Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis din 9 dec 2010 16:17 de dorinda
Vazi ca daca e furuncul o sa-ti taie cucu ca sa scoata infectia....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate l din 9 dec 2010 16:16 de dorinda
Nu trebuie sa fii sexolog ca sa ai suficienta minte pentru a deduce daca un lucru e logic sau nu.
Daca ai fi intrebat-o, nu cautai raspuns pe forumuri, domnu' profesor.
Re: Penis mov..? din 9 dec 2010 16:13 de dorinda
Chiar n-ai avut altceva de facut decat asta? Se pare ca n-ai activitate de ai ajuns in halul asta. Unde-s parintii tai sa-ti traga o mama de bataie si sa te puna sa inveti? Spania sau Italia?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 9 dec 2010 16:10 de dorinda
Pai daca stii ca ea nu vrea sa fie cu el, de ce-ti mai faci atatea probleme? Eu in locul tau m-as gandi cum sa-l pocnesc daca imi supara prietena...
Re: Re: Un fel de cos pe penis din 9 dec 2010 15:37 de ThT
E nasol daca e furuncul...:( O sa ai parte in urmatoarele zile de ceva dureri.
Re: Penis mov..? din 9 dec 2010 15:36 de ThT
Normal e sa fie verde...:love:
Penis mov..? din 9 dec 2010 14:59 de raul94
Nu sunt sigur daca e normal acest lucru..dar acum cateva zile am resit sa imi belesc penisul si in stare flacida si in erectie..si am obsercat ca acel loc unde se termine capul penisului(ma refer cum o decalotezei partea de jos al capului penisului ) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis din 9 dec 2010 14:33 de victoria_ok
Ok nu pentru un cos! Dar cine stie daca e intr-adevar un "cos"?
Re: Re: Re: Re: Poze membrii din 9 dec 2010 14:03 de ThT
Nu pe toti,te-am vazut pe tine,sorin,machiavelli,vlad bodan si psyche.Oricum..dupa cum ai vazut,mai sunt si altii curiosi.:rolleyes:
Re: Re: Re: Poze membrii din 9 dec 2010 13:59 de McLove
Daca ai dat de grupul sexpert pe facebook, ne-ai vazut pe toti. Nu mai are rost sa mai punem poze.
Re: Re: Re: Nu se scoala cu alta din 9 dec 2010 02:07 de ExoticDream
Eu eram de parere sa.... [i]festina lente[/i]...
De fapt.... cred ca am ajuns la stadiul in care nu ma mai mira aproape nimic pe lumea asta. Ma straduiesc sa inteleg de ce se intampla una, alta, dar tot mai des am senzatia ca lucrurile se ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea copii din 9 dec 2010 01:41 de ExoticDream
Cam ce legatura are Caritasul asta cu lipsa de dorinta a sotului de a avea urmasi?!?
In alta ordine de idei, te rog sa te abtii de a posta astfel de reclame pe site-ul nostru, nu conta pe faptul ca printre noi nu exista persoane care au dat pe ...
Re: Un fel de cos pe penis din 9 dec 2010 01:39 de Bozgoru
vezi sa nu fie furuncul..
Re: Caut un film .. din 9 dec 2010 01:22 de Bozgoru
eu cred ca e love story..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 01:10 de Rolando
ceva schimbat la bugete si transferuri fata de 2007 si 2008?? ca acolo era varza sistemul.....daca incepeam cu o echipa de 2 stele,la finalul jocului,faceam echipa de 5 stele si buget de cel putin un miliard....era foarte usor jocul,se faceau banii ...
Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 9 dec 2010 00:23 de Leroy
Atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme :ok:
Trebuie doar sa fii atent sa nu dispara fara sa spuna, si sa nu petreaca mai mult timp decat e nevoie cu un "prieten" pe la telefon sau la intalnire cu el, in modul asta nu ar avea cum sa actioneze, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 00:14 de Rolando
explicati-mi si mie ca nu prea ma pricep....care e treaba cu suplimentele acestea??? spre exemplu....daca se apuca 2 de sala in aceeasi zi,urmeaza acelasi program,unu foloseste suplimente,al2-lea nu foloseste.....dupa 1 an,care este diferenta intre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate l din 8 dec 2010 23:26 de Leroy
Am citit si raspuns si la celalalt topic asa ca stiu in mare despre ce este vorba dar sunt curios daca la aceasta asa-zisa "dirigintie" chiar s-a intamplat sa fi avut contact sexual cu altcineva sau ti s-a parut ?
Nu de alta dar ca sa stim si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi din 8 dec 2010 23:24 de Leroy
Are dreptate in ultimul post, a fost profesor de fizica nu de sexologie...
Iar daca a intrebat-o personal il cam priveste zic eu...
Re: Re: Re: Re: Re: despre fimoza din 8 dec 2010 23:20 de Leroy
Bai, nu stiu, n-am avut fimoza pana acum si nici nu doresc sa am :lol:
Cauta si tu pe net costul unei consultatii si de acolo mai departe o sa fie decizia medicului daca iti mai face vreo interventie si afli si costul ei...
Pagina 508 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |