Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ve

din 16 dec 2010 22:31 de Leroy

Posibil intr-o mica masura, in circumstantele expuse de tipa in cauza, putine femei ar putea ramane insarcinate. S-a jucat cu focul indubitabil, daca se mai adaugau acolo 2-3 zile deja era pericol maxim, dar a avut noroc datorita ciclului ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste

din 16 dec 2010 22:22 de Leroy

Nu gen "yahoo invisible detector". Nu are nicio treaba una cu alta, am scos programul de pe net pur si simplu, l-am rulat si a mers intr-o fereastra MS-DOS si s-a instalat singurel in program files Cred ca imi amintesc si cum se numeste, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Implicarea in

din 16 dec 2010 22:10 de J

Daca asta e ceea ce stii despre mine si esti sigur de informatiile pe care le detii,sa fii sanatos.Pana acum de la tine nu am vazut niciun argument la tema,doar presupuneri care sunt si aberante pe de-asupra.

Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta?

din 16 dec 2010 22:03 de Leroy

Ce fel de relatii la distanta, la ce distanta, la ce varsta, despre ce ocupatii si implicatii vorbim ? Ori asa in mare pot spune ca sunt de acord cu relatiile la distanta, am avut asa ceva 2 ani si motivul pentru care ne-am despartit a fost cu ...

Re: Re: Re: Re: Atractie pentru femei mature 30-55

din 16 dec 2010 22:00 de Leroy

Daca ar restrange putin aria, parca as fi si eu de acord :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Implicarea in relatii.

din 16 dec 2010 21:42 de compot

Uite, modul meu de-a privi faptele spune ca tu vorbesti prostii acum. %%-%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Implicarea in relatii.

din 16 dec 2010 21:32 de J

Nu cred ca poti decide tu daca ce spun eu este prostie sau nu.Fiecare are modul sau de a privi faptele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomnia

din 16 dec 2010 21:19 de J

E un post cu logica:flowers: Dar!Comparatia pe care ai facut-o cu clasele 1-5 nu este un argument(chiar din punct de vedere biologic,nemaivorbind de cel psihologic).Nu uita ca aici nu vorbim despre stocare de informatii simple,ci de memorie ...

Re: Re: Re: Re: Implicarea in relatii.

din 16 dec 2010 21:17 de ThT

http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=208352 ce zici de cazul lui? Daca vrei iti mai dau exemple in care dragostea orbeste.Nu sunt doar scuze..:rolleyes:

Re: ata pooli

din 16 dec 2010 21:17 de Metrix

Am un pr care avut aceeasi problema si a mers la doctor care ia zis riscurileurmatoare:pe viu doare dar doar pe moment;si cu anestezic poti ramane ipotent.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomnia

din 16 dec 2010 21:08 de valentine

Cate lucruri iti mai amintesti din clasele 1-5? Foarte putine! Si sunt sigur 100% ca ai avut amintiri naspa si din clasele 1-5. Te mai afecteaza in vreun fel amintirile naspa de pe vremea aia? Nu cred... Trecutul se imparte in trecut recent, ...

Re: Re: Re: Implicarea in relatii.

din 16 dec 2010 21:07 de J

Nu am intentia sa rad de nimeni aici, cu exceptia unor cazuri de-a dreptul ridicole)) Nu cred ca dragostea te poate orbi,astea sunt scuze.Oamenii de multe ori sunt slabi si nu pot controla efectele sentimentelor/trairilor.

Re: Re: Implicarea in relatii.

din 16 dec 2010 20:59 de bubbulinna

ai dreptate.da daca te orbeste dragostea?sunt unele persoane care zic ca e o relatie in doi si dupa ceva timp isi spun ca unul dintre ei nu s-a implicat suficient.nu am vrut sa fac topicu` asta ca cineva sa rada de mine,dar eu asa am fost.

Re: Implicarea in relatii.

din 16 dec 2010 20:52 de J

Daca stii in ce fel de relatie te implici si ce iti poate oferi cealalta persoana,nu ai parte de "treziri la realitate"))

Re: Re: Re: Atractie pentru femei mature 30-55

din 16 dec 2010 20:04 de baby

Parca nu-mi vine sa judec treaba asta:lol: Prima data citisem intre 30-35...apoi am vazut ca a pus 55. O fi si asta o treaba. Mai bine sa faca fericita o femeie de 50 de ani...decat sa "nefericeasca" o catelusa de 10 kilograme. Cat de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 dec 2010 20:02 de girls2

Cupa Campionilor a fost castigata o data. Vreau sa aud de la tine meciuri in care romanii au pierdut in relungiri calificari.N-a pierdut Steaua in semifinalele UEFA in 2006 in prelungiri?Daca nu era Vali "Ceasca" nu pupa Steaua nici o cupa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomnia

din 16 dec 2010 19:57 de J

Si pe cel din urma unde il pun?Prezentul se construieste pe baza unui trecut,nu?Dar daca ce ai trait mai demult nu te lasa in pace,cum te poti detasa de asta ca sa construiesti altceva care e cu totul diferit?

Re: Re: Re: Vreau sa mai fie ca alta data ...

din 16 dec 2010 19:56 de baby

Asa e:ermm: Si nu vad de ce el pune problema banilor. Bun nu ai cheltuit multi bani cu ea....dar daca era sa cheltuiesti nu cred ca ar fi trebuit sa fie un motiv ca ea sa te iubeasca in plus. Apoi...nu te intalnesti cu fostul,nu il ...

Re: Re: Re: Re: Re: insomnia

din 16 dec 2010 19:51 de J

Ce anume si cum,daca trecutul nu il poti schimba in niciun caz?:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste

din 16 dec 2010 19:08 de rechinu80

ceva de genu asta se gaseste si de la aynaw:devil: yahoo invisibile detector si pe site-ul lor gasesti diverse programe pt messenger:P:-`:-`:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 495 din 3731
«   1 ... 492   493   494   495   496   497   498 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare