Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 19 dec 2010 03:12 de Bozgoru
ea vrea sa fie apreciata asa ca niciodata nu ii va zice unuia sa-si scoata poza de la avatar... tu cum sa te comporti... eu zic ca mereu sa spui ce ai pe suflet.. e f bine ca ai reactionat cum ai reactionat...
Re: Re: Cum sa scapi de crima? din 19 dec 2010 02:52 de Bozgoru
bun ! multam
Miros urat al penisului... din 19 dec 2010 01:20 de loloii
Salutare,
Am si eu o mica/mare dilema. Prietena mea imi spune ca imi miroase penisul ingrozitor. Stim amandoi ca nu este vorba de igiena intrucat spal regulat acea zona foarte bine.
Dar atunci ce sa fie? Nici despre o boala nu poate fi vorba ...
Re: Inceperea vietii sexuale din 18 dec 2010 23:25 de ionutzxxx
nu
nu afecteaza cu nimic
Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 18 dec 2010 20:30 de ZeroCoolX
ideea e urmatoarea; pentru ca tin la ea nu prea ar merge sa aplic solutia optima (sa ma despart de ea).
Altceva... nu-mi trece prin cap acum. Idei?
Re: Re: Re: Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 18 dec 2010 20:29 de dorinda
Sa nu te pui la mintea ei.
Tu esti mai mare si o cunosti mult mai bine decat mine. Cred ca daca vei sta un pic sa te gandesti, vei gasi singur solutia.
Re: Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 18 dec 2010 19:44 de dorinda
Tu te pui la mintea ei? Nici macar nu stie pe ce lume e la varsta asta si tu vrei sa gandeasca? Se poarta ca un copil, asa ca sa n-ai pretentii de la ea. Atata timp cat ea se va comporta infantil, nu vei putea evita situatiile de genul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere ai despre relatiile din 18 dec 2010 19:35 de dorinda
Daca o sa existe data viitoare, desi nu prea cred....
Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 18 dec 2010 18:46 de ZeroCoolX
Am mai avut un subiect pe aici legat de chestia ca un fost prieten (iubit) de-al actualei vine in tara si etc si ce sa fac daca se vor vedea.
Ma rog, ideea este ca am trecut peste momentul ala, insa, acum am alta problema. In seara asta am vazut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Baietii rai mai atractivi deca din 18 dec 2010 18:22 de J
nu as fi atat de categorica,mai ales la ultima parte:flowers:
Re: Re: Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat ce din 18 dec 2010 17:47 de BBU
Da corect nu am zis nimic sfaturile tale sunt oke ;) dar ideea este ca treaba "de luX" nu tine deaorece nu tot timpul ai putere si dupa cum am zis 1 % din aceasta daca scade, "fetita de lux" te va parasi cu altul care are + 1% daca nu si cu ...
Re: Re: Cum sa scapi de crima? din 18 dec 2010 15:25 de J
Nu prea am inteles ce doresti,daca poti prezenta o speta ne va fi cu mult mai usor sa iti dam un raspuns.
Din codul penal poti citi capitolul 5 (art. 44-51,despre cauzele care inlatura caracterul penal al faptei),este ceea ce ti s-a dat mai sus,doar ...
Re: Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei ti din 18 dec 2010 14:52 de nickname
Ai foarte mare dreptate in ce zici. Nu am zis ca-l invat seductie pe baiat. Intradevar seductia inseamna 90% practica, dar cateva sfaturi poate ii sunt de folos ca sa deschida ochii mai bine.
Ce ziceai de fetele vip dudui pitzipoance de lux.. ...
Re: Cum sa scapi de crima? din 18 dec 2010 13:13 de compot
http://www.preferatele.com/docs/drept/4/cauzele-care-inlatur11.php
Daca te ajuta cu ceva...:rolleyes:
Re: Act sexual din 18 dec 2010 10:53 de suchi
actul vostru eu nu vad sa tina 6-7 minute, mai ales ca ea e virgina,si sigur o sa o doara ptr inceput iar ptr al2lea act nu cred k o sa mai reziste,ptr k rana care io faci o sa trebuiasca sa se cicatrizeze
Re: Inceperea vietii sexuale din 18 dec 2010 10:41 de suchi
Nush,dar cunosc multa lume care si-a inceput viata sexuala la o "varsta frageda" si nu au avut probleme pe viitor,chiar deloc
Nu credeti tot ce cititi...
Re: Cum sa scapi de crima? din 18 dec 2010 10:40 de SORIN28
Ai facut deja sau vrei sa-ti pregatesti apararea inainte? :D
Re: Re: Re: va din 18 dec 2010 10:38 de SORIN28
Nu.
Daca am ceva cu manelistii, am ceva cu aia care le canta, nu cu cei care asculta.
Certuri, simpatii si antipatii apar oriunde, nu numai aici pe forum...si asta da culoare. Daca ar fi numai frumos, parca ar fi prea "gay".
Nu stiu la ce te ...
Cum sa scapi de crima? din 18 dec 2010 06:30 de Bozgoru
Stie cineva legea exact cum suna? ma refer in codul penal... adica cum poti sa scapi de crima in cazul in care omori pe cineva? ma refer la cazurile de autoaparare..( nu omor din culpa... sau prin accident rutier..) cazurile in care ambii au 50% ...
Re: Ultrasii internauti ai Romaniei din 18 dec 2010 06:15 de compot
Romanii sunt niste suporteri calmi, calmeaza-te si tu!
Nu cred ca vrei sa stii ce e prin Serbia si Croatia.
Pagina 492 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |