Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Cum sa procedez... din 30 oct 2010 08:29 de scot
Salut ! de cateva luni o fata super draguta, totusi foarte timida a inceput sa ma bage in seama, sa-mi vorbeasca despre semne de iubire si se uita parca mai frumos la mine. astazi este un eneniment mare la scoala la care mergem ambi. As vrea sa o ...
Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA din 30 oct 2010 05:23 de dorinda
Chiar daca unii considera ca Elvis Presley sau Queen sunt demodati, sa stii ca nu-i deloc asa. Altfel ce ar mai cauta in atatea si atatea reclame si remixuri? De ABBA nici nu mai vorbesc, e un intreg film cu melodiile lor. Ce este de calitate ...
Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA din 30 oct 2010 02:43 de Bozgoru
le doare in cur pe fete ce muzica asculti..
Re: MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA din 30 oct 2010 01:00 de suchi
muzica pop,muzica rock,si cand ajunge acasa ...Dam TARAFUL la MAXIM de zici ca is aia de la Vodafone,nu conteaza ce muzica asculti,conteaza ce fel de om esti :) eu ascult ori ce gen de muzica,incepenad de la manele ,dance ...
MUZICA INVECHITA SI DISTRUSA din 30 oct 2010 00:53 de MEEEEn
as vrea sa va spun ca eu observ ca toate adolescentele de varsta mea(14) asculta(90% sigur) de pe suprafata Terrei muzica POP, eu ascult muzica ROCK si doar muzica ROCK, si in plus ascult muzici gen, Zed Zeppelin, Jim Morrison, Elvis Presley, Queen, ...
Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 29 oct 2010 21:32 de compot
Draga doamna Ella82, intr-o casnicie, partenerii trebuie sa isi arate reciproc, iubire si respect. Fara acestea 2, casnicia nu va dura sau e una de cac.at, gen a ta.
El te iubeste, dar nu te respecta deoarece tu il respecti si nu-l iubesti. ...
Prietena ... din 29 oct 2010 20:51 de speak13
hei ... sal .. buna la toti .. primul meu post O:)
am ceva mai mult sa va povestesc ... e cam o mica biografie a mea :D
deci am inceput sa caut prietena ... in acest moment imi plac vreo 2 fete din scoala dar sunt cam descurajat ... pt ca ...
Re: Re: Re: Re: Umflatura inestetica pe penis.... din 29 oct 2010 20:09 de AnonimousBoy
Sincer nu.... Dar nu cred ca poate fi la fel de inestetic ca asta...
Oricum daca voi ziceti ca sunt urate, va cred pe cuvant ^^, eu inca mai am multe de invatat in viata asta...
Ai dreptate, in mijlocul actului sexual doar n-o sa se opreasca ...
Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici din 29 oct 2010 19:18 de baby
Nu stie dar nici nu cred ca l-ar interesa. :lol:
Mai bine i-as zice ce am mancat astazi decat ca am cont aici
Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 29 oct 2010 17:33 de ella82
Chiar daca nu il iubesc il respect...il respect ca persoana..si atat timp cat nu l-am inselat il respect si ca sot...de cand e iubirea sinonimul respctului?sunt lucruri total diferite...In ceea ce priveste inspaimantarea lui...te asigur eu ca asa e ...
Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 29 oct 2010 17:27 de ella82
Am intrat pe acest site nu din lipsa de ocupatie,ci ptr a afla parerile altora referitoare la cum imi va afecta copilul un eventual divort si daca ar trebui sa continui aceasta casatorie...vroiam o parere....daca nu-ti convine...nu comenta...alegerea ...
Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 29 oct 2010 17:08 de compot
N-ai citit tot, ea nu l-a iubit niciodata. Tu ce-ai face daca te-ai casatori cu o femeie care nu te iubeste? N-ai si tu dreptul la fericire? De ce s-a mai casatorit cu tine stiind ca nu te iubeste? De ce si-a/ti-a privat dreptul la fericire ...
Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 29 oct 2010 16:11 de suchi
Compot,nu cred ca un copil de 7 ani stie ce vrea la varsta aia,iar dupa ce persoana te inseala tu cum sal mai respecti sau sal iubesti? Si poate fi inspaimantat,ptr ca daca el e omul perfect in vazul lumii,acest divort ii va duce mult pe minus in ...
Re: Re: Umflatura inestetica pe penis.... din 29 oct 2010 14:08 de AnonimousBoy
Nu mi se pare tocmai un noroc acest lucru, parerea mea... Deoarece acea mica umflatura, chiar daca are numai cativa mm dimensiuni arata foarte inestetic din punctul meu de vedere pe langa restul penisului....
Acum, depinde si de partenera mea, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 oct 2010 13:14 de axmu
am revenit asa cum am promis.
noutati nu prea sunt, am mai vb cu ea, mi-am mai dat seama cum si ce gandeste.
deja au trecut o luna si cateva zile de cand ne cunoastem ca simpli amici, de cand am inceput sa vb.
acum am alte 2 intrebari:
1. ...
Re: Re: Ejaculare prematura!?! din 29 oct 2010 11:41 de bogdan_nicholas
Am inteles ideea, numai ca inainte pot sa jur ca tinea mai mult...sa dau vina pe vasrta? :-/
Re: Ejaculare prematura!?! din 29 oct 2010 11:31 de antheos
sincer,aceiasi problema o am si eu dupa atatia ani...
dar daca totusi ea are orgasm,de ce vrei sa tina foarte mult,sau sa inteleg ca nu are...
nu trebuie sa egalezi pe cei din filmele xxx,la noi e scurt si intens de obicei..
si noi folosim ...
Re: Parintii mei fac sex! din 29 oct 2010 10:52 de anamara
E ceva normal pentu un cuplu sa aiba o viata sexuala activa! Nu e normal petru un copil sa cotobaie in dormitorul parintilor...........ai putea afla si mai rele. Sau poate vezi ceva daca nu stai in camera ta:lol:
Re: Nemultumit de lungimea penisului din 29 oct 2010 09:55 de antheos
merge si atat,daca ai tehnica,poate doar ca aspect nu da prea bine,in rest..cam atat are vaginul o femeie
Re: Prezervativ spart.... din 29 oct 2010 09:52 de antheos
daca intr-adevar era spart,e posibil si da si nu o posibila sarcina,deoarece picaturi de sperma se produc si inainte de ejaculare..
cat despre pastila de a doua zi,d-aia ii zice asa,trebuie luata a doua zi:p
Pagina 575 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |