Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Umflatura inestetica pe penis....

din 29 oct 2010 09:42 de antheos

poate e un noroc,unii isi baga bile de rulment,asa am auzit...

Re: Re: nu pot sa uit!

din 29 oct 2010 09:38 de ella0790

:ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu

din 29 oct 2010 07:37 de Psyche

e a nu stiu cata oara cand vorbesti fara tine :ok: nu-ti tre 18 ani sa te prezinti la nici un doctor.

Re: Umflatura inestetica pe penis....

din 29 oct 2010 02:22 de Bozgoru

poti chirurgical usor.. dar n-are rost bataia de cap.. stai linistit ca fetele nu prea au scarbe de genul asta... maj baietilor au pct de grasime.. din pct meu de vedere inestetice.. si ti-o sug si le doare undeva de pct de grasime.. si alte ...

Re: Re: Re: O mica problema

din 29 oct 2010 02:16 de ExoticDream

Daca nu ai curaj sa o abordezi direct la scoala sau pe Messenger...... fa rost de adresa ei de mail, fa-ti si tu una care sa nu fie cunoscuta de colegi si incepe prin a-i scrie mailuri dragute, usor romantice, in care sa te recomanzi ca un baiat ...

Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma indragostesc

din 29 oct 2010 01:58 de ExoticDream

Ai dreptate, insa mai este o vorba.... [i]it takes two to tango[/i].... Poti sa te dai peste cap, sa dansezi pe sarma, sa te arunci in gol, sentimentul mort de la groapa nu-l mai intorci (si chiar daca ai reusi, nu ar fi decat "o supa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 29 oct 2010 01:48 de ExoticDream

Nu trebuie sa te simti vinovata din cauza asta. Daca ii sta in caracter sa insele, ar fi facut acest lucru si la o aruncatura de bat de caminul conjugal. Distanta reprezinta o scuza la indemana pentru cel infidel, dar care nu tine la o analiza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 oct 2010 01:23 de ExoticDream

Nu cred sa fie vreuna facuta pentru asa ceva. Nici mie nu mi se pare ca sexul inceput timpuriu este o idee grozava, chiar daca din punct de vedere fizic esti dezvoltat, cu documentarea te afli la zi si ai o relatie cat de cat stabila. Orice s-ar ...

AVERTISMENT!

din 29 oct 2010 01:02 de ExoticDream

Tu chiar nu intelegi ca [b]regulamentul forumului nostru nu permite postarea IDurilor aici[/b]?!? Este a doua oara cand iti atrag atentia sa incetezi cu acest obicei practicat probabil pe mIRC, Messenger etc. Daca se mai intampla inca o data, ...

din 29 oct 2010 01:00 de compot

Nu cred ca Becali a distrus pe Unirea, ci... lipsa banilor. Ar fi putut Bucsaru sa faca ceva sa intretina echipa. I-a adus 15 milioane anul trecut. Sigur se batea pentru titul si anul acesta Unirea.

din 29 oct 2010 00:52 de Rolando

si uite asa becali a reusit sa strice si o echipa precum unirea urziceni care nu ne facea de ras in europa,batea pe glasgow rangers,echipa care acum face egal cu manchester si valenica,pe langa echipa stricata,a distrus si cativa fotbalisti,eu cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 29 oct 2010 00:18 de compot

Tot nu te inteleg. Ce astepti tu de la o persoana, care printre altele e si sotul tau, pe care n-o iubesti?

Re: Re: Nu ma excit..

din 28 oct 2010 23:56 de Psyche

daaaaa:love: sigur! esti implinit sexual in momentul in care esti constient de faptul ca abia respirati amandoi aidoma sa va tineti orgasmul si explodati deodata. nu cand ti-o trage neobosit,tu esti in culmea fericirii si el se uita pe ...

Re: uhm... jenant...

din 28 oct 2010 23:24 de suchi

nush,difera de partenera,poti incerca o interventie chirurgicala cu laserul,ar trebui sa te interesezi mai mult,pe la clinici

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu

din 28 oct 2010 23:07 de sorinuxa

Mami stie ca nu mai sunt virgina ;) asa ca nu ma preocupa problema asta:flowers:

din 28 oct 2010 22:58 de oanaaa

Umflatura inestetica pe penis....

din 28 oct 2010 22:58 de AnonimousBoy

Salutare tuturor... Am si eu o problema, am fost operat de hipospadias acum mult timp, in jur de 2-3 ani... Problema este ca pe capul penisului mi-a ramas o umflatura mica , cam 3-4mm diametru si aproape 2mm inaltime... Intrebare este, ce pot face ...

Re: Re: O mica problema

din 28 oct 2010 21:51 de Claudiu92

la asta ma gandeam si eu :P dar ma gandeam ca mai exista cineva cu niste idei mai bune :rolleyes:

Re: Nu ma excit..

din 28 oct 2010 21:41 de dorinda

Lasa, nu te mai strofoca atat. Gandeste-te ca o faci fericita daca te tine atat....

Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 28 oct 2010 21:41 de bogdan1990

si eu am trecut prin asta stiu cum e..mie mi-au trecut in felu urmator : crema dimineata: effaclar m (gama roche posay) crema seara:brevoxyl pe toata fata un strat subtire..si cand iti apare cate unu pui pe el mai mult si il usuca..poti pune ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 576 din 3731
«   1 ... 573   574   575   576   577   578   579 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare