Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Fostul ei prieten vine de sarbatori ac din 9 dec 2010 18:43 de alexbrr
scuze daca este o intrebare prea indiscreta...dar cati ani are fostul ei prieten?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:40 de J
In chisinau altcineva controleaza totul.In tiraspol am fost o singura data, e adevarat ca e monopol,dar e o discutie mai complicata,ar intelege doar cineva de aici))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:39 de Rolando
....da am gresit,de tiraspol am auzit ca nu se gasesc decat magazine "Serif",dar ma gandeam ca si in chisinau tot magazinele astea sunt,ca doar sunt in aceeasi tara,dinstanta intre chisinau si tiraspol este de vreo 50km daca nu ma insel :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:35 de Rolando
am inteles ca la voi,majoritatea magazinelor sunt detinute de patronul lui Sherif Tiraspol!si bineinteles ca au denumirea Serif.E adevarat?
nici nu imi place muzica trance si pe 18 sunt "aglomerat" .....am avut ocazia s-a ajung la chisinau,dar din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:34 de keNyo
Rolando daca iti place muzica trance vino la Chisinau pe 18 decembrie,este concert Cosmic Gate & Richard Durand.Cu ocazia asta vizitezi si Chisinaul
Re: Re: Fostul ei prieten vine de sarbatori acasa. din 9 dec 2010 18:32 de ZeroCoolX
eu nu ma consider prea adult ca sa nu-mi fac griji "din cauza unei copile"
Re: Fostul ei prieten vine de sarbatori acasa.... din 9 dec 2010 18:21 de alexbrr
Tu iti faci griji din cauza unei copile????
Eu zic sa zici merci daca iti da papucii:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:17 de J
mie 3 mi-au ajuns))
nu cred ca bucurestiul e diferit,pur si simplu e mai mare,are infrastructura mai buna,dar n-as spune ca nivelul de trai e diferit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:16 de victoria_ok
Ehh... nu compara Bucurestiul cu Chisinaul...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 18:15 de Rolando
crezi ca bucurestiul este cu mult diferit??ma refer la blocuri si drumuri.....daca pt chisinau iti ajung 2-3 zile ,pentru bucuresti iti ajung 7 maxim :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de din 9 dec 2010 17:29 de rechinu80
in mare parte iti dau dreptate:( dar vreau sa cred ca exista a doua sansa, pe care i-am acordato eu ei si sa si profite de ea...caci daca prima oara m-a ranit enorm si m-a durut foarte tare...a doua oara sunt aproape sigur ca nu ma va mai durea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mul din 9 dec 2010 17:24 de iahuu
Iti zic eu: O femeie care te-a inselat o data o va face si a2-a oara - e valabil si pentru baieti.
Re: Teama ca prietena mea sa revina la primul iubi din 9 dec 2010 17:22 de ancutzaa
Si eu am trecut printr-o experienta identica...vorbesc cu actulau meu prieten de un 1 an si 3 luni..dupa 5 luni de cand am inceput a vorbesc cu el am descoperit ca el ink mai vorbeste pe messenger cu fosta lui prietena,nu m-ar fi deranjat lucrul asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se din 9 dec 2010 17:21 de rechinu80
tocmai aici e problema..ca nu stiu daca ar mai recunoaste a doua oara:alien: caci i-am zis clar ca daca o mai prind a doua oara ii umflu cocoasa si apoi o si dau afara de tot din casa si din viata mea:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poa din 9 dec 2010 17:19 de rechinu80
una la mana...nu mai sunt profesor:P sunt cadru militar, apoi ce te face sa crezi ca nu am intrebato?! si ce te face sa crezi ca mi-ar fi raspuns cu nonsalanta ca da doar ce a facuto cu altcineva:blink:
si tocmai ca sa vad lucrurile logice, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poa din 9 dec 2010 17:15 de rechinu80
cum la fel si in celalat topic am venit cu precizari, am sa revin si aici:| desi sper sa nu fie nevoie:-??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poa din 9 dec 2010 17:08 de iahuu
Si ea cu siguranta ar fi recunoscut daca a calcat stramb sau nu - omul a scris ca a mai fost inselat de profa - deci are destule motive de ingrijorare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 9 dec 2010 17:08 de ZeroCoolX
habar n-am; sunt mai sensibil de fel... adica mi-e teama din orice; din cate mi-a mai zis se pare ca se va intalni cu el vrand nevrand pentru ca sta fata in fata cu bunica ei (prietenei), la care se va duce de sarbatori.
PS: vre-o idee ce ar ...
Re: Penis mov..? din 9 dec 2010 16:43 de Bozgoru
nu cred ca e normal... oricum am avut si eu penisul mov cand am folosit un prezervativ din acelea cu gusturi si culori.. cred ca era mure daca imi aduc bine aminte :lol:
Re: Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis din 9 dec 2010 16:25 de ThT
hah?:lol:
Pagina 507 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |