Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre?

din 19 dec 2010 17:13 de Rolando

am gresit varsta?? ....atunci inseamna ca ai 18-19 ani :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre?

din 19 dec 2010 17:11 de McLove

Simplu... esti patetica. Cea mai veche meserie din lume, si toate ramurile acesteia. Alte persoane (de sex feminin), lucreaza 12 ore pe zi, ajung acasa, fac mancare, se trezesc la 5 dimineata, sunt "muncite" de un patron strain... dar au ...

Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre?

din 19 dec 2010 17:06 de J

unul mai stiutor decat altul despre ce viata si cati partneri am avut))) si daca pierzi pariul?

Re: Re: Re: Heeelp please!

din 19 dec 2010 16:45 de SORIN28

De obicei raspunsul il afli mult mai usor cand citesti printre randuri si crede-ma ca e mult mai dificil...ceea ce tu nu prea intelegi. Opinia mi-o exprim asupra oricarui post scris de oricine. De unde stii tu ca nu am nici o baza? Doar din ...

Re: 2 luni fara menstruatie, teste negative

din 19 dec 2010 15:57 de dorinda

Daca ai avut astfel de dereglari si inainte, se poate ca problema sa nu se fi rezolvat. Cere si o alta parere, poate iti schimba pastilele.

Re: Miros urat

din 19 dec 2010 15:55 de dorinda

Ori e fandosita, ori, vorba celorlalti, nu vrea sa-ti faca oral. Ea a mai fost cu cineva inaintea ta?

S-a terminat

din 19 dec 2010 15:53 de ZeroCoolX

Revin acum cu al treilea topic al meu, pe forumul dupa care mi-am modelat relatia in ultima luna. Si da, s-a terminat. Dupa mai multe certuri a zis ca nu mai suporta si am zis sa punem punct. Acu, partea nasoala: cum fac sa scap repede de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 dec 2010 14:55 de Leroy

Eu unul inca nu m-as dute in Sankt Petesburg, astept sa vizitez intai toate destinatiile francofone, ori cele in care se vorbeste limba engleza, nu prea ma simt in siguranta in rusia unde din 10 persoane s-ar putea sa gasesc maxim 3 persoane cu ...

Re: Bubite penis

din 19 dec 2010 14:42 de Leroy

De cativa ani ? Si nu te-a deranjat deloc pana acum ? Nu te ustura, nu te mananca, nu te deranjeaza daca vede partenera ?

Re: Problema mare penis.

din 19 dec 2010 14:35 de Leroy

Nu-ti poate da un sfat bun decat cei carora li s-a intamplat un lucru asemanator ! Eu am avut o problema care semana putin cu a ta, am cumparat vreo 3 creme dintre care doar [b]"Nidoflor"[/b] a functionat, are pe prospect o arie larga de ...

Re: Re: Heeelp please!

din 19 dec 2010 14:24 de Leroy

Daca tu nu citesti decat printre randuri, fara sa iti pui mintea la contributie, atunci nu ma priveste si ai face bine sa faci in asa fel incat sa-ti exprimi opinia in legatura cu spusele baiatului astuia, nicidecum sa te arunci in a infirma ...

Re: Re: Re: Re: Re: va

din 19 dec 2010 14:22 de DRE

Nu inteleg care e problema.Daca te certi asta e, si eu am avut conflicte cu anumiti useri, dar asta nu a insemnat ca ma gandeam sa-mi incetez activitatea pe forum. Pe mine nu m-ai deranjat cu nimic, nu te consider "domnul problema" de pe ...

Re: vene accentuate pe sani

din 19 dec 2010 14:14 de Leroy

Nu a fost :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele nu vizi

din 19 dec 2010 13:52 de ubyalex

Stii tu?....de ce afirmi daca nu stii?...cand spun ca nu e nu;):ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa nu mai grese

din 19 dec 2010 13:12 de Leroy

Eu zic ca ai doua variante, ori te obisnuiesti ca vor fi baieti cu poza iubitei tale la avatar si tu nu vei putea face nimic, vor fi baieti care se vor baga in seama si ii vor face avansuri oarecum acceptate de ea si tu nu vei putea face nimic, ...

Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta?

din 19 dec 2010 13:04 de Leroy

Nu rezista pentru ca nu se vrea a merge de la bun inceput ! Aici sunt mai multi factori de luat in considerare din care cei mai importanti sunt nivelul de rezistenta psihica in relatie si de multe ori incapatanarea are un rol pentru ca atunci ...

Re: Re: Re: Re: va

din 19 dec 2010 09:13 de Rolando

nu toti sunt asa eu ma simt aici ca "domnul problema",nu apuc sa termin o cearta cu unu ca imediat apare altu oare?:unsure:

Re: Re: Miros urat

din 19 dec 2010 09:01 de Rolando

daca e asa cum zici tu,cred ca mai bine prietena lui i-ar zice direct "Nu fac oral" decat sa ii zica ca penisul lui mroase ingrozitor.....cred ca cel care a deschis acest subiect se simte foarte prost intr-o astfel de situatie,cand ii zice prietena ...

Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta?

din 19 dec 2010 08:37 de SORIN28

Corect.:ok:

Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta?

din 19 dec 2010 03:13 de Bozgoru

de kkt.. nu rezista... faza cu "daca e dragoste si e incredere" e o tampenie..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 491 din 3731
«   1 ... 488   489   490   491   492   493   494 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare