Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 18 dec 2010 02:42 de DarkAngel
Daca credeai ca anumite persoane (cele care fac sex oral) nu sunt potrivite pentru tine nu ai fi ajuns sa fi cu el pentru ca ar fi avut o personalitate care pe tine nu te-ar atrage. Dar refuzand sa mai fi cu el din cauza asta sau din cauza ca ezitat ...
Re: Re: Re: Re: va din 18 dec 2010 02:07 de Rolando
nu cred ca era nevoia sa citesc,chestia asta mi se pare logica....dar din ce vad nici macar userii mai vechi nu tin cont de ea
Re: Re: Re: va din 18 dec 2010 01:59 de ExoticDream
Nimeni nu are nimic cu tine, mai avem useri manelisti, nu cred ca asta e problema. Nu practicam nici un fel de discriminare, dimpotriva: toata lumea se supune aceluiasi [b]Regulament[/b] (pe care il gasesti la sectiunea [b]General[/b]). Daca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrea careva cartonas galbe din 18 dec 2010 01:46 de ExoticDream
Ma straduiesc sa fiu obiectiva, stai linistit. Machiavelli a zis ceva de Steaua parca, iar tu ai facut o "gluma" vis-a-vis de mama moarta, lucru care l-a oripilat pe Machiavelli. Acum regret ca n-am lasat temporar posturile alea (ale voastre plus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 dec 2010 00:57 de Rolando
de 2 zile a nins si pe la mn.....am mai utilizat si eu sania dupa mult timp,dar nu se mai compara ce este acum cu ce a fost candva :((
Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta? din 18 dec 2010 00:14 de Alexutssa
Si eu am o relatie la distanta . Ca si in cazul lui ubyalex , el e la facultate . Distanta e mai mica, 60 km . Pana acum a mers bine relatia , ne intelegem bine . Nu stiu , consider ca daca exista incredere si sentimente distanta nu reprezinta un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 23:42 de dorinda
Dar cand vin chinezii in magazin si se freaca cu palmele pe fata, ce crezi ca vor? Ca aia nu stiau nici engleza, nici romana, doar chineza. Prosop nu, sapun nu, crema nu....iti vine sa-i trimiti la orezariile lor.
Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 23:34 de Rolando
tare povestea :lol: ...de putin timp lucrez si eu in domeniu,am vazut cum sta treaba prin aceste magazine....d multe ori iti vine sa o iei la fuga cand vezi asa persoane......este ceva intre tragic si amuzant,daca ai de aface cu ei mai ai putin si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim... din 17 dec 2010 23:33 de simosimina
crede-ma ca am dat pe mut laptopul si am vazut decat numele melodiei:))
Nu sunt manelista...crede-ma:))
Daca imi plac cateva melodii vechi din vremea cand erau copiate dupa melodii populare este altceva...dar ce nume aveau aia...nu ...
Re: Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la dista din 17 dec 2010 23:30 de dorinda
Da...stiu...cel mai frustrant este cand stii ca dumnealui sta peste Prut...si vinovata este o nenorocita de viza.
Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 23:28 de dorinda
Da...dar cand intrebi daca a citit anuntul si spune ca nu, mai poti zice ca nu e dobitoc? Cum naiba ma, vrei sa cumperi ceva si nu te uiti decat la nume si numar de telefon, restul nu te intereseaza? Ma intreb cum isi fac aia cumparaturile. Pun ...
Inceperea vietii sexuale din 17 dec 2010 23:16 de Vanessababy
Am si eu o curiozitate...As vrea sa stiu daca este adevarata chestia cum ca daca ne incepem viata sexuala la o varsta frageda(14-15-16..ani), acest lucru va avea consecinte grave pe viitor, adica INFERTILITATE?
Daca imi puteti raspunde, v.as fi ...
Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta? din 17 dec 2010 23:10 de ThT
Acum depinde si de distanta.Daca cei doi se vad o data la 1-2 saptamani..e ok.Daca timpul urca,deja e aiurea.Ai momente cand ai nevoie de cineva langa tine iar cel care ar trebui sa-ti fie alaturi..stii ca e la sute de km distanta si nu te poate ...
Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:58 de Rolando
nu inteleg de ce consideri proaste acele persoane,pun pariu ca sunt oameni destul de amarati,care incearca si ei sa scoata un mic profit,cu siguranta au inteles anuntul tau,nu cred ca este greu sa intelegi un anunt din ziar(su unde a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vrea careva cartonas galben/ro din 17 dec 2010 22:53 de Rolando
poti sa fii macar obiectiva si sa prezinti exact ce s-a intamplat,daca tot te-ai apucat sa povestesti ce si cum
Ultrasii internauti ai Romaniei din 17 dec 2010 22:38 de Rolando
Cu totii cunoastem mentalitatea suporterilor din romania,suporteri care merg la stadion pt a se injura cu adversarii si mai putin pt a urmarii meciul echipei favorite.A inteles cineva vreodata ce au in cap aceste specimene??Ce doresc ele sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:37 de ExoticDream
N-am eu fonduri pentru tren de lux si deocamdata nici incredere prea multa sa strabat mii de kilometri pe-acolo! Avion din Bucuresti nu avem, insa ma pricep sa fac combinatii (circuite) low-cost. Pana acum Sankt Petersburg nu s-a legat de alte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:31 de ExoticDream
Tu ai ce ai cu oamenii, mie imi plac la ei peisajele si arta, n-as vrea sa se scufunde si ele! Exista unele zone ale "cizmei" (in vecinatatea marii) in fata carora ramai siderat.... ti le recomand inainte de "scufundare"!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:30 de J
hahahaha))) Da,Venezia se scufunda, dar or sa gaseasca ei cum sa opreasca asta,doar scot bani frumusei din ea an de an.
Re: Re: Re: Despartirile din 17 dec 2010 22:27 de ExoticDream
You're right....... this time! Nu cred ca la 17 ani se poate generaliza avand in vedere umila experienta personala! Daca ea uita de joi pana mai apoi ce s-a intamplat in fosta relatie dupa ce si-a vazut "sacii in caruta" altei relatii nu inseamna ...
Pagina 493 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |