Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: La cati ani v-ati inceput viata se

din 9 nov 2010 16:53 de compot

Daca stai sa te gandesti mai bine, poate pentru tine, doar suna frumos 666, dar sa te dezvirginezi pe undeva la 12-13 ani, nu cred c-ar mai fi cool, nu?

Re: Re: Sex in 3

din 9 nov 2010 16:06 de antheos

dar ce,l-a facut maica-sa numai pt ea?:D:D:D

Re: Re: Re: probleme la dezvirginare

din 9 nov 2010 15:23 de anonima29

nu te lua dupa vorbele tuturor.. si eu am 1,57 si am avut un himen puternic si nici ,,larga" nu sunt cum zic altii despre fetele care sunt mici de statura .. aici nu depinde de inaltimea fiecarui,depinde de organismul sau.oricum,bafta!%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 nov 2010 15:14 de DRE

Atacata? :)) Daca eram atacata nu vorbeam nicidecum de melodie ci incercam sa-ti demontrez ca nu-i asa.Nici nu postam melodii cu acelasi mesaj. :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 nov 2010 15:08 de DRE

McLove nu vad pe cine as vrea sa impresionez.Nu ma cunoasteti, nu va cunosc.Nu impresioneaza nimeni prin stilul de muzica pe care il asculta.El a zis ca asculta manele, eu rap, nu am zis niciodata ca sunt "rapperitza" + ca nu ascult doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu

din 9 nov 2010 15:08 de deyu

,,egeaba o ai mare daca iti dai drumu dupa 2 minute de bagat in pz d,, aici depinde de antrenamentul zilnic:D daca tu faci sex 1 la 2,3 luni e si normal ca prima ejaculare sa fie rapida dar daca faci sex de 4 sau mai multe ori pe sap desi nu este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 nov 2010 15:02 de McLove

Nu stiu daca melodia asta i se potriveste... nu vad cum ar putea sa profite pe un forum. Ea, prin vorbele astea (cocalar, sau mai stiu eu cum) doreste sa impresioneze, sa fie apreciata pentru stilul ei de "rapperitZa" cu tz.

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 9 nov 2010 14:50 de deyu

sall in primul rand dimensiunea conteaza foarte mult:p pentru ca o femeie sa se simta bine in timpul unei relatii sexuale penisul tau trebue sa masoare minim 16cm iar maximul este de 22cm,daca este mai mica de 16cm aici depinde cat de viril esti dar ...

Cum pot scapa de gelozie?

din 9 nov 2010 13:18 de Loredanna

De fiecare data cand am avut prieten... nu m-am simtit niciodata fericita langa el. De exemplu la ultimul prieten care l-am avut la fel nu ma simteam niciodata bine langa el din cauza ca ma gandeam tot timpul la ce a fost intre el si fosta lui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 nov 2010 12:32 de Rolando

aici nu sunt de acord cu tine,cred ca tu nu ai vazut ce fete avem aici pe site,gen DRE,ella0790,kitty_cat,victoria_ok(e cam micuta dar este draguta).....si restul fetelor,(cu care nu m vazut poza)cu siguranta sunt destul de prezentabile :love: ...

Re: Re: C parere aveti despre profetiile idioatei

din 9 nov 2010 12:12 de simosimina

daca nu ai nici o parere nu trebuia sa scrii :) ok?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire cru

din 9 nov 2010 11:46 de dorinda

Te va cauta ea...daca vei incerca tu, nu vei face altceva decat sa o stresezi. Din cand in cand un "salut" pe mess va fi binevenit. Iar de reluat relatia...vei trai si vei vedea. Ca sa uiti de suferinta, cel mai bine este sa fii in permanenta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 nov 2010 11:18 de DRE

Hai zi-mi parerea ta :)) Sau poate ma incadrez...nu ai de unde sa stii :D

Re: Re: Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 9 nov 2010 00:25 de Rolando

asa ti-au zis partenerii cand le ziceai de patratele? :lol: dar tu de cat vrei?

Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 nov 2010 00:22 de Rolando

tu ce fel de fata esti?.....raspunde tu si daca vrei iti zic si parerea mea despre tn:ok: indiciu: aici sigur nu te incadrezi O:)

Re: Menaje a trois

din 9 nov 2010 00:22 de ubyalex

No way....asta nu e iubire...nu as suporta sa-l vad cu alta..... Dar intr-un caz as accepta....iar cand ar veni momentul mult asteptat....as bate-o pe aia sa nu-i mai trebuiasca in veci :)))

Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu vrea sex oral!

din 8 nov 2010 23:44 de marina2010

bine ca esti tu desteapta!!! tu de 69 ai auzit?aici care de care isi bate joc?ca eu nu pot sa-mi dau seama, ca sunt"stricata la cap"!;)(daca tot esti asa desteapta ...nu poti sa acorzi si subiectul cu predicatul, un mic sfat de la o "proasta"!ca ...

Re: Re: Menaje a trois

din 8 nov 2010 23:16 de marina2010

desi este atat de blamata chestia asta, eu recunosc ca am fost implicata(cu un fost iubit si actuala lui prietena) pot sa spun ca a fost cea mai tare experienta de pana acum.iar in privinta lor...daca inainte erau la un pas de a se desparti, acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 23:09 de oralx

Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu un sfat , tuturor celor care m-au indrumat catre mai bine ........ In seara asta m-a sunat dupa ce a primit florile si dupa ce i-am dat un video facut de mine ..... I-am explicat totul dc nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor unde preferati sa face

din 8 nov 2010 22:31 de marina2010

in tren, pe balcon(daca are vedere la strada..si mai bine), pe sifonier, pe capota, la birou, in scara.....offf si lista continua dar sunt certata cu prietenul, asa ca nu vreau sa ma mai gandesc!!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 559 din 3731
«   1 ... 556   557   558   559   560   561   562 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare