Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu mai vrea sa fie cu mine?

din 20 dec 2010 09:20 de SORIN28

Daca te durea asa de tare inima de el, il cautai tu. :ok:

Re: Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la dista

din 20 dec 2010 09:16 de SORIN28

Stim ca tu esti un fenomen al naturii inexplicabil, nici nu ma asteptam sa spui altceva.:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere

din 20 dec 2010 06:27 de J

Nu trebuie sa arzi si sa tai sanii nimanui,nu suntem in perioada Inchizitiei)) Foarte bine,dar de ce trebuie sa impui cuiva principiile tale?Fiecare traieste dupa cum crede ca este corect sau dupa cum poate.De ce trebuie tu sau X sa decideti ...

Re: Cat sa dureze actul sexual?

din 20 dec 2010 04:32 de Alexey_22cm

daca esti baiat actul sexual ar trebui sa dureze atat cat fata suporta, pana cand fata da semne ca nu mai poate, sau ca a ajuns la orgasm si vrea sa va opriti sau poate mai vrea sa ajunga si la al doilea si atunci mai continuati!! Bafta!!!

Re: Umflatura in zona genitala

din 20 dec 2010 02:55 de dorinda

Da, mergi la doctor.

Re: S-a terminat

din 20 dec 2010 02:47 de dorinda

Cea mai mare prostie este sa-ti cauti fostu/fosta in relatia curenta. Sunt persoane diferite, iar daca vei ajunge sa faci asa ceva, mai tarziu veti ramane dezamagiti si o sa suferiti. Vei prefera un anumit tip de persoana, dar nu vor fi toate ...

Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta?

din 20 dec 2010 02:18 de ExoticDream

Ba rezista, dar as reformula: "daca exista dragoste, exista si incredere". Ba este relatie si, dupa parerea mea, sunt de apreciat cei care au suficiente sentimente, vointa si tarie de caracter ca sa nu "deraieze" dintr-un astfel de cuplu. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 dec 2010 01:40 de ExoticDream

Nu cred sa ai ocazia si timpul necesar sa porti conversatii cu foarte multe persoane in timpul unei excursii, poate doar daca ai de gand sa stai 1-2 luni pe-acolo. Cat despre descurcat la fata locului, oricum este indicat sa te duci pregatit, sa ...

Re: Miros urat al penisului...

din 20 dec 2010 01:00 de Machiavelli

Nu exista asa ceva din timp ce tu esti sigur ca te speli la "glod" in fiecare zi. :ok: Apa si sapunul sunt sfinte.

Re: Re: Re: va

din 20 dec 2010 00:52 de Machiavelli

Omule pana acum cateva zile am mers amandoi la un numitor comun si dintr-o data totul s'a facut praf(exemplu:conceptiile asupra lui DRE)..Cu o vorba poti strica prietenii de o viata..eu nu am fost niciodata si nici nu sunt prieten cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 20 dec 2010 00:17 de Leroy

Nu stiu daca a fost chiar asa, dar a ajuns la facultate, si stii ce efect nociv are facultatea asupra celor slabe de psihic, imediat a dat-o in betii, orgii si alte chestii din ce stiam eu... O vazusem acu ceva timp intr-un club in oras, se ...

Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 20 dec 2010 00:09 de Rolando

.....de suparare ca ai parasit-o si-a "inecat" amarul cu altii sa iti faca tie in ciuda

Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 20 dec 2010 00:06 de Leroy

Pai ce sa mai fac, si o saptamana daca imi spunea sa mai astept nu eram dispus sa mai stau, nu imi mai era mie de sex cat ma deranjase minciuna, daca zici o chestie ma astept sa te tii de ea sau sa ai un motiv foarte puternic drept justificare, ...

Re: Re: Miros urat al penisului...

din 19 dec 2010 23:42 de Vanessababy

Sau faceti amandoi baie :love:...si incepeti de acolo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

din 19 dec 2010 23:40 de Vanessababy

Oook..am inteles :-* Multumesc pt raspuns :)

Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

din 19 dec 2010 23:38 de Leroy

Am spus-o la general, pentru fete, cum tu esti fata, te incadrezi... Voi va incepeti viata sexuala, adica voi fetele, cum ziceam mai sus, esti fata, am incercat sa nu explic la plural dat fiind faptul ca am o reprezentanta a sexului ...

Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 19 dec 2010 23:31 de Rolando

si atunci i-ai dat papucii pe loc....O:)

Re: Sex neprotejat, Postinor..din nou sex neprotej

din 19 dec 2010 23:30 de Leroy

In opinia mea nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca pastilele acelea sunt foarte puternice, avand in vedere ca totul s-a intamplat atata de repede... Mai fa un calcul pe metoda calendarului ca sa stii daca trebuie sa incepi sa te ingrijorezi ...

Re: Re: Miros urat al penisului...

din 19 dec 2010 23:25 de Leroy

Exact, ia incearca si asa, daca nu, fa cum ti-am spus mai sus: da-i o palma sa se trezeasca la realitate ! :lol::ok:B)

Re: As vrea sa stiu daca....

din 19 dec 2010 23:16 de Leroy

Ce vreau eu sa spun e ca mie nu mi s-a rupt ata nici dupa 247 de contacte sexuale si inca continui:lol: Si totusi, o sa se uite la ata cand o sa vrea sa se dezvirgineze ? Nu cred ca tre sa-ti faci atatea probleme... Decat ca, si eu am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 489 din 3731
«   1 ... 486   487   488   489   490   491   492 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare