Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: E pierdere de timp, spuneti si voi!

din 31 oct 2010 00:22 de DRE

O fi ea prima pe clasa...dar e cam prostuta cand e vorba de baietei..asa ca tine.Peste cativa ani iti vei da seama cat de penibil este mesajul asta de acum.Stiu ca tu te consideri smecher...insa in realitate esti un fraierica pe langa altii.Lasa ...

Re: Cum sa procedez...

din 31 oct 2010 00:16 de DRE

Sunt curioasa cata experineta poti avea la 13 ani :)) Din cauza experientei pe care o ai nu stii cum sa te bagi in seama cu ea?

Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 31 oct 2010 00:14 de DRE

Daca asculti doar rock este problema ta.Cine stie, poate pentru ca te axezi doar pe rock si niciun alt stil de muzica, ai devenit si un rocker dala obsedat care urla ca disperatu' pe melodiile alora de la Metallica.Implicit ai si plete ...

Re: Cum sa procedez...

din 30 oct 2010 23:11 de suchi

FII BARBAT!!! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e in mintea ei ?

din 30 oct 2010 22:03 de Sees

Parca incep sa realizez si eu :` Acum alta intrebare . Cum sa trec peste chestia asta mai repede ? Am mai avut o situatie asemanatoare acum un an si nu vreau sa repet experienta.

Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului m

din 30 oct 2010 21:32 de Rolando

trece la "treaba"...ce ar putea sa faca? :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E

din 30 oct 2010 20:52 de LimbaDeBanana

Eu nu m-am legat de felul tau de a te exprima daca iti amintesti am spus "ca doar nu esti oltean, nu-i asa?", asta nu inseamna ca ti-am criticat exprimarea, asta inseamna ca mi-ai dar un "simbol" intr-o exprimare mai olteneasca.am si pus ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e in mintea ei ?

din 30 oct 2010 20:50 de ThT

Pai atunci ce fel de fata e daca inainte se purta intr-un fel iar acum ca s-a impacat s-a schimbat complet?..asta e parerea mea,ca e mai bine asa.Cu timpul vei realiza asta,crede-ma.

Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA

din 30 oct 2010 20:48 de Psyche

ce conteaza domne pentru viata ta sociala ce asculti? nu te baga in gasti de metalisti/punkeri etc. si nu asculta rock doar ca sa fi cool. asculta ce iti place. muzica e un soi de relaxare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E

din 30 oct 2010 20:46 de LimbaDeBanana

am criticat tocmai ce nu trebuia "pentru tine":flowers: pentru ca tu nu intelegi ca toti trebuie sa ne exprimam cum vrem pe net?Poti si primar si daca stai la pc poti sa te dai drept incult^^Ceea ce vrei sa spui tu, "Aruncate pe geam", din ce limba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E pier

din 30 oct 2010 20:43 de ThT

:lol: Pai ai criticat tocmai ceea ce nu trebuia pentru ca ai in posturile tale nenumarate greseli de exprimare si de gramatica.:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce e in mintea ei ?

din 30 oct 2010 20:42 de Sees

Mie nu mi se pare genul asta de fata. Mi se pare a fi mult mai cuminte. Parca as fi fost fericit sa fiu cu ea si o saptamna .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E pierdere

din 30 oct 2010 20:40 de LimbaDeBanana

cum ti-am mai spus, e problema ta daca crezi ca ma cred superior sau smecher etc...si problema ta daca iti place sa critici pe oricine^^deci nu iti place cand esti criticat si tu?imi pare rau, ma scuzi ca te'am criticat "Maria-Ta"...Si oricum te'am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E pierdere de

din 30 oct 2010 20:29 de ThT

Din moment ce te crezi atat de superior si plin de tine,ce raspuns vrei sa-ti dau? --- Comenteaza-mi felul de a scrie cand vei fii in stare sa scrii corect.:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E pierdere de timp

din 30 oct 2010 20:27 de LimbaDeBanana

credeam ca daca ma duc pe saitul asta o sa ma ajutati cat de cat cu "problemele mele de rahat", dar este lumea netului asta, nu trebuie sa imi fac griji^^

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E pierdere de

din 30 oct 2010 20:26 de ThT

Eu nu glumisem,chiar vorbisem serios cu aruncatul.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E pierdere de timp

din 30 oct 2010 20:22 de LimbaDeBanana

nu sunt amuzant, m-am amuzat pe ce ai zi tu^^ e o mare diferenta prietene intre a te amuza si a amuza si daca ai chef de ceva injurii te poti duce pe alte saituri^^ca doar sti o gramada:ok:

Re: Re: Re: E pierdere de timp, spuneti si voi!

din 30 oct 2010 20:11 de ThT

Nu te sfatuiesc,chiar te rog sa faci asta:lol:

Re: Re: E pierdere de timp, spuneti si voi!

din 30 oct 2010 20:09 de LimbaDeBanana

Dragul meu prieten, fiecare gandim altfel si suntem ciudati in felul nostru, fiecare avem personalitati diferite si este problema ta daca tu ma crezi "smecher".Dar dc iti pierzi din timp sfatuindu-ma sa ma arunc de la balcon,'smechere'.

E pierdere de timp, spuneti si voi!

din 30 oct 2010 19:42 de LimbaDeBanana

salut, sunt in clasa a 8-a si din clasa a 5-a ma tot place o fata, s-a dat la mine in a 6-a dar am refuzat-o jignitor desi 'nu prea aveam minte multa atuncia', in a 7-a a avut 2 relatii cu 2 baieti si chiar si cand era cu ei pe mine ma ignora, nici ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 573 din 3731
«   1 ... 570   571   572   573   574   575   576 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare