Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Sunt indragostit, dar ea ma priveste ca pe un amic din 11 nov 2010 15:01 de Katta92
Salutari, sper ca am nimerit bine aria :) . Am 18 ani si as vrea sa va cer niste sfaturi, problema arata in felul urmator:
Dupa o lunga perioada in care am stat tot singur, fiind total dezinteresat de o eventuala relatie, acum jumatate de an ma ...
Re: ajutor! din 11 nov 2010 13:54 de victoria_ok
Teoretic vorbind poti ramane insarcinata. Dar daca zici ca degetul cu lichid deja era uscat? Cat timp a trecut de la ejacularea lichidului pana la a-ti baga degetul in vagin? Aproximativ?
Re: ajutor! din 11 nov 2010 13:17 de Mindbender
Tehnic vorbind : esti constienta ca lichidul preejaculator are un continut mic de spermatozoizi, deci este posibil. Sansele sunt foarte mici dar exista. Incearca sa te relaxezi, mentruatia poate intarzia si datorita stresului. Data viitoare nu il ...
Pot sa raman insarcinata? din 11 nov 2010 13:11 de bubble18
E posibil sa raman insarcinata daca prietenul mi-a introdus in vagin un deget pe care avea lichid preejaculator?Mentionez ca acesta era deja uscat iar intamplarea a avut loc cu 5 zile inainte de cand ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia.Mi-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 11 nov 2010 10:47 de LadyD
Multumesc! oricum la 2 saptamani dupa inceperea vietii sexuale el a insistat si am mers la un control de rutina si a fost totul ok, amandoi suntem sanatosi si nu avem probleme. Si nu caut sa dau impresia unei relatii false, nu m-ar incalzi cu nimic ...
Parole.... parole.......... din 11 nov 2010 03:07 de ExoticDream
Nu am un raspuns la aceasta intrebare acum. Reflectiile mele din jurnal sunt... metafore, ganduri "crosetate", induse de un pasaj dintr-o carte, o secventa de film, un tablou, o replica intamplatoare, un crampei de realitate, o stare de spirit (o ...
Re: Re: Re: Despartire crunta din 11 nov 2010 02:44 de ExoticDream
Nici pisalogita, dar nici abandonata. Ca fata in situatia ei m-as gandi "Ia uite, a facut atata caz ce mare iubire simte pentru mine si, dupa ce ca este vinovat, cum s-a lovit de cateva obstacole, gata, a renuntat, s-o fi gandit ca-i mai simplu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 11 nov 2010 02:32 de ExoticDream
Parazitii sau La Familia, sau ambele, nu mai retin. Sincer..... mie arta mi se pare ca nu are prea mult de a face cu obscenitatea, chiar daca ea se chinuie sa prezinte realitatea in culori cat mai naturale; tocmai de-aia i se spune [i]arta[/i], ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 11 nov 2010 02:21 de ExoticDream
In cazul asta..... jos palaria! Reiterez doar ideea de a nu va grabi cu anticonceptionalele, esti inca mica pentru ele (bine ar fi sa te vada un medic), nu va fi chiar asa problematic daca veti mai folosi o vreme clasicul prezervativ.
Sper din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 10 nov 2010 22:52 de Rolando
urasc mirosul de tigare si mai ales unei fete nu ii sta bine cu acest miros :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre din 10 nov 2010 22:49 de DRE
Pai sunt atatia oameni care fumeaza...mai ales in ultima perioada sunt din ce in ce mai multi fumatori.Nu conteaza daca e fata sau baiat. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba din 10 nov 2010 22:40 de DRE
Asa credeam si eu inainte.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba din 10 nov 2010 22:31 de Rolando
nu am fumat niciodata,nu stiu cum e,dar eu cred ca daca as fuma m-as putea lasa oricand de tigari....nu cred ca as avea vreo problema sa renunt ...cel putin asa cred :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 nov 2010 22:27 de DRE
Nu am zis ca nu exista :D Insa ma indoiesc ca intr-adevar inteleg versurile sau ca intr-adevar le plac Parazitii. Pana la urma Parazitii nu au dusmani inchpuiti sau valoare maxima.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba din 10 nov 2010 22:25 de DRE
Iarba nu este un drog...
Tigarile sunt mult mai nocive decat iarba si totusi sunt legale.De ce? Pentru ca statul face o gramada de bani.Cum aia din guvern sunt batuti in cap, iarba este ilegala.Daca de maine nu vreau sa nu mai fumez iarba n-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 10 nov 2010 22:25 de Rolando
daca nu ai vazut tu,nu inseamna ca nu exista
eu cred ca a fost gandita sa prinda bine la public...
aici asa e....la puya e evident ca a devenit comerical
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa din 10 nov 2010 21:58 de DRE
Nu prea am vazut "ascultatori inraiti de manele" care sa asculte parazitii.Adica plm sunt doua stiluri total diferite.Nu exista grad de comparatie intre Parazitii si Salam.
Nu sunt comerciali...daca "Arde" a prins bine la public, nu inseamna ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 10 nov 2010 21:38 de victoria_ok
Imi pare bine ca exista astfel de relatii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 10 nov 2010 21:25 de LadyD
Buna, e ok nu esti indiscreta, imi face placere sa iti raspund.Prietenul meu are 17 ani, suntem impreuna de 2 ani si am facut-o pentru ca am simtit nevoia sufleteste(mi-am inceput viata sexuala dupa un an si jumatate de relatie), el niciodata nu mi-a ...
Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 10 nov 2010 20:35 de iahuu20
Adica tu preferi pe cineva care sa te bata ori de cate ori se imbata?
In ce belele ar putea intra o fata decenta?
Pagina 556 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |