Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O mica problema din 28 oct 2010 21:19 de suchi
incearca sa ii iei nr de telefon,id`ul de la cineva cunoscut,sau cand iese pe hol daca esti indraznet il poti cere chiar tu
Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 28 oct 2010 20:49 de Heinhill
Daca tu nu ai curaj nici macar sa te bagi in seama cu ea, cum ai vrea "sa ai vreo sansa sa fi cu ea?"
Dupa ce ti-a zis atunci imediat trebuia sa o iei si sa vorbesti cu ea, nu sa astepti pana a doua zi...
Sa zicem ca nu puteai atunci dar a doua ...
Re: un raspuns va rooog:(:(:( din 28 oct 2010 20:21 de Rolando
mi se pare mie ,sau in ultimul timp toti si toate care si-au facut cont intreaba daca si-au lasat partenera insarcinata sau partenerele intreaba daca sunt gravide?? ...
Re: salut din 28 oct 2010 19:22 de ThT
Daca nu ejaculezi ce placere sa simti?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului m din 28 oct 2010 18:48 de suchi
mori de viu :lol::lol::lol:
Re: Un mic ajutor!! din 28 oct 2010 18:29 de suchi
nu vei da gres :ok:,nu conteaza asa mult dimensiunile ,difera de fata,daca fata are vaginul cat o galeata,conteaza, in rest nui problema
salut din 28 oct 2010 18:27 de madalin17
sunt nou pe forum, daca nu postez corect imi cer scuze - problema mea e urmatoarea: cand ma masturbez nu simt aproape nicio placere si mai mult de atat nici macar nu ejaculez(doar putin lichid albicios), am vazut pe alte forumuri cum unii spuneau ca ...
Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului meu(p din 28 oct 2010 16:45 de baby
:lol::lol::lol::lol:
Ce te faci daca accepta?
=)))))))
Re: Re: Re: Re: Candidoza vaginala din 28 oct 2010 12:48 de irina_popa32
si eu am avut candidoza si medicul mi-a recomandat yeastrol daca vrei detalii iti las id-ul
Re: Re: De ce ne schimbam cand avem o relatie? din 28 oct 2010 12:20 de ubyalex
Acum mi se pare mai interesant si mai distractiv sa vad un film bun de preferat o comedie si sa rad sa glumesc cu prietenii pe baza acesteia decat sa merg intr-un club,unde stau pe canapea,mai dansez din cand in cand,vad fel de fel de ...
Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 28 oct 2010 10:51 de ella82
Nu am spus niciodata ca sunt geloasa...dar atat timp cat inca mai este casatorit cu mine ma deranjeaza lucrul acesta...ma deranjeaza faptul ca nici macar nu ii pasa daca il vede cineva...nu o singura data s-a intamplat sa imi spuna cunoscutii "vezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 oct 2010 03:29 de Bozgoru
ce imi mai place sa ma uit la ce topicuri deschideam in 2004 2005 2006....:~*.... ce viata intortocheata aveam.. ce iubite curve aveam... :)):,:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 oct 2010 03:12 de Bozgoru
asa se zice mereu de intalnirea asta ..de ani intregi.. dar adevaru e ca nu se va infaptui niciodata...:
1. pentru ca fetele care zic ca ar veni ..renunta in ultimul moment din cauza complexului c-as urate si se fac de ras.
2. baietilor le e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 oct 2010 02:39 de compot
N-au fost in forma portughezii. N-a facut nimic notabil zici tu... eu zic c-a facut. In toate 3 partidele din grupa, a fost ales de 3 ori omul meciului. In victoria cu 7-0, a marcat un gol si a dat vreo 3 pase decisive. Cand era la minge, erau 3 ...
Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu? din 28 oct 2010 02:10 de compot
Serios!!!
Rolul ei pe Terra timp de inca 60 de ani, langa sotul ei care n-o iubeste si care-o va insela de nenumarate ori, va arata exact ca din momentul in care s-au casatorit si pana azi. Asta in care ea se va comporta ca si pana acum. Ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 oct 2010 02:03 de Rolando
eu nu zic de unu singur sa dribleza tot ce ii iese in cale,dar la acest mondial,ronaldo nu a facut nimic notabil,nici o pasa notabila,nimic,nimic,nimic
ca tot ai pomenit de Ryan Giggs si faptul ca nu a jucat niciodata la un turneu final,nu am ...
Enigmatici si cuminti..... din 28 oct 2010 01:57 de ExoticDream
Am aceeasi teama teribila a vidului ce s-ar putea casca intr-o buna zi cand echilibrul unei copilarii-adolescente-maturizari se va frange si multe amintiri dragi mi se vor intoarce impotriva ca un bumerang, devenind brusc sageti dureroase... REFUZ cu ...
Re: Re: Re: Re: nu pot sa uit! din 28 oct 2010 01:35 de ExoticDream
Nu stiu la care lume de departe faci tu referire, sper ca nu la cea "de dincolo" pentru ca acolo m-ai pierdut, spiritul meu ancorat in stiinte exacte nu te poate urma. Daca insa te gandesti la globul nostru pamantesc, indraznesc sa-ti spun ca ...
Re: Re: Re: Re: nu pot sa uit! din 28 oct 2010 01:22 de Rolando
poti da exemple de astfel de experiente?
poate unii nu au posibilitati .....eu, daca mi-as permite sa calatoresc prin lume as alege sa vizitez pt inceput estul europei,apoi asia si dupa aceea restul
si eu daca as fi in locul celui care a ...
Re: De ce ne schimbam cand avem o relatie? din 28 oct 2010 01:20 de ExoticDream
O relatie te poate schimba intr-adevar; de fapt, iubirea si educatia sunt singurele lucruri care pot induce modificari de esenta in fiinta umana. In cazul tau, se adauga probabil si maturizarea, chestia cu cluburile (nu insa si cu bautura) ...
Pagina 577 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |