Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului penisului

din 30 oct 2010 19:18 de madalin17

Hirsutis papillaris genitalis. Sunt formatiuni cupuliforme (ca gamaliile de ac) prezente la un numar mare de barbati si nu prezinta semnificatie patologica (nu reprezinta o boala). De aceea nici nu necesita tratament. Daca totusi devin ...

Re: Re: Re: Re: Ce e in mintea ei ?

din 30 oct 2010 19:10 de ThT

Nimic...eu zic ca e cel mai bine asa. Erai mai fericit daca stateai cu ea pana il uita iar dupa se ducea la altu?..sau..erai mai fericit daca te lasa oricum in momentul cand ii propunea fostul sa se impace? eu zic ca nu are rost sa te agiti pentru o ...

Re: Re: Re: Here....

din 30 oct 2010 17:39 de baby

Eu abia ce am facut 3 anisori de sexpert :~* Nu stiu daca intru la categ. veterani dar pot sa zic ca am cerut lamuriri si pe forum dar si prin mesaje sau pe messenger unor useri vechi de aici. Nu-mi place sa dau detalii despre mine ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 30 oct 2010 17:31 de baby

Cica trecutul e trecut si trebuie sa ramana in urma. Ei bine:` pe mine nu ma lasa. Tot apare....si imi strica apele. Mai nou o persoana dupa care acum ceva timp eram topita a reaparut in viata mea. N-a fost sa fie la vremea aia. Atunci am zis ...

Re: Re: mesaje nedorite

din 30 oct 2010 17:19 de Psyche

nu,nu. pe site!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ?

din 30 oct 2010 17:18 de Psyche

si e un mare prost daca aia ii zice ca ii intra pana in stomac el sa mai aiba impresia ca e himenul. frate,daca era himenul,i-l rupeai,caci sa nu ai impresia ca e ca o musama de plastic! cervixul e foarte sensibil,de acolo durerea si senzatia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 oct 2010 17:18 de axmu

ma tot gandesc sa nu fie prea repede ca sa ii spun ce gandesc de fapt. da, vreau o relatie dar daca stau bine sa ma gandesc a trecut o luna si ceva, de vazut fata in fata nu ne-am vazut asa des, dar de vorbit am vorbit...oricum cu prima ocazie in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ?

din 30 oct 2010 17:15 de Psyche

pe mine ma enerveaza genul ala de useri care,desi iti expui parerea(personala-tot ce-mi iese din minte e personal,al meu-se poate ignora) te contrazic si fac pe desteptii cu tine. domne,nu ma baga in seama. treci peste postul meu,da` nu iti da ...

din 30 oct 2010 16:02 de ThT

iar daca ea va renunta zicand ca"asta e un mototol care nu are curaj sa treaca la fapte"?pana la urma ce ai de pierdut?daca astepti un an pana sa faci pasul si iti iei un NU in fata vei fii mai dezamagit ca acum.

din 30 oct 2010 15:46 de axmu

am inteles, pe undeva ai dreptate. dar daca ea ma tine "in perioada de proba" ??? adica ea ma pune la incercari pentru a vedea de ce sunt in stare. ma intelegi ? si ce zici sa fac pentru a nu intra in zona de amicitie ? sa o intreb in fata daca ...

Re: Re: Ce e in mintea ei ?

din 30 oct 2010 13:24 de ThT

Inclin sa cred ca avea nevoie de cineva cu care chipurile"sa incerce sa-l uite"..sau mai bine zis,sa aiba pe umarul cui plange.Nu e nici o pierdere zic eu..

Re: Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 30 oct 2010 13:21 de ThT

Daca stam sa analizam toti artistii si toate genurile sa vedem cum sunt facute..asta ar insemna sa nu mai ascultam nimic.:lol: http://www.youtube.com/watch?v=ZM7Oo8UeTOk Uite,sa vezi ca si muzica ta are ciudateniile ei.:flowers: Nu ...

Re: Ce e in mintea ei ?

din 30 oct 2010 13:18 de Heinhill

Ai fost fraier ca nu te-ai bagat la ea in perioada cand ea iti dadea de inteles ca ii place de tine... A vazut ca tu esti mai timid cred si s-a cam saturat. Ce vrei? sa vina la tine si sa te intrebe daca vrei sa fi cu ea? good luck %%-

din 30 oct 2010 13:10 de ThT

Parerea mea e ca daca astepti prea mult si o iei tot pe ocolite cand o vei intreba in sfarsit va veni un raspuns gen"tin la tine ca un amic..".Incearca sa nu intri prea mult in zona de amicitie ca de iesit nu cred ca mai iesi.E important sa stie ...

Re: mesaje nedorite

din 30 oct 2010 12:36 de simosimina

daca ai telefon cu simbian poti sa blochezi numarul respectiv. Daca ai alt gen de telefon suni la operator si ceri blocarea numarului respectiv!

Re: Re: Re: Nu ma excit..

din 30 oct 2010 12:23 de Psyche

multora li se scoala doar la ideea de pussy :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ?

din 30 oct 2010 11:25 de simosimina

frate...ii explici unde e himenul si apoi iar te intreaba daca e acolo??? Asa merita; sa puna dracu` mana sa invete...ma mir ca nu confunda inima cu ficatul!!!!!!!!!1 Prostii trebuiesc tratati ca atare:`nu ma opresc aici:`

Re: Re: Nu ma excit..

din 30 oct 2010 11:22 de simosimina

...cam aiurea ce spui tu, deoarece el spune ca ii sta "bat"...problema lui este de natura psihologica, in nici un caz ca nu ii place pasarica ei...daca nu ii placea nu i se mai scula naiba! Eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la faptul ca ...

din 30 oct 2010 09:15 de axmu

@ThT: cu faza cu banii, pai ultima data ea tot isi pregatea geanta, se "agita prin jurul ei" si cand am pus eu mana pe banii mei parca s-a mai linistit. repet nu a zis nimic de bani, nu a comentat nimic, nici multumesc nu a zis (poate pt ea i se pare ...

Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 30 oct 2010 08:29 de ella82

"El te iubeste, dar nu te respecta deoarece tu il respecti si nu-l iubesti. De aceea zic ca daca tu l-ai fi iubit, altfel ar fi stat lucrurile." El ma iubeste?ciudat...pentru ca nu mi-a spus-o niciodata,nu mi-a aratat-o niciodata...dar nu pot sa il ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 574 din 3731
«   1 ... 571   572   573   574   575   576   577 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare