Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ati avorta? din 24 sep 2010 20:36 de Diana_
:unsure:Nu inteleg de ce au unii impresia ca a face un copil inseamna sa-ti pierzi tineretea si viata! E o prostie!Eu una consider ca poti avea o viata la fel de frumoasa si cu un bebe la 20 ani , de ex.Totul e sa stii cum sa faci asta.Si un ...
Re: Re: Re: Re: nu din 24 sep 2010 20:19 de Arayas
De unde stii tu caracteristice mele? De unde stii tu cum gandesc eu?
Eu descriu o realitate. Una care nu va convine. De aceea sariti de 2,45 metri. Daca e cum credeti voi, de ce barbatii de langa voi admira fundurile intalnite in cale? De ce ...
Foarte foarte timid :( din 24 sep 2010 20:18 de claudiu93
Salut. Ma numesc Claudiu si am 17 ani. Am cateva probleme destul de mari si nu prea stiu cum sa trec peste ele:ermm:
Dintotdeauna am fost o persoana foarte introvertita si timida. Nu aveam curaj sa spun ca nu vreau sa fac un anumit lucru sau sa ...
Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali (+TEST!) din 24 sep 2010 19:18 de ramse
Cat de sincer dar si credibil poate fi un asemenea test?
Am avut cateva relatii cu femei maritate(nu prea multe)
Stupoareee ! Toate mi-au spus(fara sa le intreb) ca sunt primul barbat cu care isi inseala sotul.Poftim statistica !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 18:42 de Pasaroi_Cuminte
Nu, nu poate.O maimutza stie ca tutunul dauneaza sanatatii.
Sunt barbat, nu femeie. :zorro:
Eu am expus mai sus ceea ce sta la baza feminismului, tu aici arati misoginismul ca reactie a orgoliului masculin incapabil sa admita ca mai ...
Re: Intrebare pentru baieti din 24 sep 2010 18:36 de ramse
Haida'de ! Unde mai vazusi tu asa ceva ?:~*
Re: Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 18:28 de Arayas
Desigur, si o maimuta daca se chinuie poate sa fumeze.
Puteti sa va dati cu dorsalul de pamant, exista o diferenta intre noi si e nesanatos sa o nivelam. De altfel, nici nu cred ca vreti asta.
Stai linistita, specia s-a perpertuat si cand ...
Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 17:59 de Pasaroi_Cuminte
"Patriarhatul" la barbati are acelasi comportament. Feminismul este reactiunea la actiunea "patriarhatului". Orice actiune are ca efect o reactiune de aceiasi marime, directie dar de sens contrar.Princpiul universal valabil.
Acesata este ...
Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 17:39 de Arayas
Feminismul este ceva care este invocat de femei in momentul in care le convine. Singura latura valabila si reala a feminismului este aceea prin care femeia nu mai este considerata o prelungire a cratitei si o saltea pufoasa (sau nu) la nevoie.
In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 14:34 de genovia
hai dispari in mortii ma-tii de curva penala! d-aia futri tu forumul de-atatia ani?!? c-ai facut politehnica. jigodie infecta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 14:26 de ExoticDream
Nu de-aia, ci datorita continutului lor. Putea fi si inregistrata si tot i s-ar fi sters daca mesajele nu respectau regulamentul.
Din pacate pentru ea, de azi inainte pana la lansarea noului site persoanele neinregistrate nu vor mai putea ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 24 sep 2010 09:40 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=v0uq08-MacI&feature=related
Eu nu stiam ca am talente de astea. :ermm:
Pur si simplu nu am mai vrut sa ma uit in urma...stiam ca e acolo, auzeam cum ma striga dar....n-am mai vrut.
Nu mai sunt la varsta la ...
Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 04:17 de valentine
Daca nu cititi si articolul specificat la inceputul textului, nu puteti prinde ideea generala:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 03:35 de Bozgoru
a-ti baut toti din aceeasi balta mah?:wacko: nu mai inteleg nimic din ce zici tu..
Re: Feminismul din 24 sep 2010 03:20 de Bozgoru
asta e doar un articol ca toate celelalte. probabil ca cel care l-a scris are f mult timp la dispozitie.. probabil e frustrat si impotent..e ca si cum as scrie eu un articol acuma ca :"cei care au peste 1,80 le cresc fl.ocii doar pe coi.ul drept".. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 03:11 de ExoticDream
Interesant.... mai nou se pare ca nu mai am aproximativ varsta ta si vreo 15 barbati cu care am fost casatorita/divortata/"combinata", am intinerit brusc sau am facut facultatea la seral ca tine?!? Mai pluseaza cativa anisori si poate nimeresti ...
Re: Re: Operatie de circumcizie din 24 sep 2010 02:53 de Gigi Kent
Eu n-am avut probleme de decalotare niciodata, insa ata m-a deranajat oarecum si am rupt-o singur. Am ciupit-o cu unghiera si apoi am tras de ea pana s-a rupt pana la capat. Eram bine excitat si nu simteam nici o durere. Sunt satisfacut de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 00:57 de sgc
bai valentine, las-o mai ca macane, zau asa. orice prost poate citi pe forumul asta , macar printre randuri, despre afinitatile lui exotic pt. politehnica. ce-a terminat ea in 2000... iarna, si despre modul in care dezavueaza ea invatamantul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 00:49 de sgc
;) ce sa va zic? vezi-ti de treaba mclove
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 00:37 de sgc
in cazul in care n-ati vazut sau n-ati priceput ce-am scris, mai cititi o data):(
Pagina 622 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |