Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: La cati ani v-ati inceput viata sexuala? din 9 nov 2010 23:36 de dorinda
19 si cateva luni....
Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 9 nov 2010 23:34 de dorinda
Problema este urmatoarea: cu timiditatea mori de gat si putine fete se simt atrase de un astfel de baiat. Relatiile raman doar la stadiul de prietenie. Ai 20 de ani, mi se pare penibil sa mai fii timid la varsta asta. Daca aveai 14-15, mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar din 9 nov 2010 23:19 de dorinda
Ai grija,lupu-si schimba parul,dar naravul ba.
Re: Cum pot scapa de gelozie? din 9 nov 2010 23:18 de dorinda
Cauta-ti un iubit virgin, sau si mai bine, un minor. Asa cu siguranta nu te vei mai gandi la toate porcariile. Chiar daca le-au facut sex oral fostelor iubite si le-au sarutat, gandeste-te ca pana sa ajunga la tine s-au spalat pe dinti de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La din 9 nov 2010 23:11 de Rolando
daca eram pervers imi placeau cele cu experienta :D
Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti sex,i din 9 nov 2010 22:35 de valybby
Nu conteaza cat de riscant e...deoarece de exemplu pentru mine cu cat e mai riscant cu atat senzatiile sunt mai tari :love::-`:devil: Asa si revenind la intrebare...mie imi place sa fac sex oriunde daca sunt cu o persoana care ma atrage foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire din 9 nov 2010 20:52 de oralx
Chestia asta m-a invatat cum sa fac o fata fericita :( stiu ca viitoarea fata o sa o fac fericita :( o sa ii ofer tot si o sa fac exact ce am invatat din experienta asta si sunt foarte sigur ca nu o sa mai fac vreodata o fata sa sufere din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 9 nov 2010 20:13 de DRE
Daca aveai capul pe umeri asa cum pretinzi nu o faceai fara prezervativ.Nicidecum sa mai si ejaculeze in tine.Mult succes!
Re: Cum pot scapa de gelozie? din 9 nov 2010 19:52 de Alexutssa
Tu numai topicuri cu subiecte ciudate deschizi :) Faptul ca tu te gandesti daca el i-a facut sex oral fostei prietene .. intr-adevar,e problema psihica ( nu vreau sa te jignesc,nu asta e scopul ) . Iar McLove ti-a dat un sfat , nu te-a jignit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani din 9 nov 2010 19:37 de LadyD
Imi pare rau ca asta crezi. In primul rand cum iti permiti sa tragi asemenea concluzii? nu ne cunoastem. Da, mi-am inceput viata sexuala dar am facut-o cu capul pe umeri, cu un baiat jos palaria care merita, ma respecta si tine enorm la mine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2010 19:35 de Rolando
si Rapid-Steaua 0-0
pana sa devina Cristiano Ronaldo cunoscut(2003-2004),care era fotbalistul tau preferat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 9 nov 2010 19:29 de Rolando
in trecut ascultam si eu melodii de la parzazitii(am toata discografia lor) si vreau sa zic da dupa 2005 in viziunea mea au decazut,adica nu au mai scos nimic care sa se ridice la calitatea melodiilor dintre anii 1999-2005 ...spre exemplu melida ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a peni din 9 nov 2010 19:09 de Rolando
ba, dar multe mai sti tu pt varsta ta (14 ani din spusele tale) ....
Re: Varsta din 9 nov 2010 18:49 de ella0790
nu conteza varsta daca va iubiti
Re: Ati avorta? din 9 nov 2010 18:48 de ella0790
nu as avorta
Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 9 nov 2010 18:42 de ella0790
daca nu vrea ce poti sa-i faci?
Re: Menaje a trois din 9 nov 2010 18:39 de ella0790
nici nu vreau sa aud de asa ceva
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2010 17:18 de ursaru
Real-Atletico 2-0.N-a marcat Cristiano,dar nu`i nici un fel de problema,avem jucatori capabili sa marcheze oricand.:D
Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 9 nov 2010 17:15 de McLove
Mersi de PM... o sa-mi schimb postul, nu ai nevoie de psiholog, ai nevoie de psihiatru. E ceva mult mai grav.
Pune-ti mintea neteda la contributie... citeste-ti postul, tu ce zici, asa face o persoana normala?
PS: daca mi-ai citit toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: La cati ani v-ati inceput viat din 9 nov 2010 16:57 de DRE
Atunci e cel mai cool :)) Vrei sa ajunga fetele la 16-17 ani fara sa stie meserie?:((:,
Pagina 558 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
103 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |