Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:27 de J
Daca e un tren de lux,eu zic ca ar merita,e interesant.Insa si eu as prefera avionul.In caz ca nu gasesti la Bucuresti,vino la Chisinau sau si mai bine,la Odessa(asa o sa mai vizitezi un oras frumos).O sa iti iasa mult mai ieftin :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:21 de SORIN28
Din cate am auzit eu, la ora actual problema Venetiei nu este reabilitarea cladirilor, este scufundarea.
Bine, daca toata tara macaronarilor ar fi inghitita de ape si nu m-ar durea, chiar dau si petrecere...dar sa fiu sigur ca s-au dus toti. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:18 de ExoticDream
Nu m-a pasionat niciodata plimbarea cu gondola, prefer vaporasul, se pot face poze mai bine si costa de 10 ori mai putin!
La Sankt Petersburg planuiesc sa ajung si eu intr-o buna zi, vreau sa vizitez orasul in sine, Ermitajul si sa prind si ...
Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 17 dec 2010 22:15 de BBU
Imi aminteste de "Neil Strauss seduction method". 1 la mana sa nu crezi ca nu sunt de acord cu ce spui tu, este relativ adevarat dar nu concis "parerea mea". Ai dreptate da nu la tot, intradevar cercetatorii au ajuns de acord ca statutul social ...
Re: Re: intr-o relatie deschisa din 17 dec 2010 21:33 de iAndreo
exact :rolleyes:
Re: Re: Vrea careva cartonas galben/rosu de sarbat din 17 dec 2010 21:30 de ExoticDream
Din partea mea, l-as lasa cu draga inima, dar cateodata, cand sunt atentionata ca se depasesc limitele bunului simt si tu nu esti prin preajma, nu am incotro si intervin. Imagineaza-ti ca esti arbitru la centru si eu am vazut ...
Re: Re: Re: Vrea careva cartonas galben/rosu de sa din 17 dec 2010 21:19 de ExoticDream
Nu le-a sters el, ci eu, erau prea urate ca sa le mai suporte spatiul asta, fie el si virtual! Vom redeveni civilizati, vei vedea.
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Vrea careva cartonas galben/rosu de sarbat din 17 dec 2010 15:49 de Machiavelli
Daca nu stergeai mesajele la care dadusem reply vedeai destule cartonase,atunci cred ca iti schimbai parerea :ok: ...
Re: Re: Vrea careva cartonas galben/rosu de sarbat din 17 dec 2010 15:30 de compot
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/meci-accesibil-pentru-mircea-lucescu-in-optimi-roma-sahtior-donetk-reeditarea-finalei-din-2010-inter-bayern-vezi-meciurile-7825894
Ce parere aveti? Pe cine vedeti in urmatoarea faza a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Implic din 17 dec 2010 15:17 de compot
Daca e vorba sa ne credem sefi, sar de cur, si-o sa te fac sa ai o stare de cacat maro la superlativ. Nu ma face sa-ti spun parerea mea despre tine:~*:~*.
vene accentuate pe sani din 17 dec 2010 09:37 de SORIN28
Si daca era o ghinionista si avea ovulatie ascunsa? :lol:
Re: Vrea careva cartonas galben/rosu de sarbatori? din 17 dec 2010 09:31 de SORIN28
...si lasa-l asa
Nici de acum inainte, cat sunt eu prezent sau mod.
Daca existau faulturi, le vedeam si sanctionam eu. Din moment ce nu am vazut nimic, nici macar de cartonas galben...cred ca ai primit spaga ca sa elimini ...
Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta? din 17 dec 2010 06:00 de bubbulinna
ma refeream la toate tipurile de varsta.si ai dreptate.daca amandoi vor sa mearga relatia,o sa mearga.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Implicarea in din 17 dec 2010 03:05 de ExoticDream
Chiar imediat nu si nici cu prea multe argumente, avand in vedere orele inaintate. Sunt de acord cu ideea ca iubirea poate "orbi", desi termenul nu este cel mai potrivit: cand iubesti cu adevarat, mintea (ratiunea), sufletul si trupul sunt un ...
Re: Re: Re: Sarbatorile vin!! din 17 dec 2010 02:42 de ExoticDream
Gata, a nins si la noi o idee, macar asa, de decor.... Sarbatorile de iarna fara.... iarna sunt aiurea....
Ca sa simti acea caldura invaluindu-ti sufletul si ca sa te integrezi in atmosfera tipica sarbatorilor, ai nevoie sa fie indeplinite ...
Re: Re: Re: Re: Re: In ce tara/zona/oras v-ati sta din 17 dec 2010 02:25 de ExoticDream
Daca-i vorba de orase romanesti, PRO Brasov si eu! With (almost) all my heart!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomn din 17 dec 2010 00:31 de J
Nu-i nimic,iti dau dreptate in tot ce ai scris.Daca mi-ai putea spune si cum sa gasesc forta/motivatia/interesul ca sa "pun mana sa fac ceva cu viata mea" iti raman datoare pe viata,desi stiu bine ca e imposibil)).Cred ca ce s-a intamplat a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomnia din 17 dec 2010 00:13 de valentine
Cand m-am referit la clasele 1-5, nu m-am referit la aspectul care tine de invatatul la scoala. Ma refer la viata de zi cu zi in care si atunci ca si mai tarziu, ai avut reusite, dezamagiri, nemultumiri (iar pe majoritatea nu le mai ti minte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!! din 16 dec 2010 22:45 de compot
Bine, tu stii cel mai bine cum te simti. Deci, ce vei face de sarbatori?
Cum, cu cine le vei petrece?:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Implicarea din 16 dec 2010 22:38 de compot
http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=192884
Nu stiu ce-ai inteles tu, dar eu despre tine nu stiu nimic:devil::devil:. Stiu doar ca esti/ai fost animatoare. Restul am dedus... nu e greu. In fine, raspunde si tu la acel ...
Pagina 494 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |