Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Zodiile si sofatul din 7 nov 2010 10:08 de Psyche
am primit prin mail un link ce ma conducea spre urmatorul articol. am mai vazut chestii asemanatoare pe forum,dar nu asta.deci daca sunt in reluare imi cer scuze :rolleyes:
Berbecul la volan
Gradul riscului de a face accident:
Conducatorii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 nov 2010 08:24 de no18name
eu stiu ca, ca sa ramai insarcinata e nevoie de penetrare si de ejaculare. de asemenea mai stiu ca in daca iti bagi degetul nu inseamna ca nu mai esti virgina. eu nu am avut un contact sexual. deci inca sunt virgina. am sa fac un test de sarcina ...
Daca tu ai disparea...... din 7 nov 2010 03:35 de ExoticDream
[i]"Dacă tu ai dispărea
Într-o noapte oarecare
Dulcea mea, amara mea
Aş pleca nebun pe mare.
Cu un sac întreg de lut
Şi-o spinare de nuiele
Să te fac de la-nceput
Cu puterea mîinii mele.
Lucru lung şi monoton
Să te înviez, ...
Re: Re: Re: Infectie sau sarcina? din 7 nov 2010 03:20 de ExoticDream
De unde stii? Ati locuit impreuna? Cu toate ca nici atunci nu se stie..... doar nu esti cu el non stop!
P.S. Ce i-ai citit pe fata cand i-ai spus ce problema ai? Nu a tresarit deloc deloc? Ce vei face daca analizele vor confirma ca infectia e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practica ok? din 7 nov 2010 03:16 de ExoticDream
Nu vad de ce ar trebui sa aiba inclinatii gay ca sa vrea sa incerce o chestie noua, care s-ar putea sa-i si placa chiar mai mult decat fetelor sexul anal! Daca stai sa te gandesti, ambele practici sunt cumva "impotriva firii", nu?
:D:D:D
Re: Curatarea penisului de sperma din 6 nov 2010 20:07 de AaLlEeXx
Zewwwaaaa!
Re: Frizura din 6 nov 2010 19:59 de AaLlEeXx
Mie imi pare ca esti umpic cam cocalar! Scuze, este parerea mea! :)) Si, daca vrei pareri, du-te la un hairstylist, nu veni pe sexpert! ! ! B)B)
La cati ani v-ati inceput viata sexuala? din 6 nov 2010 19:57 de AaLlEeXx
Scuze daca sunt prea indiscret, dar, la cati ani v-ati inceput viata sexuala? Sunt curios, nu vreau sa ma iau dupa nimeni, pur si simplu curiozitate! Astept raspunsuri si de la baieti si de la fete!
Re: Re: Re: Ce e in mintea ei ? din 6 nov 2010 19:54 de Sees
Vad ca pana la urma sa despartit de respectivul .
Cum as putea sa ii spun ca o plac ?
Adica vreau sa stiu exact cuvintele ca am o astfel de ocazie peste 3 zile cand iesim mai multi colegi in oras .
Re: Partenera virgina sau..........nu? din 6 nov 2010 18:28 de simosimina
nu cred ca mai sunt baieti carora nu le-ar conveni faptul ca ea nu mai este virgina...poate in cazul in care o ia de la 14-15 ani...
La cat de destrabalata este lumea in ziua de astazi...nu ma mai mira nimic:)))
Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practica ok? din 6 nov 2010 18:25 de simosimina
sincer nu stiu care ar fi parerea lui daca ii vei spune asta, insa daca are inclinatii homosexuale nu ii va pica rau :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practi din 6 nov 2010 12:40 de Rolando
cine a zis ca trebuie sa le zici ca e pt vibrator?? le zici ca iti cumperi niste carti....si daca vor vrea sa vada cartile,imprumuti cateva de la o prietena,apoi i le returnezi O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 nov 2010 22:45 de DRE
Teoretic nu am niciun ban.Nicidecum multi.:,:ok:
Re: Re: Barbatii violenti din 5 nov 2010 22:43 de olandezu
chiar daca, tot nu cred ca merita ;)
@anonim
chiar daca sunt baiat te sustin
prin violenta nu se rezolva nimic.. am cunoscut si fete vagaboante, curve, zdrente, etc si tot nu am recurs la violenta, daca am vazut ca nu se mai poate pa fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 nov 2010 22:28 de McLove
Cum zici tu... doar ca imi era dor de tine.
Si, ai mai crescut?
Re: Re: Nemultumit de lungimea penisului din 5 nov 2010 22:05 de NamNume
Frate daca ai da si tu cautare pe google , cam asa => metode naturale de marirea penisului ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 nov 2010 21:06 de compot
Daca ai asa multi, imi dai si mie un buzunar?:D
Re: Re: Re: nu simt nimik cand fac sex cu iubita din 5 nov 2010 21:04 de dorinda
Dar asta nu inseamna ca si stii sa o folosesti. Degeaba ai scula, daca n-ai minte sa o utilizezi. Iar tu n-ai minte.
Re: Re: Re: Re: Re: petting-risc de sarcina? din 5 nov 2010 20:12 de victoria_ok
Cine esti tu aici, de te dai asa de desteapta? Sa speram ca peste o luna nu va veni cu noutatea "am ramas totusi insarcinata". Ce drept ai tu sa ma judeci cine sunt eu. Cu atat mai mult ca stiu cazuri in care in urma petting-ului au ramas fete ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 nov 2010 19:33 de Rolando
inseamna ca esti "bazata" financiar din ce zici pe aici ..... nu are rost sa mai dezbatem chesti asta B)
Pagina 563 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |