Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 20:57 de Incepator
In viata apar multe lucruri la care nu te astepti, problemam este ca de cele mai multe ori aceste lucruri nu-ti aduc binele.
Deja ne-ai aratat ca esti materialista, sau te temeai sa nu radem de tine ca te indragostesti de tigani (romi) amarati. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 20 sep 2010 20:52 de Me
Pai..in primul rand,incearca sa flirtezi cu el,sa te uiti in ochii lui este cel mai important,apoi incearca sa vorbiti si cel mai important,Fa-l sa rada!!!
Nu stiu daca e chiar ok,dar sper sa-ti iasa :ok:
Re: despre prezervativ..si altele din 20 sep 2010 20:41 de 7Senses
Cel mai bun sfat e ........Sa te culci cu un barbat matur si cu capul pe umeri care nu doarme pe el in timp ce face dragoste si nu isi pierde prezervativul in vagin.:ok:
Sa nu uitam ca prezervativul e printre cele mai sigure metode de ...
Re: Re: De unde imi dau seama daca este insurat? din 20 sep 2010 20:36 de Incepator
Ce mai conteaza?...O data ajunsi acasa la el, stim ce are loc, te mustra constiinta daca are sotie ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual din 20 sep 2010 20:36 de victoria_ok
Nu e puternic vascularizata:ok:
Re: Cum / ce sa fac ? din 20 sep 2010 20:26 de 7Senses
:lol: Mai intai sa ne spui si noua ce varsta aveti voi doi pentru a putea fi mai la obiect .:ok:
Iar partea cu sa se F*t* cu altii e putin deplasata ..eu stiu ca femeiile in general au nevoie de un pic mai multa atentie chiar daca au deja ,e ...
Re: De unde imi dau seama daca este insurat? din 20 sep 2010 20:16 de 7Senses
Parearea mea este ca nu ar trebui sa te gandesti direct la acest lucru ......incearca sa conversezi mai mult timp cu el si daca e insurat fii sigura ca o sa iti dai seama dar....oricum cea mai sigura metoda e sa incerci sa ajungi odata la el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sexual din 20 sep 2010 20:15 de Nekunoskuta
Pielicica aia amarata este puternic vascularizata, de-aia si exista sangerare la dezvirginare.
Eu cand raspund o fac in cunostinta de cauza, nu din auzite. De asta aleg posturile la care raspund si nu ma bag acolo unde nu stiu. Daca voi ...
Re: De unde imi dau seama daca este insurat? din 20 sep 2010 20:13 de ella0790
spune-i sa te duca acasa la el
Re: Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 20:06 de Nekunoskuta
Nu.
Nu stiu de ce te-ai simtit, "fetelor" era plural, general...deci? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2010 20:04 de Nekunoskuta
Din postul ala am inteles ca MEREU vei renunta la iubire pentru...orice altceva, daca asta presupune o relatie la distanta.
Gata, mi-e clar.
Nu stiu de ce ai mai cerut pareri obiective daca tu esti convinsa sa renunti la el pentru a pleca ...
Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 20 sep 2010 18:56 de ella0790
e sigur cred ca te legi la ochi.hai sa fim serioase.daca trece un tip dragut te uiti la el , doar nu inchizi ochii.:lol:
Re: Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 20 sep 2010 18:52 de ella0790
pe bune:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 20 sep 2010 18:03 de Alexutssa
Mai cauta . Dar desparte-te de ea , si mai cauti atunci , singur fiind . Nu ai motive sa continui relatia cu ea , nu aveti copii , nu ai nicio obligatie fata de ea . Daca ea nu stie sa te aprecieze , "pa si la revedere" . Treci la alta :,
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 17:59 de Psyche
nu,dragule. nu am vrut sa sune ca un decret. pur si simplu detest stilul ala atat de comercial.
si si daca nu mi-ar placea in sine,e doar o perspectiva de care puteti face abstractie:love:
Re: sal din 20 sep 2010 17:53 de AlexandruTH
=))) Esti tare omule =)) Si cand te musca ce o sa mai spui , inafara de "Auuuuuuuuuu!!!!"
@ rul3r : Pai cum i-ai spus sa iti faca oral asa ii poti spune si daca accepta astfel de fantezii sa spune asa...
Re: Re: Re: Re: Dureri ingrozitoare la nivelul pel din 20 sep 2010 17:30 de Vanessababy
Au trecut durerile.:D Daca reapar, ma voi duce sigur la medic.Va multumesc 22ror :-*
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 17:24 de Pasaroi_Cuminte
Neah. Let's get hardcore :trance-[b]ATB[/b]
http://www.youtube.com/watch?v=z_ibJqsFlSg&feature=related
:devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dez din 20 sep 2010 16:37 de ursaru
E normal...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 20 sep 2010 16:19 de nyku23
Multumesc mult , am sa tin cont de aceste sfaturi ! Dar este ceva in neregula daca m-am jucat putin cu degetul sub lenejeria ei si ea s-a excitat desi e virgina ?
Pagina 628 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |