tine ii va aprecia oricum nici mari nu este bn pt ca dupa aproximativ un an in care ai intretinut relatii sexuale regulate sau la un anumit timp se vor lasa ...

Re: Re: Re: Re: Vreau un sfat!

din 3 ian 2011 22:17 de diabolix

daca e la inceput e ceva normal 10 a durat mult la alti putea dura 2-3 min daca faci sex mult adica de mai multe ori o sa bagi mana pana la cot si nu o sa mai ai nimik:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Tema: realizarea unui site

din 3 ian 2011 22:02 de omu_negru

am inteles...important e sa exersezi daca nu e pt atestat. la inceput iti va veni mai greu, dar apoi te vei obisnui..bafta !!!

Re: Re: Masturbare masturbare si iar masturbare

din 3 ian 2011 22:02 de diabolix

Pnm daca nu ai prietena sau nu esti inca pregatit sa ai o partida cu ea cauta o panarama cu cateva sute (sau chiar gratis) si un prezervativ de 2-3 ori o sa scapi de senzatia asta apoi prietena ta si cu tn o sa va saturati ai grija provoaca ...

Re: mi e somn

din 3 ian 2011 21:55 de oralx

Va anunt ca m-am impacat cu aceasta fata :) Cineva m-a rugat sa va si povestesc cum m-am impacat cu ea si asa o sa fac ! Ei bine dupa cum a-ti citit si prin cate am trecut am luat sfaturile voastre in considerare m-am schimbat am inteles ce am gresi ...

din 3 ian 2011 21:54 de diabolix

Sa iti zic ceva incerca sa nu te atasezi de ea fara sa fii sigur de reusita dar nu te speria de refuz prima mea incercare a fost un refuz dar si eu m-am dus la foata caruia ii placea de alticineva insa daca ea deja stie dute la ea si zi daca vrea pt ...

din 3 ian 2011 21:50 de diabolix

Cu telefonu sau id de mess este o prostie daca este la tn la scoala incerca sa vb cu ea sa ii arati ca o placi dar nu lungi chestia asta prea mult pt ca te va crede pampalau iar alta chestie incerca sa te feresti de gurile rele si sa nu acctionezi ...

Re: Re: Prietena mea e cu altul, dar vrea si cu mi

din 3 ian 2011 21:47 de diabolix

Nu e curva e catea injososte bateti joc de ea dar ai grija sa nu ti-o iei de la rival daca ea a zis asta catea direct daca era ceva de ea zicea ca nu se mai simte atrasa si dastea cand te desparti de cineva care nu ti-a facut nimic sau vrei sa stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e i

din 3 ian 2011 21:24 de diabolix

acctioneaza pana nu este prea tarziu spunei ca o iubesti dar sa fiti singuri nu in public si sa fiti fata in fata chiar daca te intimidezi fii prompt nu mai pierde timp

Re: Re: Re: Re: Cum vorbesc cu o fata necunoscuta?

din 3 ian 2011 21:18 de diabolix

Adevaru e ca pe mess poti vb multe chiar pe mess mi s-a propus o relatie sexuala dupa 2 zile de cand ne cunosteam insa fata aceea statea prea departe de mn.Insa fata in fata nu ai sa ii zici buna cf Buna eu sun... bla bla bla pe tn cum te cheama si ...

Re: Re: Re: Re: 16 ani, neexperimentat cu fetele..

din 3 ian 2011 21:13 de diabolix

Asteapta sa nu mai fie cu el cu baiatul acela de 24 de ani dar in acelasi timp incerca sa o cauti si sa ii arati ca vrei mai mult decat preietenie intreb-o mereu daca mai are acel prieten si arata ca tii la ea cand nu se simte bn arata-i ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita Oar

din 3 ian 2011 21:08 de diabolix

Daca nu ati facut nimic pana acum urat de voi insa pt el o sa fie ceva dureros daca sunteti virgini ambi si pt tine dar mai mult pt el o sa aiba consecinte pe o durata de cam 10 zile o sa simta o usturime dar asta e si placerea e pe masura:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac

din 3 ian 2011 21:02 de diabolix

Pur si simplu nu m-am uitat pe sfaturile celorlalti insa oricat ai fii de indragostita este putin cam devreme depinde si de dezvoltarea corpului tau insa lasa-l in pace incerca sa il parasesti si daca tine la tine se va intoarce daca nu,nu te merita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa nu mai g

din 3 ian 2011 20:58 de diabolix

sfatul meu este sa stai calm sa ii explici situatia ca u o iubesti si de aceea vreti sa fiti impreuna cat mai mult timp posibil dar sa nu fii prea lingau ca apoi te va invarti pe degete si probabil ea a facut chestia asta sa vada daca tii la ea pote ...

Re: Re: Re: la ginecolog cu prietena/iubita/sotia?

din 3 ian 2011 20:33 de DaNNY_DiViNO

Asa si la mine. Nu stiu cu ce i-ar incomoda. Normal probleme astea se rezolva in cuplu, oricare ar fi ele, nu prin usi inchise. Daca exista o problema cu ea, vreau sa stiu ca sa stiu ce am de facut si cum pot ajuta.

din 3 ian 2011 20:32 de diabolix

Daca ai fost fortata treuie sa faci plangere si chiar daca il placi exista si alti stiu ca tii la el pt ca este primul cu care ai facut sex dar asa este cel mai bn si poti consulta un pshiatru in legatura cu chestia cu carpa te simti asa pt ca tu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 20:29 de J

Ce spui tu e imposibil.Daca se intampla asa ceva inseamna ca are loc un dezechilibru hormonal care trebuie de tratat imediat.Evident ca tine de metabolism, insa metabolism gen "mananc un mar si pun 1 kg" nu exista! Iar pentru cele care se ...

Re: Re: Re: Dezvirginarea :)

din 3 ian 2011 20:26 de diabolix

Folosestel din plin daca nu vrei sa devii tata asa de repede pt ca mai ales prima oara poti avea o erectie foarte repede si fara sa iti mai dai atat de repede seama ca la masturbare

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 465 din 3731
«   1 ... 462   463   464   465   466   467   468 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare